BFL FIFA Manager 2008

Всичко за BFL FIFA Manager 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ
Публикувай отговор
Galen

Re: BFL FIFA Manager 2008

Мнение от Galen »

Тази игра започва да ме кефи.Ама интернета ми е много слаб и ще имам я тегля 2 дена без да спра компа.Дано намеря някой да ви я даде :)
dmds

Мнение от dmds »

Vencoi написа:...Засега сме се напънали да има А група само във немския мега пач който трябва да излезе на 31.12...
:^)
fan_man

Мнение от fan_man »

Pls ako toq mega pa4 izliza neksa,kakto be6e napisal nqoi ot BFL,da dadete link. :wasntme:
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Излезе ли този МегаПач?
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

BaLkI написа:Излезе ли този МегаПач?
трябваше да излезе вчера, но имат малки проблми и не знам още кога ще излезе
като е готов ще дам линка тука и на саита
ovech

Мнение от ovech »

ади бе този път какво стана за какво давате срокове като няма да ги изпълнявате?Весели празници на всички и нищо лично,но не издържам искам да джиткам в родната "А" група.
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Щот да ти е гадно бе, за това!

Вече и за мегапачове ни обвиняват :D. Евала.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

ochko написа:Щот да ти е гадно бе, за това!

Вече и за мегапачове ни обвиняват :D. Евала.
Развиваме се. :D
dmds

Мнение от dmds »

Я дайте линк към форума на колегите от германия да ги притиснем малко ;) , 'кви са тез мега магии тука
yozko

Мнение от yozko »

Ами има ли смисъл да си губите времето и да правите "Б" група??? Според мен едва ли някой ще предпочете отбор от тая група вместо от "А"...да не говорим, че който иска със слаб отбор може да си избере от куп други екзотични лиги...
marto135

Мнение от marto135 »

Да бе,аз искам ОФК Сливен например,мога да кажа че поне айде не 50 ама 30 % от форума искат с отбори от б и В група!! :^)
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
bor_don

Мнение от bor_don »

абе нека си има Б и В група щото иначе в А група ще има само едни и същи отбори
masto

Мнение от masto »

тО ЛОШО НЯМЯ ДА ИМА И "Б" група ама ако "А" група вече е готова да я пускат а пък "Б" когато е готова тогава. Ако не ще чакаме
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ей това е неуважение към малките отбори. Срещу това нещо се боря над година и половина вече. Разберете един ЦСКА или Левски не е нищо повече от един Дунав. И трите отбора имат фенове, това е важното. Щом един отбор има над 10 фена, значи заслужава уважение. Независимо къде играе.
BaLkI

Мнение от BaLkI »

kyynadd написа:Ей това е неуважение към малките отбори. Срещу това нещо се боря над година и половина вече. Разберете един ЦСКА или Левски не е нищо повече от един Дунав. И трите отбора имат фенове, това е важното. Щом един отбор има над 10 фена, значи заслужава уважение. Независимо къде играе.
Абсолютно прав си!Освен това не всички от тоя форум са софиянци и не всички са от град,в който има отбор от А група.Ето,аз съм си от Левски,но пък за мен ще е огромно удоволствие да вида и местните любимци от Чавдар(Етрополе) в играта,така че не подценявай Б и В групите,защото на много хора ще им се играе с тях!
dmds

Мнение от dmds »

Не че бързам(няма за къде),но какво стана с пача :?:
Erland

Мнение от Erland »

dmds написа:Не че бързам(няма за къде),но какво стана с пача :?:
Доколкото разбрах в момента се чака излизането на MegaPatch 5.0, където ще има А група. Трябвало е да излезе преди 5 дена , но се бави. Но БФЛ нямат отношение към това забавяне.

Ето ти линк към тема , която мисля че е точно за този патч - http://board.fm08.de/index.php?showtopic=650097
ovech

Мнение от ovech »

какъв е този мегапатч и кога ще излиза ако не е тайна?От него ли зависи кога ще излезе бг патча?мерси предварително,и да не забравите да вкарате Гъргоров :)
barsaaaaa

Мнение от barsaaaaa »

Нещо ново по пача има ли?
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Manager 2008”