Трикове и пачове

Всичко свързано с FIFA Manager 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ
Публикувай отговор
bigs1

Трикове и пачове

Мнение от bigs1 »

Някои може ли да каже някои трик за тази игра или някои пач за пари или нещо такос ?
Dekov

Re: Трикове и пачове

Мнение от Dekov »

Влизаш в там където е инсталирана играта там има една папка 'user' след тва утиваш в папката 'objects' влизаш в текстовият документ дет пише 'car' и там променяш цената на тази кола '' Hyundai Grandeur,-1999999999 '' и така правиш много пари докато си купуваш колата дано съм ти бил полезен . :) А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсенал :) ако знаете как кажете ми моля ви .
bigs1

Мнение от bigs1 »

Mersi dekov
ovech

Мнение от ovech »

Dekov написа:А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсенал :) ако знаете как кажете ми моля ви .
Ами това е така защото двата тима са големи съперници както в България Левски и ЦСКА.Колко трансфера си виждал на футболисти от Левски в ЦСКА или обратно?Мерси много за това за колата много ме радва.като имам толкова пари мога да си купя дадения отбор и това е много яко мерси!!!чакам да излезе българския пач и няма да ми остава време да спя от играта :)
Dekov

Мнение от Dekov »

Радвам се ,че можах да помогна. :)
Zangetsu

Мнение от Zangetsu »

А от къде може да се купи тази кола? :)
raul_7

Мнение от raul_7 »

Dekov написа:Влизаш в там където е инсталирана играта там има една папка 'user' след тва утиваш в папката 'objects' влизаш в текстовият документ дет пише 'car' и там променяш цената на тази кола '' Hyundai Grandeur,-1999999999 '' и така правиш много пари докато си купуваш колата дано съм ти бил полезен . :) А сега ако може някой да ми каже защо немога да купужам играчи от Манччестър в Арсенал :) ако знаете как кажете ми моля ви .
Да аз го направих тва и сега колата струва много пари и няма как да я купя :| ще съм ви много благодарен ако помогнете
ПП: А за тоя проблем с Арсенал - Юнайтед го реших като влезнах в едитора там отиваш нали на Англия търсиш Арсенал даваш Club Settings и след тва гледаш от дясно пише Arcs Rivals или нещо такова и там пише Челси ,Юнайтед и просто цъкваш върху него и отиваш най-горе и го правиш на none ;)
marto135

Мнение от marto135 »

Мога ли да попитам защо вече със 2-ри отбор на 24 март мисля че беше като зарежда 24-и и ме изхвърля от играта.Първо бях с Барселона и така стана и си помислих че е нещо от отбора,пуснах и със тотнъм и пак тогава тточно на 24-и март или април беше!
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
mechka

Мнение от mechka »

Играта е бъгава (или поне втория пач за нея)...
IRCPoliceman

Мнение от IRCPoliceman »

mechka написа:Играта е бъгава (или поне втория пач за нея)...

Ами стига слагахте пачове бе! На мен не ми е бъгава, защото все още съм с първата версия и не съм прачил никакви трикове или пачове. Играйте за кеф а не за постижения. Стига лъгахте с тея пари!
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2008”