Млко въпросче :)
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Млко въпросче :)
Имам едно мъничко въпросче - Това там в началната страница, дето пише "Скоро", няма ли да го замествате с файла на патча?
-
- BFL Team™
Re: Млко въпросче :)
боже... боже... тва вече не е истина... Следващия, който пусне подобна тема... получата БАН до живот.
-
Защо постоянно заплашваш с такива банове и пр., това да не ти е някакъв комплекс. Айде за тая тема ОК, но на много места вместо да отговориш по темата само "ще дам бан дрън-дрън"... Няма смисъл да се изявяваш като господар, глупаво еAntrAcsA написа:боже... боже... тва вече не е истина... Следващия, който пусне подобна тема... получата БАН до живот.
-
- BFL Team™
я ми покажи тема кадето съм банвал просто така ?? за кеф??
Както казах тапъте дечица акат на ляво и дясно по форума и ако не ги изхвърлиш от него ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕ безвъзвратно.
Както казах тапъте дечица акат на ляво и дясно по форума и ако не ги изхвърлиш от него ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕ безвъзвратно.
-
Ами просто гледам всяка една тема и ти се намесваш там и да знаеш, че става по зле като с караници и заплахи напишеш 10 коментара, просто отговаряш на въпроса на човека ако можеш и темата приключва Поздрави!