Здравеите.Знае ли някои как мога ли да си направя нов лагер (training camp),и как мога да си отклучвам играчи в трансферния прозорец за да ги купувам нали те са на (unsloced) да ги направя поне Not interesing или buy.
От кои качества се определя левела на нападателя(ST).
Въпроси.
-
Re: Въпроси.
Здрасти значи за лагера трябва да влезнеш в klub facilities и след това new young camp а това с трансферите неможеш да го отклучваш то зависи от репотацията на отбора home и internacional и също така коя дивизия си надявам се да съм ти помогналbigs1 написа:Здравеите.Знае ли някои как мога ли да си направя нов лагер (training camp),и как мога да си отклучвам играчи в трансферния прозорец за да ги купувам нали те са на (unsloced) да ги направя поне Not interesing или buy.
От кои качества се определя левела на нападателя(ST).
http://www.fm08.de/en/ Гласувайте за България да имаме българско първенство в Фифа Мениджър 09 !!!
-
Мисля че той питаше за тренировъчен лагел а не за младежите. Трен. лагер се пражи като влезеш в календара и отдолу има Training camp. Даваш точката да е на него избираш коя дата да е и там вече ще ти излезе един прозорец къде и колко дена да е
-
Благодаря ти. Имах предивит дали може да се съсдаде нов тренировачен лагер обаче насякаде почти сам пипал на тази игара и немога да намеря.Някои може ли да ми каже кои са качества на нападетеля (ST) за да мога да ги развивам
Аз мойте нападатели ги развивам от категория Outfield Shot Power, Long Shots, Finishing, Flair, Headers, Touch, Forward Runs, а от категория Physical Fitness на Acceleration, Speed, Jumping и Agility... Естествено като ги вдигнеш тези определените по-горе не забравай, че има други който също са важни, но не споменати...