Вашите кариери

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
dimobs

Вашите кариери

Мнение от dimobs »

Видях, че в архивите има тема с кариерите, обаче само за старите игри, а за 08 доколкото видях няма.Ако съм сбъркал покажете ми къде е темата, ако не предлагам това да бъде темата...
CSKA 4ever
vili4kata
Обратна връзка:

Re: Вашите кариери

Мнение от vili4kata »

Ами до колкото знам няма такава тема.

А иначе аз в Сингъл играя много рядко...
dimobs

Мнение от dimobs »

Ми добре почвайте да пишете. Аз след малко ще напиша! ;)
CSKA 4ever
dimobs

Мнение от dimobs »

Играя с Барселона, 5-ти или 6-ти сезон. Досега съм печелил всичко възможно през всичките сезони (ШЛ, Купи на Испания, Шампионат на Испания, Суперкупа на Испания и на Европа...) Постоянно сменям играчите. Сега имам 21. Петер Чех го купих втория или третия сезон, а сега е на 32 год. и затова къпих Очоа (28 год.) за резерва и постепенно ще го наложа като титуляр. Григера ми е твърд десен бек, с алтернатива Пауло Ферейра, който пускам понякога. Централните защитници са ми Серхио Рамос и Джонатан Уудгейт, които са ми без грешка и нямам защо да ги сменям. Като централни защитници на тяхно място мога да позлвам Янсен и евентуално Жорже Андраде. Ляв бек ми е Даниел Алвеш, а негова резерва ползвам Сисиньо. Като опорни халфове имам повече алтернативи- Ван дер Ваарт, Азауагх (може да не сте го чували, ама е доста добър. Взех го от ХСВ, заедно с Ван дер Ваарт), Каленберг (не е известен, но според мен не е зле), също Сисиньо ползвам понякога като опорен халф и Марк Гонзалес (много ми е добър). Дясно крило ми беше преди Аарън Ленън, а ляво Гарет Бейл (те са съотборници в Тотнъм), обаче продадох Ленън и след като повторно купих Алешандре Пато, Рууни ми е дясно крило, а ляво си е Бейл. На тяхни място ползвам й Андрю Джонсън, Марк Гонзалес, Ван дер Ваарт и Фреди Аду. Като втори нападател ми играе Пато (преди беше Рууни), като на негово място мога да ползвам и Гонзалес, Ан. Джонсън, Ван дер Ваарт. Като централен нападател е ясно --> Фернандо Торес, а за негова резерва Андрю Джонсън и естествено Савиола. Ето скиловете:
71 - Paulo Ferreira
73 - Mark Gonzalez
75 - Raffael Van der Vaart
76 - Cicinho
77 - Javier Saviola, Zdenjek Grygera
78 - Jorje Andrade
80 - Marcel Jansen
82 - Jonathan Woodgate
84 - Andrew Johnson, Freddi Adu
85 - Azaouagh
86 - Ochoa (second G'keeper)
88 - Kahlenberg
90 - Daniel Alves, Garret Bale
92 - Peter Cech
93 - Fernando Torres
96 - Sergio Ramos, Wayne Rooney
99 - Alexandre Pato
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
CSKA 4ever
vilian

Мнение от vilian »

Аз ще почна скоро кариера с ЦСКА. Стана ми малко интересно... Отдавна не съм играл Фифата. Първо ше напрая една тренировка и после едно приятелско мачо и почвам карирера...
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”