клипчета на FIFA 08
Re: клипчета на FIFA 08
То кат прочета името ти и се сещам за ранга
(все пак ти си го сложил , понеже не можеш да ме баннеш ... вече)
(все пак ти си го сложил , понеже не можеш да ме баннеш ... вече)
Ха Искаш ли да пробваме дали немога ?
пробвай плс[BFL]Mancho_United написа:Ха Искаш ли да пробваме дали немога ?
-
- BFL Team™
Той ако неможе... за мен няма да е проблем !!!!!!!! да ти напахам БАНнанана във веркикалното ти отверстине
-
Манчо е админ бе идиот Със всеки твой пост се изумявам колко малоумни хора може да има . И защо не отговориш на последния ми пост по тази тема ? Да видим какви аргументи ще изкараш в полза на FIFAd1VaKa написа:(все пак ти си го сложил , понеже не можеш да ме баннеш ... вече)
Ти вече върху мене хейтваш , а . Мазно копеле , аз им казвам истината ти замазваш след мене . МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ . Има някакви намалени права , все пак не ме интересува , ти не си човека на който трябва да обеснявам , щото си прост като отражението ти в огледалото
Бахти тъпия дивак майне не е истина колко е прост! Аве дивАКА неразбираш ли, че си ни антипатичен, не те искаме в форума, как да ти го кажа по-ясно ?d1VaKa написа:Ти вече върху мене хейтваш , а . Мазно копеле , аз им казвам истината ти замазваш след мене . МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ . Има някакви намалени права , все пак не ме интересува , ти не си човека на който трябва да обеснявам , щото си прост като отражението ти в огледалото
-
- Обратна връзка:
клипчета на FIFA 08
Верно вече, разкарай се, молим те от сърце! Не разбра ли, че не си желан тук и изобщо не си добре дошъл?d1VaKa написа:Ти вече върху мене хейтваш , а . Мазно копеле , аз им казвам истината ти замазваш след мене . МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ . Има някакви намалени права , все пак не ме интересува , ти не си човека на който трябва да обеснявам , щото си прост като отражението ти в огледалото
-
Да те псувам ли ... да ти се смея ли ... вече нз ...d1VaKa написа:Ти вече върху мене хейтваш , а . Мазно копеле , аз им казвам истината ти замазваш след мене . МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ . Има някакви намалени права , все пак не ме интересува , ти не си човека на който трябва да обеснявам , щото си прост като отражението ти в огледалото
както вика напстер остави го той е назад с материалаvili4kata написа:Верно вече, разкарай се, молим те от сърце! Не разбра ли, че не си желан тук и изобщо не си добре дошъл?d1VaKa написа:Ти вече върху мене хейтваш , а . Мазно копеле , аз им казвам истината ти замазваш след мене . МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ . Има някакви намалени права , все пак не ме интересува , ти не си човека на който трябва да обеснявам , щото си прост като отражението ти в огледалото
-
Eй олигофрен ти тъп ли си? погледни първо тук http://forum.bfl-team.com/memberlist.php?mode=leaders и после говори....d1VaKa написа:....МИНЧО НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАННЕ...
Сори БФЛ ама тоя ми къса нервите вече....
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
не си единственm0za4k0 написа:Сори БФЛ ама тоя ми къса нервите вече....
-
Мазньоо като кафенце дига ми гоооо
Манете го дивака той е безмозъчен и ако си науми нещо става лошо момченце
Пф.. кухоглавец
Манете го дивака той е безмозъчен и ако си науми нещо става лошо момченце
Пф.. кухоглавец