Трикове и пачове
-
Трикове и пачове
Някои може ли да каже някои трик за тази игра или някои пач за пари или нещо такос ?
Re: Трикове и пачове
Влизаш в там където е инсталирана играта там има една папка 'user' след тва утиваш в папката 'objects' влизаш в текстовият документ дет пише 'car' и там променяш цената на тази кола '' Hyundai Grandeur,-1999999999 '' и така правиш много пари докато си купуваш колата дано съм ти бил полезен .
А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсенал
ако знаете как кажете ми моля ви .
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
-
Mersi dekov
Ами това е така защото двата тима са големи съперници както в България Левски и ЦСКА.Колко трансфера си виждал на футболисти от Левски в ЦСКА или обратно?Мерси много за това за колата много ме радва.като имам толкова пари мога да си купя дадения отбор и това е много яко мерси!!!чакам да излезе българския пач и няма да ми остава време да спя от игратаDekov написа:А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсеналако знаете как кажете ми моля ви .
Да аз го направих тва и сега колата струва много пари и няма как да я купяDekov написа:Влизаш в там където е инсталирана играта там има една папка 'user' след тва утиваш в папката 'objects' влизаш в текстовият документ дет пише 'car' и там променяш цената на тази кола '' Hyundai Grandeur,-1999999999 '' и така правиш много пари докато си купуваш колата дано съм ти бил полезен .А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсенал
ако знаете как кажете ми моля ви .
![Speechless :|](./images/smilies/speechless.gif)
ПП: А за тоя проблем с Арсенал - Юнайтед го реших като влезнах в едитора там отиваш нали на Англия търсиш Арсенал даваш Club Settings и след тва гледаш от дясно пише Arcs Rivals или нещо такова и там пише Челси ,Юнайтед и просто цъкваш върху него и отиваш най-горе и го правиш на none
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
-
Мога ли да попитам защо вече със 2-ри отбор на 24 март мисля че беше като зарежда 24-и и ме изхвърля от играта.Първо бях с Барселона и така стана и си помислих че е нещо от отбора,пуснах и със тотнъм и пак тогава тточно на 24-и март или април беше!
mechka написа:Играта е бъгава (или поне втория пач за нея)...
Ами стига слагахте пачове бе! На мен не ми е бъгава, защото все още съм с първата версия и не съм прачил никакви трикове или пачове. Играйте за кеф а не за постижения. Стига лъгахте с тея пари!