PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Galen

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от Galen »

БФЛ можете ли да напраивите публиката по реална щото при мен е хората се вждат на квадратчета?
Phoenix

Мнение от Phoenix »

Power^ написа:
Phoenix написа:а дали е възможно да се направи пач, който да слага публика и на лол детайли защото без публика е много тъпо... : (
Да, вярно и аз се замислих за тоя вариант, ако може и тревата да се оправи щот е мн тъпа на low, винаги е една и съща. :(
(agree) според мен не зависи толкова много как ще ти върви играта от това дали ще има трева и публика, така че са го направили доста тъпо ...
Също така е доста странно че няма резулуция 1280:1024 , но според мен може да се направи нещо по въпроса...
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Публиката е достатачно реална просто са ви слаби кошниците и неможете да видите всички детайли!
ИзображениеИзображение
Phoenix

Мнение от Phoenix »

RiLeCo написа:Публиката е достатачно реална просто са ви слаби кошниците и неможете да видите всички детайли!
еххх айде сега, знаеме те тебе с 5-ядрения процесор :D
azyasen

Мнение от azyasen »

Абе може ли някак си мултиплауер без оригинална игра ? и как с хамачи обеснете ако може как
napster

Мнение от napster »

Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 :) )
Ако искате мултиплейър си я купете ;)
Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

napster написа:Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 :) )
2в2 няма тая година :@ :@ :@ :@ или поне така казват в ево-уеб...
но пък и аз ще си купувам играта :P
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

може би и аз ще си я купя,но първо ще трбва да сменя ка6она ми,защото сега играя на low и не се издържа :@
НиКи

Мнение от НиКи »

А как е цената в момента?
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика. :)
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
napster

Мнение от napster »

IvanMladenov написа:
napster написа:Аз няма да имам този проблем , по простата причина че ще си закупя играта ... ( антракс пак ше ги къртим на 2vs.2 :) )
2в2 няма тая година :@ :@ :@ :@ или поне така казват в ево-уеб...
но пък и аз ще си купувам играта :P
Ще има ... за PlayStation2 няма . ;)
Изображение
Phoenix

Мнение от Phoenix »

MuSTaKa написа:За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика. :)
А какво представлява Lodmixer :?: : )
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Съкратено от Level Of Detail Mixer - Програмка, с която определяш кои текстури от играта в какъв детайл да ти се показват. Имаше опции и за това да имаш публика на Wide Camera, както и какво да е времето, когато играеш в Master League. :)
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Phoenix

Мнение от Phoenix »

MuSTaKa написа:Съкратено от Level Of Detail Mixer - Програмка, с която определяш кои текстури от играта в какъв детайл да ти се показват. Имаше опции и за това да имаш публика на Wide Camera, както и какво да е времето, когато играеш в Master League. :)
Аха, сетих се, мисля че имаше такова за пес 6 :) а имаш ли представа кога може да излезне ?
Power^

Мнение от Power^ »

НиКи написа:
Nicky написа:Това с ваденето на интернет кабела е много странно. Никоя компания па камоли КОНАМИ няма да си позволи да пуска изходящ трафик от програмата си. Това може да се третира като шпионски софтуер със всичките си последствия.
Затова засега се въздържам от теглене, защото тия ФЛТ ми намирисват. Нищо чудно като са кракерска (WAREZ) група, дали няма да пуснат някой spyware в краковете си!!!
Още повече че като реинсталнах играта това се махна!!! :shake: Другото странно е че в моята версия сички имена на играчи, които разгледах бяха реални, дори и на националните, само на БГ беха Ибонков, Килимов и т.н. Тука има нещо гнило сигурен съм :^) :nerd: .

Едит: Откакто си реинсталнах започна да ми "сейва" нещата които направя просто на систем сетингс давам систем дата и оттам сейв дата, по същия начин и със едита праа си промените давам сейв, и после винаги като пускам играта лоудвам систем сетингс и едит. Просто определено има нещо по тази версия, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ФАЛШИВА. Не може една реинсталация(ънинсталнах, изтрих сичко свързано с КОНАМИ в регедит освен тва на ПЕС 6, и инсталирах играта само с английски коментар и английски ингейм текст) и след това вече можех да си лодувам(ръчно всеки път) систем сетингс и едит, а и преди като сейвна МЛ и после пусна пак играта сейва го няма, а сега си стои.
И при мен след като си създадох option file тва с паната се оправи :o и вече си го има логото на ПЕС при зареждане преди мача и вече може да се сейфа. :happy: Но гадното е, че всеки път треа да лоудваш файла, защото няма Auto load. :(
НиКи

Мнение от НиКи »

Power^ написа:И при мен след като си създадох option file
как така си създаде опшън?
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Power^

Мнение от Power^ »

MuSTaKa написа:За тия на Low (кат' мене :Р) - изчакайте Juce да пусне нов Lodmixer и ще си виждате публика. :)
А това дали ще оправя тревата, защото на low винаги е една и съща? :(
Power^

Мнение от Power^ »

НиКи написа:
Power^ написа:И при мен след като си създадох option file
как така си създаде опшън?
Ми както ти беше писал от систем дата и после сейв систем дата.
Phoenix

Мнение от Phoenix »

Power^ написа:
А това дали ще оправя тревата, защото на low винаги е една и съща? :(
ами сигурно ще могат да се избират детайлите на тревата :)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Прерових цялата тема с надежда да открия някое шотче или клипче по време на игра. Не намерих. Само Ванката беше пуснал 2 шота на Бербо и Марто. Айде споределете нещо. :happy:
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”