PES Помощ...
PES Помощ...
Сега си инсталнах играта PES6 и ще я пробвам обаче да сега не съм играл никага тази игра(само ФИФА07 и 08)...
Та искам да ми помогнете да направя контролите като ФИФА да са....
Някои хубав патч да ми дадете за тревата най-вече(екипи,топки,бутонки това са подробности вече)...
Да кажете как се правят финтове и сие...
И камерата как да я отдалеча,че ми се струва много близка някак си знам ли...
А и последно нали ше върви на:(за медиум на 1024/768)
АМD Sempron 2600+ 1.60GHz
768MB DDR RAM 400MHz
GF FX 5500 128MB
Дано има отзовали се...
ПИША ТУКА ЗАЩОТО ТАМ МАЙ НИКОЙ НЯМА ДА ВИДИ ТЕМАТА...ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НАРУШЕНИЕТО
Та искам да ми помогнете да направя контролите като ФИФА да са....
Някои хубав патч да ми дадете за тревата най-вече(екипи,топки,бутонки това са подробности вече)...
Да кажете как се правят финтове и сие...
И камерата как да я отдалеча,че ми се струва много близка някак си знам ли...
А и последно нали ше върви на:(за медиум на 1024/768)
АМD Sempron 2600+ 1.60GHz
768MB DDR RAM 400MHz
GF FX 5500 128MB
Дано има отзовали се...
ПИША ТУКА ЗАЩОТО ТАМ МАЙ НИКОЙ НЯМА ДА ВИДИ ТЕМАТА...ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НАРУШЕНИЕТО
-
Re: PES Помощ...
Разгледай другите теми в тоя раздел и ще намериш всичко.
-
ПЕС 6 ще ти върви на High Details покриваш всички изисквания От Сеттингс си нагласи детаилите на High 1024 x 768 и там даваш на контролите като са по следния начин вляво няма да пипаш контролите както трябва са си но от дясно от горе надолу са така:
Shift
E
W
D
S
A
и даваш ок дано съм ти помогнал линк към пач:
http://www.fifacz.com/index.php?news_id=2822
Това е пач за сезон 2007/2008 с всички трансфери от лятото има бутонки,лица,екипи и стадиони!Приятна Игра
Shift
E
W
D
S
A
и даваш ок дано съм ти помогнал линк към пач:
http://www.fifacz.com/index.php?news_id=2822
Това е пач за сезон 2007/2008 с всички трансфери от лятото има бутонки,лица,екипи и стадиони!Приятна Игра
Ре: ПЕС Помощ...
Сега ще пробвам само да ти кажа че тичам с W(значи да ги сменя)...Ти с кое тичаш
А патча има трева нали и къде да го инстална...
А патча има трева нали и къде да го инстална...
-
- BFL Team™
с тая видео карта !!!!! мнооо трудно да подкараш играна на левъл различен от лоу .
-
Аз бях с FX 5500 - забрави да играеш на друго освен на Low, много ти е старо видеото.
Ре: ПЕС Помощ...
Аз играх 2-3 мача на хидж и чак тогава почна да сече....
Ама май ще има делете за кучето и те така
Ама май ще има делете за кучето и те така
-
- BFL Team™
Ако може някой да ми помогне ще съм му изключително благодарен!!!
Става на въпрос за това че изкам да играя заедно с братовчед ми ПЕС 2008 на някоя шампионат или турнир заедно но да сме от един отбор а не с два различни !!!
Единия да е с клавиетурата а другия с джойстик!!!
Някоя ако мойе да помага !!!
Става на въпрос за това че изкам да играя заедно с братовчед ми ПЕС 2008 на някоя шампионат или турнир заедно но да сме от един отбор а не с два различни !!!
-
Преинсталнах си компа има ли някав шанс без да си преинстална играта щот съм си изтрил инстала
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
-
- BFL Team™
С ПЕС 6 не става.. тук ... май май ще е същата работа... 90 % съм сигуренivoto написа:Преинсталнах си компа има ли някав шанс без да си преинстална играта щот съм си изтрил инстала
Някой ще мойели да ми помогне или ?????C7Ronaldo написа:Ако може някой да ми помогне ще съм му изключително благодарен!!!
-
Пробвай да настроиш джойстика за 2-рия играч от settings в папката на играта.Не съм го пробвал, защото не искам да си размествам контролите на джойстика, но ако въобще има някъв начин това да стане, то е по този начин
аз съм настроил джойстика да е 2 контролер а 1 да е клавиетурата но не това ми е проблема.а как да пусна някакж турнир или шампионат да играем и джамата от един отбор
-
Пускате си турнир или лига(каквото искате да играете).Почвате мача(овете).Давате "Esc" или бутона който ви е на джойстика за да ви излезне менюто.След това давате на "Player Settings"(не съм сигурен, че точно така се пише) и двамата минавате от страната на вашия отбор.Току що го пробвах и съм сигурен, че става!