Супер гадно!!
Супер гадно!!
Когато се пуснах с отбор играя 2 месеца(игрови) и играта се изключва сама После си включвам сейв-а и продължавам да играя и след още няколко дена пак се изключва за първи път ми става така Някой знае ли как може да се оправи , защото така не може да се играе
П.П: това става с пачнатата игра
П.П: това става с пачнатата игра
Re: Супер гадно!!
Играта иска поне 1Гб суап място което по дефалт ти е на C:-то
Поне при мен тва беше проблема, така че разчисти поне 1Гб място за суап пък дано стане.
Поне при мен тва беше проблема, така че разчисти поне 1Гб място за суап пък дано стане.
Изтрий си аутосеифовете щото са по 50 мегабайта суап е свободно пространство поне така мисля
Проблема е оправен с новия patch#2a http://www.newtorrents.info/down.php?id=35978
Уф пробвах го- по добре ма пак изхвърля...
Изобщо имам чувството че са пуснали играта на пазара не бета ми направо зета версия...
Уф пробвах го- по добре ма пак изхвърля...
Изобщо имам чувството че са пуснали играта на пазара не бета ми направо зета версия...
-
- BFL Team™
Симулирай 1 седмица /в периода в който ти забива играта/ и ще се оправи. Аз отначало имах такъв проблем, вече съм 2017 година и никога не ми се случва, предполагам защото повечето от играчите са пенсионирани, а новите са генерирани от играта и не може да дават бъгове. Успех.
П.П.
С ЦСКА съм 2017 година, страшна кариера имам. Просто уникално добре развит отбор. Печели всичко наред, 11-те ми титуляри в ЦСКА са титуляри в националния. България е Европейски и световен шампион . Лудо, ама зарибява.
П.П.
С ЦСКА съм 2017 година, страшна кариера имам. Просто уникално добре развит отбор. Печели всичко наред, 11-те ми титуляри в ЦСКА са титуляри в националния. България е Европейски и световен шампион . Лудо, ама зарибява.
-
- BFL Team™
Цецо дай да видим малко сними и тн. Макар че не се интересувам от Фифа Мениджър винаги са ми били интересни твоите кариери.
Добър съвет , но отдавна изтрих Фифата , заради проблема (сигурно пак ще си я кача )
Според мен проблема с изхвърлянето от играта е причинен от една програма която уж тряя да пази Windows като спира зловредни процеси, но явно си сече наред и спира квото и падне (става въпрос за Dr Watson Debuger). За да укажете на тъпата програма да не ви бара играта направете следното - десен бутон на My Computer->Properties->Разширени->Производителност->Настройки->Предотвратяване на изпълнението на данни - тука има два радиобутона цъкате на долния->Добави - и посочвате ехе-то на играта->Приложи и сте готови.
Бозата съм е побългарил но мисля че няма да ви е трудно да се ориентирате.
Бозата съм е побългарил но мисля че няма да ви е трудно да се ориентирате.
abe probvah vsi4ki teq raboti deto gi kazvate i pak me izhvarlq s simulaciqta s my computer-prop i t.n nqma li nqkav dr na4in 4e mn mi se igrae pak sled 2 meseca i mi zabiva.
Проблема е от новите пачове и No CD крака.
Има някакъв чек всеки петък и изхвърля, ако не сте с оригинално CD и ако позлвате NO CD крак.
Аз открих решение ))
Свалете това:
http://www.torrentz.com/b1c89892fdd0d34 ... 6d3355756b
Вътре има няколко файла:
Демон 4.06 - ако сте с по-нова версия, махнете я и сложете 4.06
SPTDinst-v155-x86.rar - това трябва да го инсталирате и то обновява СПТД драйвера на демона.
YASU_1-3-7070.rar това трябва да го разархивирате в диркеторията на демона и да го пуснете, като трябва да активирате само Securom прикриването и да пуснете прикриване "Cloacking"
Остава само да маунтнете с демона мини имиджа MANAGER08 Mini Image.rar (вътре има мдф и мдс файл) и сте готови за игра на Фифа мениджър без да ви изхвърля )
Надявам се да работи. При мен работи без проблем.
Има някакъв чек всеки петък и изхвърля, ако не сте с оригинално CD и ако позлвате NO CD крак.
Аз открих решение ))
Свалете това:
http://www.torrentz.com/b1c89892fdd0d34 ... 6d3355756b
Вътре има няколко файла:
Демон 4.06 - ако сте с по-нова версия, махнете я и сложете 4.06
SPTDinst-v155-x86.rar - това трябва да го инсталирате и то обновява СПТД драйвера на демона.
YASU_1-3-7070.rar това трябва да го разархивирате в диркеторията на демона и да го пуснете, като трябва да активирате само Securom прикриването и да пуснете прикриване "Cloacking"
Остава само да маунтнете с демона мини имиджа MANAGER08 Mini Image.rar (вътре има мдф и мдс файл) и сте готови за игра на Фифа мениджър без да ви изхвърля )
Надявам се да работи. При мен работи без проблем.
как мога да си сложа пач на манаджера щото като искам да го инстална ми дава че не сам инсталирал играта