ПерфектноPhoenix написа:ами сигурно ще могат да се избират детайлите на тревата
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
![Question :?:](./images/smilies/question.gif)
ПерфектноPhoenix написа:ами сигурно ще могат да се избират детайлите на тревата
ами нямам представа , аз тая програмка съм я използвал само веднъж и мисля че беше на демото на фифа 07Power^ написа:ПерфектноPhoenix написа:ами сигурно ще могат да се избират детайлите на треватаА кога ще излиза, знаеш ли
Ми май още не е излязъл пача до колкото знам азbigs1 написа:моля ви кажете от каде мога да си др1пна да се оправят имената на отборите и на играчите
още не е излязъл оп6ън файл,който да оправя .тук има някакъв в gamingaccess.com,но не е завър6енbigs1 написа:моля ви кажете от каде мога да си др1пна да се оправят имената на отборите и на играчите
Как се записва с тая програмаnapster написа:Гол на месеца : http://pes.headoff.com/forum/viewforum.php?f=27
еми значи влез в сеттингс и сложи отметка на скип фреймсShadow__ написа:Имам един въпрос: Моя компютър е Intel Celeron 2.4 ;1gb ram ; ASUS N6600 256mb и не мога да разбера защо ми върви забавено на медиум.Не насича само върви забавено! Някои
знае ли защо се получава така ?!?!?!
Няма ги. На ПЕС 6 също ги нямаше, просто бяха направени в Other Leagues C като пачpetrov1991 написа:Само да попитам, на мен ли така ми се струва или немските отбори ги няма, като изключим Байерн???На ПЕС 6 поне ги имаше не лицензирани , пък сега никви ги няма :-(
Тя излезе отдавна. Има я в замунда мисля.fifa08 написа:кога иэлиэа эа пс2?
a знаеш ли кога ще излезе Lodmixer-аНиКи написа:Тя излезе отдавна. Има я в замунда мисля.fifa08 написа:кога иэлиэа эа пс2?
-------------------------------------------------------
Kitserver 7.0.0c(Full game)
-Избирате каквито искате нива на детайл дори и ПЕС-а да не ви го позволява.
Изтегли
ok мерси все пакНиКи написа:Не, не съм се интересувал.
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=41&t=648fifa08 написа:има ли няква разлика между играта за компютър и пс2?!?! щото на тва клипче гол на месеца е мн по различно от на пс2