BFL FIFA Manager 2008
Re: BFL FIFA Manager 2008
Тази игра започва да ме кефи.Ама интернета ми е много слаб и ще имам я тегля 2 дена без да спра компа.Дано намеря някой да ви я даде
Vencoi написа:...Засега сме се напънали да има А група само във немския мега пач който трябва да излезе на 31.12...
Pls ako toq mega pa4 izliza neksa,kakto be6e napisal nqoi ot BFL,da dadete link.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
трябваше да излезе вчера, но имат малки проблми и не знам още кога ще излезеBaLkI написа:Излезе ли този МегаПач?
като е готов ще дам линка тука и на саита
ади бе този път какво стана за какво давате срокове като няма да ги изпълнявате?Весели празници на всички и нищо лично,но не издържам искам да джиткам в родната "А" група.
-
- BFL Team™
Щот да ти е гадно бе, за това!
Вече и за мегапачове ни обвиняват . Евала.
-
- BFL Team™
Развиваме се.ochko написа:Щот да ти е гадно бе, за това!
Я дайте линк към форума на колегите от германия да ги притиснем малко , 'кви са тез мега магии тука
Ами има ли смисъл да си губите времето и да правите "Б" група??? Според мен едва ли някой ще предпочете отбор от тая група вместо от "А"...да не говорим, че който иска със слаб отбор може да си избере от куп други екзотични лиги...
-
Да бе,аз искам ОФК Сливен например,мога да кажа че поне айде не 50 ама 30 % от форума искат с отбори от б и В група!!
-
абе нека си има Б и В група щото иначе в А група ще има само едни и същи отбори
тО ЛОШО НЯМЯ ДА ИМА И "Б" група ама ако "А" група вече е готова да я пускат а пък "Б" когато е готова тогава. Ако не ще чакаме
-
- BFL Team™
Ей това е неуважение към малките отбори. Срещу това нещо се боря над година и половина вече. Разберете един ЦСКА или Левски не е нищо повече от един Дунав. И трите отбора имат фенове, това е важното. Щом един отбор има над 10 фена, значи заслужава уважение. Независимо къде играе.
Абсолютно прав си!Освен това не всички от тоя форум са софиянци и не всички са от град,в който има отбор от А група.Ето,аз съм си от Левски,но пък за мен ще е огромно удоволствие да вида и местните любимци от Чавдар(Етрополе) в играта,така че не подценявай Б и В групите,защото на много хора ще им се играе с тях!kyynadd написа:Ей това е неуважение към малките отбори. Срещу това нещо се боря над година и половина вече. Разберете един ЦСКА или Левски не е нищо повече от един Дунав. И трите отбора имат фенове, това е важното. Щом един отбор има над 10 фена, значи заслужава уважение. Независимо къде играе.
Не че бързам(няма за къде),но какво стана с пача
Доколкото разбрах в момента се чака излизането на MegaPatch 5.0, където ще има А група. Трябвало е да излезе преди 5 дена , но се бави. Но БФЛ нямат отношение към това забавяне.dmds написа:Не че бързам(няма за къде),но какво стана с пача
Ето ти линк към тема , която мисля че е точно за този патч - http://board.fm08.de/index.php?showtopic=650097
какъв е този мегапатч и кога ще излиза ако не е тайна?От него ли зависи кога ще излезе бг патча?мерси предварително,и да не забравите да вкарате Гъргоров