BFL FIFA Manager 2008
Re: BFL FIFA Manager 2008
Дата за мегапача не е обявена официално. Очаква се до края на месеца да излезе.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Току що говорих с отговорника за Мега пача и се оказа, че чакат базата данни за Чешкото и Словашкото първенство
Така че не можа да ми каже дата на излизането му. Иначе всичко е готово и като дойдат тези първенства пача излиза.
Това е поверително така че да си остане между нас
Така че не можа да ми каже дата на излизането му. Иначе всичко е готово и като дойдат тези първенства пача излиза.
Ами по вашият пач има ли още много работа или ще има БГ лига само в Мега пача?Vencoi написа:Току що говорих с отговорника за Мега пача и се оказа, че чакат базата данни за Чешкото и Словашкото първенство
Iskam da pitam dali 6te ima PFK POMORIE v pa4a ? I ako gi ima stadiona dali 6te bade napraven? (za6toto v momenta v POMORIE e edin ot naii dobrite stadioni v cqlata strana-s izkystvena treva 5 zvezden hotel i ..............) Az moga da pratq snimki na stadiona i da dam palniq sastav na otbora.Molq nqkoii da mi otgovori!!!!!
-
Вече е много късно, не съм сигурен дали го има този отбор, но няма възможност да бъде направен за в.1
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Здравейте ето това намерих в един немски сайт, вярно неможе да се играе нашето първенство, но имена, данни, емблеми би трябвало да са наред, не съм го пробвал още, но до 1-2 часа ще пиша дали всичко е наред, ето и линка http://www.fmtotal.de/page/remository/f ... arien.html
каква е кирията с тоя линк да го теглим ли тowa файлче ?
Ами кирията е,че имаш реални имена на играчи, отбори, данни и някои други неща. Иначе не съм очарован от файла, доста неща липсват или трябва да се оправят. По-добре е да се изчака това, което са направили юнаците от бфл-тийм. Иначе за "млади експериментатори" става
мерси много очаквам пача на бфл тийм с нетърпение
-
някаква информация относно бфл пача, щото мисля, че вашия ще е мн по-добър от швабския
Няма кой да ти отговори човече. Всички мълчат никой не дава никакво инфо за тоя прословут пач. Това чакане говори две неща :
1. Или ще е много добър и го доизпипват или ..
2. Нещо им липсва и затова не го пускат защото го чакат.
Кой знае дано по-бързо го пуснат , че сумати хорица го чакаме с нетърпение.
П.С. BFL Is The Best
П.С. BFL Is The Best
така еNeatoN написа:Няма кой да ти отговори човече. Всички мълчат никой не дава никакво инфо за тоя прословут пач. Това чакане говори две неща :
П.С. BFL Is The Best
И аз мисля, че вашият ще е по-добър, ама по-дяволите излезе ли вече немския мега-патч като временно решение?
Are be hora dnes e 3 Fevrya ri transferniq prozorec e zatvoren ve4e nqma opravdaniq!!!!
-
- Обратна връзка:
И какво от това? Не разбираш ли, че явно чужденците ги бавят със своя "мегапач"?morcito написа:Are be hora dnes e 3 Fevrya ri transferniq prozorec e zatvoren ve4e nqma opravdaniq!!!!
Проявете малко спокойствие бе хора да не мислите ,че пач се прави много лесно .
-
Е как може да се бавят беее .. то само БФЛ се пави. Другите държави за 1 седмица патчове правят ,ние се мотаме по няколко месеца .. интересно в техния форум има ли над 100 ревящи всяка една година ??
GLORY GLORY MAN UNITED !
Айде бе стана март месец . Ще излезе новия мениджър докато пуснете тоя пач. По живо малко