Кога ще излиза демото

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
НиКи

Re: Кога ще излиза демото

Мнение от НиКи »

fifa08 написа:Здравейте,имам едно въпорсче.Защо като пусна да се инсталира играта ми дава някакъв еррор?
пич и аз имам тоя еррор и са тегла DIrectX 9.0c August 2007 ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Ето как седи въпроса с графиката:
low - тук лицата не са пипнати. Явно от КОНАМИ наблягат много на тях. За сметка на това стадионите са с много лош рендър, няма никаква публика, и екипите нямат гънки, а това ги прави като нарисувани.
medium - малко по-добре. Рендъра от стадионите все още е лош, но вече има публика. За нещастие тя е от картон :D . Екипите вече имат гънки, които обаче не се местят
high - тук вече стадионите са яки, публиката е 3д, гънките на екипите са перфектни (мърдат :P ) и въобще има всякакви екстри, Естествено за да играете на тази опция ще ви трябва адски силна система....
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

играта я свалям в момента,но някой би ли ме подготвил психически дали ще мога да играя на медиум поне с :ати радеон 9550(128мб),селерон на 2,4 и 1 гб рам,80гб хард
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Мисля, че няма да има проблеми на медиум.... Успех! На мен на хай ми върви перфектно без никакви проблеми! :P След това което видях на ПЕС 2008, фифата ми се струва че е по зле от СуперМарио за СЕГА! :rofl:
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
НиКи

Мнение от НиКи »

такам . Ето ги и моето мнение за играта. Имам една новина - играта върви на GeForce FX5500 въпреки че я няма в списъка с подържани! За съжаление нямам лаг само на low и ще ви кажа мнението ми за него. Ами, харесват ми новите движения на играчите, по реални са. Направи ми впечатление че при силен удар вратарите не действат добре(при един удар на Мехмет Аурелио от горе долу в ъгъла на наказателното от Турция Рикардо - португалския вратар се хвърли към топката, която влизаше в далечния ъгъл но заради силата тя се удари в задния му крак и се оплете в мрежата(една доста срещана грешка в реалния живот :) ). Другото което ми направи впечатление е неразчетено излизане при корнер отново на Рикардо. При два поредни корнера излезе неразчетено и остави вратата празна и логично при втория се стигна до гол. Отбраната на компютъра може да се матира с нестандартни действия. Направи ми впечатление как Давид Вия от Испания оставен сам около точката на дузпата пропусна, но малко по късно в играта получи хубав пас, срещу него беше мой защитник и от границата на наказателното поле мушна топката покрай защитника ми в далечния ъгъл на вратаря и успя да отбележи. Съгласен съм с Иван за екипите - много лошо стоят на low. Препоръчвам на всеки, на който му лаги на high и medium да си земе по хубава видео карта. Надявам се и аз да сменя мойта до Нова година :)

Едит: като пробвам да дам на high ми пише "The settings cannot be reflected due to the video card's specificiations" :D
Едит2: Забравих да добавя че при един жълт картон ръката на Анелка и самия той мина направо през съдията в буквалния смисъл :@
Едит3: Имам няколко въпроса към по разбиращите от мен ПЕС фенове:
1. Как се симулира?
2. Как вратаря се включва в атака?
3.Какво означава Use frame skipping и за по хубава графика трябва ли да се използва или не?
Изображение

Изображение
cska_boy

Мнение от cska_boy »

въй ники плс помогни бате и аз имам тоя ерор плс напиши подробно как си го опрай 4е аз съм по малък и много не разбим хелп 4е мноо ми се играй ;(
dark_master

Мнение от dark_master »

Хора хелп :( Не мога да се оправя с контролите :( Тия дефалта са е*ати тъпите :( Може ли някой да даде скрийн , или поне да каже кое копче на X-boxa какво прави :(
НиКи

Мнение от НиКи »

Изтегли DirectX 9.0c August 2007 от тук или тук, после пускаш изтегления файл, екстрактваш файловете някъде, отваряш папката където си ги екстрактнал и пускаш DXSETUP, инсталираш и си готов.

Пич, по въпроса с контролите, ако си с комп, отвори settings.exe в папката на демото, дай на keyboard и си ги нагласи както ти е удобно. Ако си с Хбох не мога да ти ппомогна.
Изображение

Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

Такаааа...сега и аз да дам своето мнение за демото.За съжаление започвам с лошото ,а то е че немога да се насладя на 3д публиката и на прекрасните лица,екипи и изобщо всичко направено от Конами,защото на мен ми върви на медиум.Немога да преценя все още дали забързания геймплей е положително или отрицателно качество но всеки сам ще прецени това.На мен не ми прави кой знае какво добро впечатление това,но...Дори жена ми забеляза,че играчите се движат по-бързо от предишната версия на играта.Получават се много красиви голове,а повторенията започват от началото на самата атака,а не както при пес 6 от средата на атаката.Движенията и финтовете са определено по-различни от тези на предишния пес.Аааа...не мисля че са мн приятни тези мрежи.Вие как мислите?За съжаление няма коментатори но прави впечатление възгласите на публиката,особено когато се вкара гол.Менюто е много добро,но определено демото си е демо и не може да разберем какво още присъства в него.Ами това е в общи линии от моите впечатления,а те като цяло са положителни.Ще стискам палци по коледа и нова година да си взема ПС3 или в най-лошия случай да сменя компютъра,че си му е време.
НиКи

Мнение от НиКи »

ами според мен мрежите са по яки от предишната игра а и от шотовете се разбира че ше има и други видове :)
Изображение

Изображение
The_ONE

Мнение от The_ONE »

Здравейте,

Понеже ми е първо мнение, нека първо да кажа че сайта ви е супер :happy: и много се радвам че намирам истински фенове на PES :happy:. Още от PES 2 за PS1 ми стана ясно, че Fifa -та не върви на добре... но както и да е...

Изтеглих си демото на PES 2008 (от zamunda). Аз съм с Win XP Pro SP2 X64 bit.
Инсталирам си DirectX 9.0c Август 2007 за X64 bit.
Цъкам на exe -то на демото, то почва да си прави нещо там... и накрая ми излиза това:
pes.jpg
Не мога да инсталирам играта :sweating:.

Някакви идеи?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Какво да кажа.. перфектна игра. В момента играя на медиум и ми харесва но незнам защо немога да се пусна на Хайг.
Какво ми харесва в играта?
Ми самата графика много ме кефи как тичат футболистите :D (се едно ги духа ветар) Ударите : има много нови удари и засилки и прекрасни пропоски. Вратарите са много по добри. Мрежите и те са перфектни :)
Само искам да знам защо немога на хайг пише ми че е заради видео картата ама съм сигорен че има др начин :)
cska_boy

Мнение от cska_boy »

въй ники екстракнах файловете инсталнах директс оба4е като я инсталнах няма никви файлове в папката плс хелп ако има6 скайп плс дай го да ти обясня то4но
НиКи

Мнение от НиКи »

ами виж директорията където си екстрактнал файловете и там траа да има DXSETUP пускаш го инсталваш и тва е. Ако не стане ми пиши на ronaldinho2037(skype).

Впечатленията на Ники в2:
Вратарите са огромни дебили, Жулио Сезар си вкара автогол при едно центриране щот близо до него беше Aguero :rofl: , понякога обаче спасяват страшни положения, като цяло играта на компютъра много контрастира, понякога напраи някой як дрибъл понякога забравя топката :rofl: :rofl: В един мач Португалия - Бразилия(които са направени слаби), Жуан от бразилците след мое центриране от корнер спира на гърди, тръгва към свойта врата и от около метър връща на вратаря и си вкарва автогол :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: . А пък веднъж връщам от центъра назад като контролирам Пуйол, топката удря Касияс в крака, отскача удря го по главата, отива към вратата той тръгва да я гони и я бута в мрежата(която е много яка) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: . Не знам дали това има нещо общо с детайлите но предполагам че няма(играя на Low, на Regular). Иначе много реални са направени пасовете, в някои ситуации е по трудно да направиш точен пас. Темпото също е подобрено, като в истински мач. Като цяло играта е много яка макари на Low, като изключим проблемите с екипите и сенките на играчите и тва че няма публика :( . Дузпите ме кефат как като си вратар ги гледаш отзад :). Лицата пък са се едно е фифа :@ . След малко ше постна линк към един архив с шотове на Low. Имам една молба към по разбиращите от мен - изгодно видео на което да играя на хай без лаг че сега на медиум ми лаги здраво а да не говорим че на хай не ме пуска да го избера. Слота ми е AGP да не е много скъпа за да убеда наще :wasntme:

Изтегли архива с шотовете(ниво на детайлност - Low)
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”