Нов турнир на Fifa 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Нов турнир на Fifa 2008
Нов турнир на Fifa 2008 ---- НЕПОЗВОЛЕНА РЕКЛАМА!
Re: Нов турнир на Fifa 2008
Абе да ви питам някой случайно да знае турнир без БФЛ? Защото въобще не ми харесват терените, много ме дразни просто, не че имам нещо против някой от екипа.
Не се рекламира тука за други пачове търси си сам
Чакай бе кога е ставало дума за реклама? И кога пък по дяволите е ставало въпрос за рекламиране на пачове? Ти човек добре ли си или аз нещо не те разбирам какво искаш да ми кажеш. Аз питам някой дали знае турнир без да е нужно да се инсталирва БФЛ, като трябва лично съобщение ще ми прати за да не си рекламира случайно сайта. То във всеки сайт като питам и ми казват "има google за тази работа", после в друг сайт "има google за тази работа" и т.н. По принцип като търся нещо рядко питам по сайтове.
-
- Обратна връзка:
Не става дума никъде за рекламиране на пачове! Тоя evelinho ли е к'ъв е си пуска форума му и по този начин му прави реклама в този форум, което не е позволено!Jesus0fSuburbia написа:Чакай бе кога е ставало дума за реклама? И кога пък по дяволите е ставало въпрос за рекламиране на пачове? Ти човек добре ли си или аз нещо не те разбирам какво искаш да ми кажеш. Аз питам някой дали знае турнир без да е нужно да се инсталирва БФЛ, като трябва лично съобщение ще ми прати за да не си рекламира случайно сайта. То във всеки сайт като питам и ми казват "има google за тази работа", после в друг сайт "има google за тази работа" и т.н. По принцип като търся нещо рядко питам по сайтове.
-
- Обратна връзка: