сериозен бъг

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено
siameca

сериозен бъг

Мнение от siameca »

:sweating: запо4нах кариера с нафтекс и когато ги класирах на 2 място в А група на края на сезона ме изхварля,пробвах ниаколко пати нестава.Има ли вазможност да предоставя сейфа си и да се провери проблема :(
Ина4е па4а за 2 сезона които вратнах адски ми хареса :) и благодаря на целия екип
vili4kata
Обратна връзка:

Re: сериозен бъг

Мнение от vili4kata »

Ако те изхвърля на мач можеш да симулираш мача. ;)
siameca

Мнение от siameca »

де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

siameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фикс
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

rap17ka7a написа:
siameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фикс
Най-истина ли има такъв бъг?
chentri

Мнение от chentri »

този бъг ми го прае6е преди без па4а сега не и дано да не праи на никой
tottenhamhotspur

Мнение от tottenhamhotspur »

siameca написа::sweating: запо4нах кариера с нафтекс и когато ги класирах на 2 място в А група на края на сезона ме изхварля,пробвах ниаколко пати нестава.Има ли вазможност да предоставя сейфа си и да се провери проблема :(
Ина4е па4а за 2 сезона които вратнах адски ми хареса :) и благодаря на целия екип
Според мене ти си най-големия БЪГ тука :D :D
siameca

Мнение от siameca »

хахахах що да сам най големиа бъгггггггг :rofl:
сега по4нах отна4ало с 4ерноморец дано да ниамам саштия проблем :wasntme:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг :rofl:
шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг... :envy:
stannn

Мнение от stannn »

и мен ме изхвърли точно преди първия мач за шампионската лига. Точно почвах офанзива за спечелване на лигата за трети път когато преди мача ме изхвърли. И не става нито със симулиране нито с игране на срещата. Да не би да има ограничение в броя сезони който може да изиграеш????????????
Riosor

Мнение от Riosor »

AntrAcsA написа:
siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг :rofl:
шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг... :envy:
Ха не съм съгласен.
Извинявай, но въпроса е доста сериозен. Ако ще си играеш само един сезон и после тютю кел файда, че си играл. Примерно аз преди да почна с ЦСКА играеш четвърти сезон с Астън Вила. И ще ме е супер яд, ако ми се случи и на мен тази случка ;)
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”