Лицето на ТОМ......
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Лицето на ТОМ......
by : AntrAcsA
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Re: Лицето на ТОМ......
Ми представи си, няма хубава снимка на Том, за да се направи лице.
-
- BFL Team™
Ае ИДИОТ , ти няма ли да се научиш да не пускаш излишни теми бе ! Толкова ли мизерния ти мозък не може да разбере че за един глупав въпрос НЕ СЕ ПУСКА ТЕМА ,има достатачно такива за БФЛ ФИФА 08 !
-
-
- BFL Team™
А ти къв тон му държиш бе,мухъл.Я си виж мизерната тема бе,"разбираш ли некой ако може да ми направи на том лицето",кой е чикията на пясъка бе,снимка дал ли си че да ти прави некой тва лице,аре.........Xaugyk написа:Аве келеш,я неми дръж такъв тон!ко ми са исфърляш,като чикия на пясък?!?Преди няколко седмици ми Бан за нищо.ти маи страдаш от някакви комплекси за малоценост ли незнам,и си ги избиваш тука по форумите.Вижтима кой съм аз,Да Биг Босс баноже за щяло и нещяло...ко ли съм седнал да ти пиша изобщо...
-
-
- BFL Team™
.с всяко следващо мнение ще опропвергаваш предишното сиXaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите
маи даsv3nc3 написа:.с всяко следващо мнение ще опропвергаваш предишното сиXaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите
-
точно тва е разликата между теб и тях, ти си още на чикииXaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите
-
Аз пък искам лицето на Бай Киро от ФК Люлин .. ае де ?! Ми пич глей ся - даваш снимка ,която да е голяма и хубава и да става за лице и казваш:
Ето снимка на Том. Може ли някой да му направи лицето ,за да си го сложа във ФИФА-та ? Благодаря предварително !
А ето какво правиш ти:
Мисля че лице може да се направи сас фотошоп,обаче аз немога да работя с него.ако някой може да ми напражи лицето на ТОМ и да ми го прати,ще си го сложа с креатионмастер,мисля че лицата могат да се сменят в смисал да се слагат нови лица.
Мислиш .. УАУУУУ ! Евала ! Ама ако го правиш и по-задълбочено няма да е зле... и след като неможеш да си го направиш ,а се молиш тук ние да ти го направим ще внимаваш с тона ! Уж си много голям на години (поне така се пишеш) пък държанието ти и писането най-вече са на 13 годишно лапе..
Ето снимка на Том. Може ли някой да му направи лицето ,за да си го сложа във ФИФА-та ? Благодаря предварително !
А ето какво правиш ти:
Мисля че лице може да се направи сас фотошоп,обаче аз немога да работя с него.ако някой може да ми напражи лицето на ТОМ и да ми го прати,ще си го сложа с креатионмастер,мисля че лицата могат да се сменят в смисал да се слагат нови лица.
Мислиш .. УАУУУУ ! Евала ! Ама ако го правиш и по-задълбочено няма да е зле... и след като неможеш да си го направиш ,а се молиш тук ние да ти го направим ще внимаваш с тона ! Уж си много голям на години (поне така се пишеш) пък държанието ти и писането най-вече са на 13 годишно лапе..
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
да ама тес футболисти които нямат лица не моат да се слагат други маи мнго гадно така щот оножа което сменя е затамнено и не може да се дава на него important image . нали на него не може да се даде да смениш лицето като играча няма лице
-
- BFL Team™
честно да ти кажа,не разбирам какво искаш да кажешm1l3n40 написа:да ама тес футболисти които нямат лица не моат да се слагат други маи мнго гадно така щот оножа което сменя е затамнено и не може да се дава на него important image . нали на него не може да се даде да смениш лицето като играча няма лице
Относно тоя цм,нищо по патча не е правено с него и който си едитва нашия патч с цм,да не пише тука,че нещо не е уред с BFL FIFA 08.Също така,ако сте едитвали с цм първата ни версия,няма да можете да си инсталирате следващи наши версии.Регенерирането с него става по съвсем различен начин в сравнение с наща програма.
Ето ви го лицето на Том. Мога да ви пратя снимка и в BMP, и в JPEG формат. Само някой да каже дали ще може да го преобразува в лице за ФИФА 08.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Абе това е Луиш Фабиано от Севиля
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
_hi6tnika_ написа: Абе това е Луиш Фабиано от Севиля
-
- Обратна връзка:
http://www.football-wallpapers.org/wp-c ... abiano.jpg
снимката е същата само дето му е добавил дълга коса(вижте около врата черното)
снимката е същата само дето му е добавил дълга коса(вижте около врата черното)
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Тва са хора без никъв морал,бате .Плюя на такива.klamer4o написа:А това е нашият добър познайник read_or_dead31