PES2008 - RELEASED

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
НиКи

Re: PES2008 - RELEASED

Мнение от НиКи »

lovEr написа:А контролите същите ли ще си ми останат? И къде се намира това меню за конфигурация на виртуални дискове?
написал съм всичко в поста ми няколко страници по назад!!! Просто поразгледай и ше го видиш ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
lovEr

Мнение от lovEr »

НиКи написа:
lovEr написа:А контролите същите ли ще си ми останат? И къде се намира това меню за конфигурация на виртуални дискове?
написал съм всичко в поста ми няколко страници по назад!!! Просто поразгледай и ше го видиш ;)
Е аз видях поста ти.. само че там пише само Отворете менюто за конфигурация на виртуални дискове и дайте Done .. а и също така не видях някъде да пише дали контролите с които в момента си играя ще ми се запазят .. или тряя ги прая наново
НиКи

Мнение от НиКи »

ще се запазат естествено

ОБЯСНЯВАМ КАК ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С ПРОБЛЕМА ЧЕ НЕ ВИ СЕЙВА!
НиКи написа:Изтеглете това - http://www.speedyshare.com/957486324.html
1. разархивирайте
2. инсталирайте
3. рестартирайте компютъра
4. трябва да ви пита да инсталирате нов хардуер, давате некст и като инсталира драйверите>финиш.
5. Start Menu>All Programs>Parallel Port Joystick>Configure Joysticks>Add>в настройките сменяте parallel port na virutal joysticks, давате add
6. Отваряте settings.exe от папката на ПЕС 2008, избирате Controller и като Controller 1 избирате PPJoy Virtual Joystick 1
7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
8. Изтривате си стария PES2008_OPT01 от My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/save ако имате такъв
8. Пускате играта
9. Njoy
одебеленото е менюто за конфигурация на виртуални дискове, на него даваш Done.
Изображение

Изображение
faire

Мнение от faire »

Имам един въпрос. Понеже искам да си сложа песни на агитки на някои отбори.. С какво конвертирам от мюзик файл в .adx ? И въобще до конвертор ли е или е нещо по-сложно? Имам мп3ки със скандирания, имам и слотовете на отборите за cs.img
НиКи

Мнение от НиКи »

Ми сигурно има конввертор няма как да няма ама зависи на кои отбори искаш мисля че на сички от Одър Лийгс C е един слот или два които се пеят на сички отбори.
Изображение

Изображение
faire

Мнение от faire »

Така, аз слотовете ги имам (наистина на лига Ц има 5 слота за всички отбори, същото е и с Премиършип..). Изтеглих си някакъв чант пак и си бачка перфе. Та просто ми е интересно с коя ли програма се конвертират, за да мога да си сложа и аз мои..
НиКи

Мнение от НиКи »

Точна програма немога да ти кажа, потърси в гугъл, download.bg......
Изображение

Изображение
pfcce

Мнение от pfcce »

А БЕ ПИЧОВЕ ИМАМ 1 ПРОБЛЕМ ВЪВ ИГРАТА НА МЯСТОТО НА ЧЕЛСИ МИ Е ФК ЛОНДОН И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ ПРЕМИЕР ЛИЙГ МИ Е ТАКА МОЖЕБИ БЕС ТОТНЪМ И ОТБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ МИ Е СЪС МНОГО СТРАННИ ИМЕНА МОЖЕЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДАСЕ ОПРАВИ ТОВА ?
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

pfcce написа:А БЕ ПИЧОВЕ ИМАМ 1 ПРОБЛЕМ ВЪВ ИГРАТА НА МЯСТОТО НА ЧЕЛСИ МИ Е ФК ЛОНДОН И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ ПРЕМИЕР ЛИЙГ МИ Е ТАКА МОЖЕБИ БЕС ТОТНЪМ И ОТБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ МИ Е СЪС МНОГО СТРАННИ ИМЕНА МОЖЕЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДАСЕ ОПРАВИ ТОВА ?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
pfcce

Мнение от pfcce »

IvanMladenov написа:
pfcce написа:А БЕ ПИЧОВЕ ИМАМ 1 ПРОБЛЕМ ВЪВ ИГРАТА НА МЯСТОТО НА ЧЕЛСИ МИ Е ФК ЛОНДОН И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ ПРЕМИЕР ЛИЙГ МИ Е ТАКА МОЖЕБИ БЕС ТОТНЪМ И ОТБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ МИ Е СЪС МНОГО СТРАННИ ИМЕНА МОЖЕЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДАСЕ ОПРАВИ ТОВА ?
???? :?: :?: :?: :?: :?:
НиКи

Мнение от НиКи »

ахахахахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение

Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

все пак можеш да потърсиш във форума, защото и други умници са го питали това
IvanMladenov написа:
FeN4eTo написа:Имам голям броблем.Английската лига ми е прецакана.Арсенал се казва North London,Челси се казва FC London и т.н.Ако някой може да помогне плс да пише или да даде пач с който да оправя лигата.Предварително благодаря!! :S
все пак - ето линк http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=14482
файловете ги копираш в My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Иван препусна да каже че ОФа баца само ако на първи контролер има включен гейм пад .
НиКи

Мнение от НиКи »

AntrAcsA написа:Иван препусна да каже че ОФа баца само ако на първи контролер има включен гейм пад .
може и без включен геймпад ;)
НиКи написа:ОБЯСНЯВАМ КАК ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С ПРОБЛЕМА ЧЕ НЕ ВИ СЕЙВА!

Изтеглете това - http://www.speedyshare.com/957486324.html
1. разархивирайте
2. инсталирайте
3. рестартирайте компютъра
4. трябва да ви пита да инсталирате нов хардуер, давате некст и като инсталира драйверите>финиш.
5. Start Menu>All Programs>Parallel Port Joystick>Configure Joysticks>Add>в настройките сменяте parallel port na virutal jousticks, давате add
6. Отваряте settings.exe от папката на ПЕС 2008, избирате Controller и като Controller 1 избирате PPJoy Virtual Joystick 1
7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
8. Изтривате си стария PES2008_OPT01 от My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/save ако имате такъв
8. Пускате играта
9. Njoy
Изображение

Изображение
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

имам 1 проблем:
като пусна на 1280х1024 и върви забавено;
а като пусна на 1024х768 супер бързо...
как да го опрая супер мн ми са играй... ;(
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Играй на 1024х768 то няма разлика... освен че 1280..... е за По голям монитор :)
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

19 инча е монитора ми... и на 1024х768 супер гадно размазва... а на 1280 все едно на забавен кадър играя...
Glavorez4eto

Мнение от Glavorez4eto »

Имам един проблем с играта и не знаех каде да напиша за него тъй че пиша тук :)
Значи проблема е че когато се пусна с Лион ме изхвърля и ми дава грешка.Някой да има идея как да оправя това ?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Glavorez4eto написа:Имам един проблем с играта и не знаех каде да напиша за него тъй че пиша тук :)
Значи проблема е че когато се пусна с Лион ме изхвърля и ми дава грешка.Някой да има идея как да оправя това ?
слагал ли си някакъе пач ?
Glavorez4eto

Мнение от Glavorez4eto »

Не само ОФ на един приятел но после върнах стария
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”