Пиши ми на ЛС.Galen написа:N!k3 драсни ми едно лично,че искам да те питам нещо или ми пиши на скайп galen_shumen
Моите екипи
Re: Моите екипи
-
- BFL Team™
Екипите са добри, да НО трябва повече да се вглеждаш в детайлите. На екипа на Сити имаше лека грешка, защото едната извита черта бе много по близо до правата, отколкото другата от другата страна. На екипа на Интер също на гащета, ако се вгледаш ще видиш, че едната черта е по-дебела от другата. Вглеждай се в детайлите, там е истинското майсторство. Иначе може да се развиеш. Също не е това черното с което трябва да правиш екипи.
Благодаря за съвета.На екипа на Ман Сити забелязах грешката,но разстоянието между което бях сложил правите линий,както и да го нагодявах не съвпадаше с чертата по средата,която трябваше да съвпадне с емблемата и средата на екипа и затова се получи така лошо.kyynadd написа:Екипите са добри, да НО трябва повече да се вглеждаш в детайлите. На екипа на Сити имаше лека грешка, защото едната извита черта бе много по близо до правата, отколкото другата от другата страна. На екипа на Интер също на гащета, ако се вгледаш ще видиш, че едната черта е по-дебела от другата. Вглеждай се в детайлите, там е истинското майсторство. Иначе може да се развиеш. Също не е това черното с което трябва да правиш екипи.
-
нз дали е тука мястото ама някой ще постне ли екипите на локо софия и локо пловдив за да видя как трябва да се начертаян линиите за да ги направя
btw: ако искате сложете воден знак зада не ги земе някой
btw: ако искате сложете воден знак зада не ги земе някой
-
- Обратна връзка:
-
Х обърках темата
Ако не вярваш си дай skype да ти пратя psd файла да видишklamer4o написа:Ако е твой - евала, супер е! Ако не е твой - просто си поредния крадящ комплексар!
-
- Обратна връзка:
хахха що само той да е бе много знаеш ти напоследък и си за банан
а така на дивака нещо мноо му знае устата ми ние с ronaldinho10 да не би да крадем ве!!!И другите някое от тях крадат ама...кат не знаеш не дей говори kgmafiaRonaldinho10 написа:хахха що само той да е бе много знаеш ти напоследък и си за банан
-
- Обратна връзка:
точно вие двамата не говорете много много кой краде и кой не... ;]bpfcpld написа:а така на дивака нещо мноо му знае устата ми ние с ronaldinho10 да не би да крадем ве!!!И другите някое от тях крадат ама...кат не знаеш не дей говори kgmafiaRonaldinho10 написа:хахха що само той да е бе много знаеш ти напоследък и си за банан
ахха ако искаш да ти дам psd -то на мойте екипи да видиш че са моиklamer4o написа:точно вие двамата не говорете много много кой краде и кой не... ;]bpfcpld написа:а така на дивака нещо мноо му знае устата ми ние с ronaldinho10 да не би да крадем ве!!!И другите някое от тях крадат ама...кат не знаеш не дей говори kgmafiaRonaldinho10 написа:хахха що само той да е бе много знаеш ти напоследък и си за банан
И аз мога да ти дам ама...е глей ги само обвиняват че крадем САШО уважавам те много ама...