"Сезонът на феновете ПЕС 2008"

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Заключено

Какво име за отбора предпочитате?

Lions BG
8
21%
Olimpic Mercury
2
5%
AC Real
2
5%
bFL FanS
12
31%
BG FanS Utd
8
21%
FC Spartans
7
18%

Общо гласове: 39

Ghost Rider

Re: "Сезонът на феновете ПЕС 2008"

Мнение от Ghost Rider »

Номер:13
Име:Младен Горчев
години:15
ръст:183
тегло:63
позиции; най - силна позиция:СМ
специално умение:Технични удари,Игра с глава,Финтове,Бързина при бягане
слабо място:Слаб ми е старта

П.П- Предложение за име -Olimpic Mercury
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

пишете и кой крак сте по-силни ;)
чудя се дали отбора да не бъде сборен (фенове + БФЛ Тийм) ама ставаме много... а даже мисля да няма такива щото кой ще ти играе с БФЛ Тийм или "Лионс БГ" примерно :0 :0 :0
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

IvanMladenov написа:пишете и кой крак сте по-силни ;)
чудя се дали отбора да не бъде сборен (фенове + БФЛ Тийм) ама ставаме много... а даже мисля да няма такива щото кой ще ти играе с БФЛ Тийм или "Лионс БГ" примерно :0 :0 :0
аз :P :P
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

и аз ;)

Номер: 7,9 ,10 ,11 ,17,99 който си изберете ;)
Име:Деян Василев Георгиев ако може на фанелката да пише Мамуто :rofl:
години:15 (11.Юли.1992)
ръст: 155~160
тегло:48
крак:Десен
позиции; най - силна позиция: най-силна :FC мисла че това беше нападател ; Други:или халф или ляв защитник
специално умение: Мога да завършвам удар ,но не и в вратата :) в много случеи изпускам ,но и в много - вкарвам. Техника ; финтове ;удар с глава ; в тичането не съм от най-бързите абе около 80 :) ; Пряк свободните .. там сам доста добър почти от всяка позиция мога да уцеля вратата. Не казвам че мога да вкарам щото зависи от врара :rofl: най много използвам в преките техника но и сила ;) ;А и щях да забрвия.... най-добрия симулант :^)
слабо място: Най-слабото място ми е докато взема топката ;.

Предложение за име на отбора : Ми AC Real
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Номер: 8
Име: Yavor Georgiev
години: 17
ръст: 175
тегло: 69 kg
крак: десен
позиции; най - силна позиция: атакуващ халф, централен, или леко в дясно...
специално умение: силен и много точен удар, много добро изпълнение на дългите( далечните ) пряк свободни
слабо място: не обичам да се връщам много назад, но като цяло съм ОК., центриране с левия крак.

Ако има нужда от допълнително инфо, а предполагам че ще има, моля БФЛ да кажат ;)

Поздрави... m0za4k0

Edit: предложение за име на отбора: bFL FanS или BG FanS Utd. :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Номер:7,10
Име:Nikolay
години:16
ръст:184
тегло:52
крак:десен, но не съм слаб и с левия
позиции; най - силна позиция:CM, FC , SS (ST)
специално умение:мога всичко :)
слабо място:психиката
НиКи

Мнение от НиКи »

Вкарах ви, но занапред пишете по един номер за да не се чуда кой е зает кой не е :) . petrov1991, Предполагам името ти е Николай Петров заради ника но все пак пояснявай :) . Анкета ше сложа като се кажат всички предложения, за да не се преебават резултатите при всяко ново предложение, в тази връзка обявявям срок за предложенията до 16 октомври(утре) 12:00 часа :) .
MrDeqn написа:в тичането не съм от най-бързите абе около 80
посмали щом не си особено бърз нека е под 70 все пак няма да ни праат кат Барса или Реал :P ;)
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

е колко напишете тогава ;)
belerefon

Мнение от belerefon »

Номер:22,96
Име:Dragomir Balinski
години:22
тегло:90
крак:десен,ляв
позиции; най - силна позиция:RMF,CMF;DMF
специално умение:отнемане на топката,добри единоборства(дължим го на бицарите :P ),силен удар(но доста неточен :P ),добра игра с глава,добър висок пас и бърз демараж
слабо място:слаб пас по земя,малко грубичък,опасност при 6пагатите

Едит: Предложение за име на отбора: FC Spartans
НиКи

Мнение от НиКи »

Да знаете че ше ви пускам ако се налага и на не най-силните ви позиции за да бъдете титуляри, а тактиката ще я определя впоследствие в зависимост от това за всяка позиция колко хора има ;) . Много ни е необходим вратар и защитници, защото за другите позиции май вече събрахме хора :)

Едит: Деяне ако няма кандидати за ляв бек те слагам такъв ;)
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Ше има спокойно :rofl: по-добре некаде към атакта ;)
belerefon

Мнение от belerefon »

НиКи написа:Да знаете че ше ви пускам ако се налага и на не най-силните ви позиции за да бъдете титуляри, а тактиката ще я определя впоследствие в зависимост от това за всяка позиция колко хора има ;) . Много ни е необходим вратар и защитници, защото за другите позиции май вече събрахме хора :)
Аз съм подчертал любимата позиция (DMF) и останалите неща, за да няма проблеми.На други постове немога да играя :( :blush: а и без това всички в квартала ме познават като "Гатузо",защото си падам малко груб при единоборствата :blush: .А що се отнася до името на отбора,идеята ми за FC Spartans,може да се доразвие,защото покрай филма "300",могат да се заимстват много неща.Като например червено-черните облекла на спартанците(такива може да са екипите-черно червени тениски с червено черни гащета и черни чорапи),може да се намери и подходящ рефрен за публиката(чуйте няколко от тези мелодиики за gsm http://ringtones.thumbplay.com/300+-+Th ... ones,някои от тях са много подходящи ),а идеи за емблеми на отбора,колкото искате варянта има ;)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Екипите нека да са нещо от сорта Зелена (тъмна ) фланелка и бели гащета и бели или зелени калций. Това е Домакинския ,а Гостуващия - Червена фланелка и бели гащета или зелени ;). За емблема незнам. На фланелката при спонсор да пише БФЛ :) абе ще го измислиме нека му дое времето
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

Номер:13,11
Име:Илия Красимиров Тилев
години:14
ръст:179
тегло:56
крак:ляв и десен
позиции:Централен нападател и ляв бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари и добри пасове.
слабо място:Удар с глава.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Какви позиции и номера има свободни ?
Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

NaFteX написа:Какви позиции и номера има свободни ?
Е пък, прегледай де :^) До колкото виждам остава да се намерят: вратар,двама централни защтнитника,един десен бек,а може би и един ляв. За съжаления всеки иска да е нападател или плаймейкър.Аз например държа да съм дефанзивен халф,разбивач на играта на противниковия отбор,така да се каже ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Роналдиньо слагам те ляв бек щото един от вас със Деян траа да играе там а той пръв се записа и печели по хубавата позиция надявам се да не се сърдиш :) . belerefon, ако искаш да си твърд дефанзивен халф най вероятно ще си резерва защото двама души преди тебе се записаха за централни халфове а и по всичко личи че ще играем 4-4-2. Остават двама централни защитници, десен бек и вратар. Ако belerefon се откаже от титулярното си място на дясно крило то също е свободно. Иначе за екипите червено със зелено определено не отива аз предлагам домакинския да е зелена блуза, бели гащета и зелени калци със бели ресни по тях а гостуващия бяла блуза червени гащета и бели калци с червени ресни по тях, първия вратарски да е изцяло черен с бели черти по него а втория вратарски жълт(естествено не ярък че да ви заслепи а с цвят като втория вратарски на ЦСКА с който Пифа игра срещу Омония) а и нали знаете че аз имам последната дума щото аз ше ги права :P
Изображение

Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

НиКи написа:Роналдиньо слагам те ляв бек щото един от вас със Деян траа да играе там а той пръв се записа и печели по хубавата позиция надявам се да не се сърдиш :) . belerefon, ако искаш да си твърд дефанзивен халф най вероятно ще си резерва защото двама души преди тебе се записаха за централни халфове а и по всичко личи че ще играем 4-4-2. Остават двама централни защитници, десен бек и вратар. Ако belerefon се откаже от титулярното си място на дясно крило то също е свободно. Иначе за екипите червено със зелено определено не отива аз предлагам домакинския да е зелена блуза, бели гащета и зелени калци със бели ресни по тях а гостуващия бяла блуза червени гащета и бели калци с червени ресни по тях, първия вратарски да е изцяло черен с бели черти по него а втория вратарски жълт(естествено не ярък че да ви заслепи а с цвят като втория вратарски на ЦСКА с който Пифа игра срещу Омония) а и нали знаете че аз имам последната дума щото аз ше ги права :P
Че неможе ли да се помисли за схема 3:5:2?Като ще бъда малко по-напред от тримата централни защитници.То ясно всички искате да сте нападатели или халфове(все голаджии ;) ) ама все пак.В най-краен варянт мога да бъда преквалифициран и като централен защитник(щом неможе да съм стопер :( )
А що се отнася до екипите,дайте да измислим името на отбора първо?Аз предложих своето мнение,дори предложих и пръв цвета на екипите(черно-червени),но явно веднага се прие идеята да са зелено-бяла екипировка :@
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Според мен екипите не трябва да са черни в никакъв случай, най-добре нещо червено,зелено или бяло, пък може и розови в стил Севиля последния сезон :P името - предложения бол, най добре да се вземат 4-5 от тях и да пуснем една анкета, за да е най честно...
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Номер:98 или 99
Име:Антонио Иванов (Ако може на фанелката да пише Антонио
години:16
тегло:83
крак:десен
позиции:Десен халф и десен бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари , добри пасове, центрирания,игра с глава и пласиране
слабо място:Ако съм десен бек е завършващия удар ако съм десен халф отнемане на топката
Изображение
Заключено

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”