PES2008 - RELEASED
Re: PES2008 - RELEASED
БФЛ можете ли да напраивите публиката по реална щото при мен е хората се вждат на квадратчета?
(agree) според мен не зависи толкова много как ще ти върви играта от това дали ще има трева и публика, така че са го направили доста тъпо ...Power^ написа:Да, вярно и аз се замислих за тоя вариант, ако може и тревата да се оправи щот е мн тъпа на low, винаги е една и съща.Phoenix написа:а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Също така е доста странно че няма резулуция 1280:1024 , но според мен може да се направи нещо по въпроса...
-
Публиката е достатачно реална просто са ви слаби кошниците и неможете да видите всички детайли!
еххх айде сега, знаеме те тебе с 5-ядрения процесорRiLeCo написа:Публиката е достатачно реална просто са ви слаби кошниците и неможете да видите всички детайли!
Абе може ли някак си мултиплауер без оригинална игра ? и как с хамачи обеснете ако може как
-
Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 )
Ако искате мултиплейър си я купете
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
2в2 няма тая година или поне така казват в ево-уеб...napster написа:Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 )
но пък и аз ще си купувам играта
-
може би и аз ще си я купя,но първо ще трбва да сменя ка6она ми,защото сега играя на low и не се издържа
-
-
- Обратна връзка:
За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Ще има ... за PlayStation2 няма .IvanMladenov написа:2в2 няма тая година или поне така казват в ево-уеб...napster написа:Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 )
но пък и аз ще си купувам играта
А какво представлява Lodmixer : )MuSTaKa написа:За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика.
-
- Обратна връзка:
Съкратено от Level Of Detail Mixer - Програмка, с която определяш кои текстури от играта в какъв детайл да ти се показват. Имаше опции и за това да имаш публика на Wide Camera, както и какво да е времето, когато играеш в Master League.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Аха, сетих се, мисля че имаше такова за пес 6 а имаш ли представа кога може да излезне ?MuSTaKa написа:Съкратено от Level Of Detail Mixer - Програмка, с която определяш кои текстури от играта в какъв детайл да ти се показват. Имаше опции и за това да имаш публика на Wide Camera, както и какво да е времето, когато играеш в Master League.
И при мен след като си създадох option file тва с паната се оправи и вече си го има логото на ПЕС при зареждане преди мача и вече може да се сейфа. Но гадното е, че всеки път треа да лоудваш файла, защото няма Auto load.НиКи написа:Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм .Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
-
как така си създаде опшън?Power^ написа:И при мен след като си създадох option file
А това дали ще оправя тревата, защото на low винаги е една и съща?MuSTaKa написа:За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика.
Ми както ти беше писал от систем дата и после сейв систем дата.НиКи написа:как така си създаде опшън?Power^ написа:И при мен след като си създадох option file
ами сигурно ще могат да се избират детайлите на треватаPower^ написа:А това дали ще оправя тревата, защото на low винаги е една и съща?MuSTaKa написа:За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика.
-
- BFL Team™
Прерових цялата тема с надежда да открия някое шотче или клипче по време на игра. Не намерих. Само Ванката беше пуснал 2 шота на Бербо и Марто. Айде споределете нещо.