"Сезонът на феновете ПЕС 2008"
Re: "Сезонът на феновете ПЕС 2008"
Номер:13
Име:Младен Горчев
години:15
ръст:183
тегло:63
позиции; най - силна позиция:СМ
специално умение:Технични удари,Игра с глава,Финтове,Бързина при бягане
слабо място:Слаб ми е старта
П.П- Предложение за име -Olimpic Mercury
Име:Младен Горчев
години:15
ръст:183
тегло:63
позиции; най - силна позиция:СМ
специално умение:Технични удари,Игра с глава,Финтове,Бързина при бягане
слабо място:Слаб ми е старта
П.П- Предложение за име -Olimpic Mercury
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
пишете и кой крак сте по-силни
чудя се дали отбора да не бъде сборен (фенове + БФЛ Тийм) ама ставаме много... а даже мисля да няма такива щото кой ще ти играе с БФЛ Тийм или "Лионс БГ" примерно
чудя се дали отбора да не бъде сборен (фенове + БФЛ Тийм) ама ставаме много... а даже мисля да няма такива щото кой ще ти играе с БФЛ Тийм или "Лионс БГ" примерно
-
азIvanMladenov написа:пишете и кой крак сте по-силни
-
и аз
Номер: 7,9 ,10 ,11 ,17,99 който си изберете
Име:Деян Василев Георгиев ако може на фанелката да пише Мамуто
години:15 (11.Юли.1992)
ръст: 155~160
тегло:48
крак:Десен
позиции; най - силна позиция: най-силна :FC мисла че това беше нападател ; Други:или халф или ляв защитник
специално умение: Мога да завършвам удар ,но не и в вратата в много случеи изпускам ,но и в много - вкарвам. Техника ; финтове ;удар с глава ; в тичането не съм от най-бързите абе около 80 ; Пряк свободните .. там сам доста добър почти от всяка позиция мога да уцеля вратата. Не казвам че мога да вкарам щото зависи от врара най много използвам в преките техника но и сила ;А и щях да забрвия.... най-добрия симулант
слабо място: Най-слабото място ми е докато взема топката ;.
Предложение за име на отбора : Ми AC Real
Номер: 7,9 ,10 ,11 ,17,99 който си изберете
Име:Деян Василев Георгиев ако може на фанелката да пише Мамуто
години:15 (11.Юли.1992)
ръст: 155~160
тегло:48
крак:Десен
позиции; най - силна позиция: най-силна :FC мисла че това беше нападател ; Други:или халф или ляв защитник
специално умение: Мога да завършвам удар ,но не и в вратата в много случеи изпускам ,но и в много - вкарвам. Техника ; финтове ;удар с глава ; в тичането не съм от най-бързите абе около 80 ; Пряк свободните .. там сам доста добър почти от всяка позиция мога да уцеля вратата. Не казвам че мога да вкарам щото зависи от врара най много използвам в преките техника но и сила ;А и щях да забрвия.... най-добрия симулант
слабо място: Най-слабото място ми е докато взема топката ;.
Предложение за име на отбора : Ми AC Real
-
Номер: 8
Име: Yavor Georgiev
години: 17
ръст: 175
тегло: 69 kg
крак: десен
позиции; най - силна позиция: атакуващ халф, централен, или леко в дясно...
специално умение: силен и много точен удар, много добро изпълнение на дългите( далечните ) пряк свободни
слабо място: не обичам да се връщам много назад, но като цяло съм ОК., центриране с левия крак.
Ако има нужда от допълнително инфо, а предполагам че ще има, моля БФЛ да кажат
Поздрави... m0za4k0
Edit: предложение за име на отбора: bFL FanS или BG FanS Utd.
Име: Yavor Georgiev
години: 17
ръст: 175
тегло: 69 kg
крак: десен
позиции; най - силна позиция: атакуващ халф, централен, или леко в дясно...
специално умение: силен и много точен удар, много добро изпълнение на дългите( далечните ) пряк свободни
слабо място: не обичам да се връщам много назад, но като цяло съм ОК., центриране с левия крак.
Ако има нужда от допълнително инфо, а предполагам че ще има, моля БФЛ да кажат
Поздрави... m0za4k0
Edit: предложение за име на отбора: bFL FanS или BG FanS Utd.
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Номер:7,10
Име:Nikolay
години:16
ръст:184
тегло:52
крак:десен, но не съм слаб и с левия
позиции; най - силна позиция:CM, FC , SS (ST)
специално умение:мога всичко
слабо място:психиката
Име:Nikolay
тегло:52
крак:десен, но не съм слаб и с левия
позиции; най - силна позиция:CM, FC , SS (ST)
специално умение:мога всичко
слабо място:психиката
-
Вкарах ви, но занапред пишете по един номер за да не се чуда кой е зает кой не е . petrov1991, Предполагам името ти е Николай Петров заради ника но все пак пояснявай . Анкета ше сложа като се кажат всички предложения, за да не се преебават резултатите при всяко ново предложение, в тази връзка обявявям срок за предложенията до 16 октомври(утре) 12:00 часа .
посмали щом не си особено бърз нека е под 70 все пак няма да ни праат кат Барса или РеалMrDeqn написа:в тичането не съм от най-бързите абе около 80
-
е колко напишете тогава
-
Номер:22,96
Име:Dragomir Balinski
години:22
тегло:90
крак:десен,ляв
позиции; най - силна позиция:RMF,CMF;DMF
специално умение:отнемане на топката,добри единоборства(дължим го на бицарите ),силен удар(но доста неточен ),добра игра с глава,добър висок пас и бърз демараж
слабо място:слаб пас по земя,малко грубичък,опасност при 6пагатите
Едит: Предложение за име на отбора: FC Spartans
Име:Dragomir Balinski
години:22
тегло:90
крак:десен,ляв
позиции; най - силна позиция:RMF,CMF;DMF
специално умение:отнемане на топката,добри единоборства(дължим го на бицарите ),силен удар(но доста неточен ),добра игра с глава,добър висок пас и бърз демараж
слабо място:слаб пас по земя,малко грубичък,опасност при 6пагатите
Едит: Предложение за име на отбора: FC Spartans
-
Да знаете че ше ви пускам ако се налага и на не най-силните ви позиции за да бъдете титуляри, а тактиката ще я определя впоследствие в зависимост от това за всяка позиция колко хора има . Много ни е необходим вратар и защитници, защото за другите позиции май вече събрахме хора
Едит: Деяне ако няма кандидати за ляв бек те слагам такъв
Едит: Деяне ако няма кандидати за ляв бек те слагам такъв
-
Ше има спокойно по-добре некаде към атакта
-
Аз съм подчертал любимата позиция (DMF) и останалите неща, за да няма проблеми.На други постове немога да играя а и без това всички в квартала ме познават като "Гатузо",защото си падам малко груб при единоборствата .А що се отнася до името на отбора,идеята ми за FC Spartans,може да се доразвие,защото покрай филма "300",могат да се заимстват много неща.Като например червено-черните облекла на спартанците(такива може да са екипите-черно червени тениски с червено черни гащета и черни чорапи),може да се намери и подходящ рефрен за публиката(чуйте няколко от тези мелодиики за gsm http://ringtones.thumbplay.com/300+-+Th ... ones,някои от тях са много подходящи ),а идеи за емблеми на отбора,колкото искате варянта имаНиКи написа:Да знаете че ше ви пускам ако се налага и на не най-силните ви позиции за да бъдете титуляри, а тактиката ще я определя впоследствие в зависимост от това за всяка позиция колко хора има . Много ни е необходим вратар и защитници, защото за другите позиции май вече събрахме хора
-
Екипите нека да са нещо от сорта Зелена (тъмна ) фланелка и бели гащета и бели или зелени калций. Това е Домакинския ,а Гостуващия - Червена фланелка и бели гащета или зелени . За емблема незнам. На фланелката при спонсор да пише БФЛ абе ще го измислиме нека му дое времето
Номер:13,11
Име:Илия Красимиров Тилев
години:14
ръст:179
тегло:56
крак:ляв и десен
позиции:Централен нападател и ляв бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари и добри пасове.
слабо място:Удар с глава.
Име:Илия Красимиров Тилев
години:14
ръст:179
тегло:56
крак:ляв и десен
позиции:Централен нападател и ляв бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари и добри пасове.
слабо място:Удар с глава.
-
-
Е пък, прегледай де До колкото виждам остава да се намерят: вратар,двама централни защтнитника,един десен бек,а може би и един ляв. За съжаления всеки иска да е нападател или плаймейкър.Аз например държа да съм дефанзивен халф,разбивач на играта на противниковия отбор,така да се кажеNaFteX написа:Какви позиции и номера има свободни ?
-
Роналдиньо слагам те ляв бек щото един от вас със Деян траа да играе там а той пръв се записа и печели по хубавата позиция надявам се да не се сърдиш . belerefon, ако искаш да си твърд дефанзивен халф най вероятно ще си резерва защото двама души преди тебе се записаха за централни халфове а и по всичко личи че ще играем 4-4-2. Остават двама централни защитници, десен бек и вратар. Ако belerefon се откаже от титулярното си място на дясно крило то също е свободно. Иначе за екипите червено със зелено определено не отива аз предлагам домакинския да е зелена блуза, бели гащета и зелени калци със бели ресни по тях а гостуващия бяла блуза червени гащета и бели калци с червени ресни по тях, първия вратарски да е изцяло черен с бели черти по него а втория вратарски жълт(естествено не ярък че да ви заслепи а с цвят като втория вратарски на ЦСКА с който Пифа игра срещу Омония) а и нали знаете че аз имам последната дума щото аз ше ги права
-
Че неможе ли да се помисли за схема 3:5:2?Като ще бъда малко по-напред от тримата централни защитници.То ясно всички искате да сте нападатели или халфове(все голаджии ) ама все пак.В най-краен варянт мога да бъда преквалифициран и като централен защитник(щом неможе да съм стопер )НиКи написа:Роналдиньо слагам те ляв бек щото един от вас със Деян траа да играе там а той пръв се записа и печели по хубавата позиция надявам се да не се сърдиш . belerefon, ако искаш да си твърд дефанзивен халф най вероятно ще си резерва защото двама души преди тебе се записаха за централни халфове а и по всичко личи че ще играем 4-4-2. Остават двама централни защитници, десен бек и вратар. Ако belerefon се откаже от титулярното си място на дясно крило то също е свободно. Иначе за екипите червено със зелено определено не отива аз предлагам домакинския да е зелена блуза, бели гащета и зелени калци със бели ресни по тях а гостуващия бяла блуза червени гащета и бели калци с червени ресни по тях, първия вратарски да е изцяло черен с бели черти по него а втория вратарски жълт(естествено не ярък че да ви заслепи а с цвят като втория вратарски на ЦСКА с който Пифа игра срещу Омония) а и нали знаете че аз имам последната дума щото аз ше ги права
А що се отнася до екипите,дайте да измислим името на отбора първо?Аз предложих своето мнение,дори предложих и пръв цвета на екипите(черно-червени),но явно веднага се прие идеята да са зелено-бяла екипировка
-
Според мен екипите не трябва да са черни в никакъв случай, най-добре нещо червено,зелено или бяло, пък може и розови в стил Севиля последния сезон името - предложения бол, най добре да се вземат 4-5 от тях и да пуснем една анкета, за да е най честно...
Армейци Добрич Фен Клуб
-
Номер:98 или 99
Име:Антонио Иванов (Ако може на фанелката да пише Антонио
тегло:83
крак:десен
позиции:Десен халф и десен бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари , добри пасове, центрирания,игра с глава и пласиране
слабо място:Ако съм десен бек е завършващия удар ако съм десен халф отнемане на топката
Име:Антонио Иванов (Ако може на фанелката да пише Антонио
тегло:83
крак:десен
позиции:Десен халф и десен бек
специално умение:Техника,бързина,отнемане на топката,технични удари , добри пасове, центрирания,игра с глава и пласиране
слабо място:Ако съм десен бек е завършващия удар ако съм десен халф отнемане на топката