Creation Center 08
Creation Center 08
Излезна ли? Линк? Кога ще излезне? Някой ако ми отговори на поне един от тези въпроси ще го уважавам, даже да не е целиа център а да е дори само Крейшън Мюзик или нещо такова, само искам някак да си променя тъпата фифа
-
- Обратна връзка:
Re: Creation Center 08
На мен ми трябва Creation Master.
Тази година всичи боклуци на Rinaldo са платени ...kop4eto написа:Излезна ли? Линк? Кога ще излезне? Някой ако ми отговори на поне един от тези въпроси ще го уважавам, даже да не е целиа център а да е дори само Крейшън Мюзик или нещо такова, само искам някак да си променя тъпата фифа
-
Тоя да не е българин случайно ...Levski_forever написа:Тази година всичи боклуци на Rinaldo са платени ...kop4eto написа:Излезна ли? Линк? Кога ще излезне? Някой ако ми отговори на поне един от тези въпроси ще го уважавам, даже да не е целиа център а да е дори само Крейшън Мюзик или нещо такова, само искам някак да си променя тъпата фифа
Неnapster написа:Тоя да не е българин случайно ...Levski_forever написа:Тази година всичи боклуци на Rinaldo са платени ...kop4eto написа:Излезна ли? Линк? Кога ще излезне? Някой ако ми отговори на поне един от тези въпроси ще го уважавам, даже да не е целиа център а да е дори само Крейшън Мюзик или нещо такова, само искам някак да си променя тъпата фифа
-
-
- Обратна връзка:
Е какво толкоз, има кракове за тая работа, мен ме интерва излезна ли