nakamura project

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
nakamura

Re: nakamura project

Мнение от nakamura »

Хъ Хъ Хъ Хъ Хъ ХЪ :bang:
maina

Мнение от maina »

maniakapetko написа:Абе кво уважение балнуваш бе.То вас може ли някои да ви уважава.(за сега де все пак винаги може да има едно но...)А и въпреки всички спорове и псувни по адрес и на двата лагера хората се опитват да помогнат и на накамура и на някои други хора от вашия екип.И ако го отречете значи сте пълни дебили.Така че земете се успокоите и си правете нещтата и стига сте показвали мускули дето нямате.Все пак БФЛ са 6 години по-големи от вас.

=====================================================================
абе професоре от такива като теб България няма бъдеще ще те праим Симеон Саксгобурготски-2(както се вика ела си земи си,така си и ти само мърмориш и самият нищо не правиш,само лизеш задници)!!,начи накамура просто си пуска екипите за да бъдат коментирани от БФЛ именно защото те са 6 години по големи от нас!!! Но това не означава че ни помагат!!

Нарушена точка 2.5 от Правилата!

• spektarm
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

СПАМ !!!
  • spektarm
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

maina написа: еми може да сме взели 2-3 ваши миниекипа и толкос екипа,но затова пък в пача ни има РУСКО и БГ първенства +ПОЧТИ ВСИЧКИ INTERNATIONAL TEAMS от ФИФАТА КОИТО Е ВЪЗМОЖНО СПОРЕД ИГРАЧИТЕ!и всичко останало е напълно наше!ПЪК и ПАК казвам вие сте се погрижили да не може да се вадят екипи от вашия пач,докъто ние такива неща не праим!!Бях ви играл пача за 2006 и 2005 фифи ама сега ви разбрах колко струвате със вашето уважение към другите българи!!!то отдавна си е така де!

банвай ме ако щеш
Aлооо путко майна, тея екипи да не сме ги сложили там, че да ги взимаш ти или някой от отборчето ти. Екипите са там за могат хората да играт с тях, а патч се прави като направих САМ нещата в него! Ако наистина има наши неща в патча, повярвайте ми, знаем си правата и ще стане лошо... Затова Всичко, взето от нас си го преработете сами, това означава правене на патч!
Изображение
Изображение
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

Ако намеря и един наш файл /ако разбера ,че ползвате нашия инсталатор ,че сте базирали патча Ви на нашата файлове система ...е тогава ще се видим в съда ;)

помнете ми думите...
Изображение
KGMafia

Мнение от KGMafia »

Майките на всички от *** и *** и всичките им поделения да умрат в адски болки . Да ги рани циганин и да ги натопи в манджа да се давят дано !
Galen

Мнение от Galen »

Както е казал народа крадеца вика дръжте крадеца -
1.Искам да подчертая да спрете с тези клевети за кражби и другите обиди към *** и ***
2.Това със съда е просто невероятно иронично като се замисля ...Ако някой реши вас да съди много интересно какво ще стане а това могат много хора го направят но не вярвам,
2.1 Нарушили сте повече закони от колкото някой от нашия тийм 1во този новия сайт мбокс.нет - пиратско теглене на мп3 и други 2. както и ние така и вие променяте разкодирвате продукти на ЕА без тяхно разрешение,нямате лицензи за всичко в пача ви говоря за имена,отбори,телевизии даже !! И аджеба откога държавата в съда ще отсъди във ваша полза ..
То май тая стана така твоето е общо ама мойто никой не може го пипа
Малко се замислете и после ми говорете за авторство.

BY TRAIKI

ПС.Дивак до преди два месеца се карахте с БФЛ и се псувахте,а сега си им първи приятел ;) Ставаш смешен!
Levski_forever
BFL Team™

Galen написа:Както е казал народа крадеца вика дръжте крадеца -
1.Искам да подчертая да спрете с тези клевети за кражби и другите обиди към *** и ***
2.Това със съда е просто невероятно иронично като се замисля ...Ако някой реши вас да съди много интересно какво ще стане а това могат много хора го направят но не вярвам,
2.1 Нарушили сте повече закони от колкото някой от нашия тийм 1во този новия сайт мбокс.нет - пиратско теглене на мп3 и други 2. както и ние така и вие променяте разкодирвате продукти на ЕА без тяхно разрешение,нямате лицензи за всичко в пача ви говоря за имена,отбори,телевизии даже !! И аджеба откога държавата в съда ще отсъди във ваша полза ..
То май тая стана така твоето е общо ама мойто никой не може го пипа
Малко се замислете и после ми говорете за авторство.

BY TRAIKI

ПС.Дивак до преди два месеца се карахте с БФЛ и се псувахте,а сега си им първи приятел ;) Ставаш смешен!
axaxaxaxaxa какви сте ми деца .... 1 ДРъжте крадеца :D :D :D ,само незнам кой краде ;) 2. Айде да се пробваме ...после майките Ви и бащите Ви ще плащат глоби ...но това вашите тъпи детски главички не го разбират. 2.1 :D :D Първо mbox7 няма нищо общо ама нищо общо с БФЛ ,освен с факта ,че аз участвам и в двата екипа. Второ кажете на ваште да Ви намерят някоя книжка със законите на България ,за да прочетете там ,че файл ,който не е хостван на сървъра на даден сайт (в случая на mbox7.net) а е сложен ЛИНК за сваляне към друг сървър ,където е качен ...където пише кой потребител го е качил....то тогава неможе и да става дума за нарушения по закона за пиратсвото!
3. EA ще ни съдят ;D :D :D баси смешните ламета сте ейй... че тогава EA трябва да съдят FIFA4FANS ,които са техни партньори :D ;D нали....
4..ООФ децааа,децааа като никой не се вълнува от вашите проекти и не Ви пише във форума незначи ,че трябва да ми осирате форума тука...ай марш в детската градина ;)
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Абе идиот дадох мбокс като пример,но ако ми кажеш че това не е пиратство ти си болен :S тогава що ли затвориха за малко Арена като доколкото знам сървърите не са техни и или замунда.
А да и някой от вас ми беше казал че не могат ви съдят като вие не сте печелили пари от това,вие не ама след като сте предоставили патча ви за разпространение с PCworld така нарушавате май доста авторски права а ? Верно ЕА нема ви съдят от къде на къде ще се занимават с вас,но явно не разбра това което исках да обесня... и знаеш ли кво и ние можем ви съдим за клевети (rofl)(rofl)(rofl) просто думата съд в интернет пространството е НЕРЕАЛНО смешна компании като Майкрософт,ЕА,Конами и други не могат се справят със пиратството,пък ти си тръгнал ае земи скрии се че си смешен ...

BY TRAIKI
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Levski_forever написа:Ако намеря и един наш файл /ако разбера ,че ползвате нашия инсталатор ,че сте базирали патча Ви на нашата файлове система ...е тогава ще се видим в съда ;)

помнете ми думите...
Хм,ще става интерестно БФЛ ТЙЙМ ЗАВИНАГИ!!!
Levski_forever
BFL Team™

Galen написа:Абе идиот дадох мбокс като пример,но ако ми кажеш че това не е пиратство ти си болен :S тогава що ли затвориха за малко Арена като доколкото знам сървърите не са техни и или замунда.
А да и някой от вас ми беше казал че не могат ви съдят като вие не сте печелили пари от това,вие не ама след като сте предоставили патча ви за разпространение с PCworld така нарушавате май доста авторски права а ? Верно ЕА нема ви съдят от къде на къде ще се занимават с вас,но явно не разбра това което исках да обесня... и знаеш ли кво и ние можем ви съдим за клевети (rofl)(rofl)(rofl) просто думата съд в интернет пространството е НЕРЕАЛНО смешна компании като Майкрософт,ЕА,Конами и други не могат се справят със пиратството,пък ти си тръгнал ае земи скрии се че си смешен ...

BY TRAIKI
АЗ ТЕБЕ АКО ТЕ НАМЕРЯ ТИ ЩЕ СЕ СКРИЕШ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ ВЕЧЕ
ТЪПО ДЕТЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ТИ ДАВАМ НЕЩО ЗА MBOX7:
Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията с потребителите на уеб сайта , възникващи при предоставяне и ползване на услуги.

Потребителят е лице, което се е регистрирало в сайта с уникално име и парола. ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с Общите условия, като попълва формуляра за регистрация на уникално потребителско име и парола в Съгласен/на съм с правилата за ползване на сайта ! Всеки един регистриран ПОТРЕБИТЕЛ се съгласява с тези условия като декларира и си създава нова регистрация в сайта.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

1.Задълженията на този сайт са да предоставя линкове към архиви с музикални продукти. Нито един файл, не се хоства на нашите сървъри! Ние и ПОТРЕБИТЕЛИТЕ добавяме само линкове от други интернет сайтове.
1.1.Ние си запазваме правото да ограничим достъпа до всички и/или част от достъпа до файловете и/или услугите, както и да прекратим използването им от определени ПОТРЕБИТЕЛИ.
1.2.Ние си запазваме правото да закрием и/или изтрием информацията, която се намира на сайта, и/или да закрием/изтрием профил на определено ПОТРЕБИТЕЛ по наша предценка.
1.4.Ние си запазваме правото да извършваме всякакви санкции свързани с услугите, които предоставяме, както и с потребителите. Ако те не спазват общите условия и правила за използване на сайта ще бъдат предупредени един път, ако това се повтори ще бъдат предупредени втори път, трети път няма да има! ПОТРЕБИТЕЛЯТ ще бъде изгонен и/или акаунтът му ще бъде изтрит/закрит/баннат. Във ваша полза е да спазвате общите правила и условия за употреба на сайта.
1.5.Самият факт, че сайта ни е с свързан с Интернет пространстовото и лицата, които го посещеават НЕ може да се гарантира, че потока на информация няма да бъде следен или записван от трети лица/страни.
1.6.Ние си запазваме правото да събираме/съхраняваме/обработваме и/или използваме данните за употребата на услугите, които поредоставяме на всички ПОТРЕБИТЕЛИ
1.7.всеки регистриран ПОТРЕБИТЕЛ може да дава идеи за бъдещото развитие на сайта и форума. Също така може да описвате вашите проблеми свързани със сайта/форума в съответния раздел във форума. Може да питате всичко, което ви хрумне.
1.8.Ние си запазваме правото да приемем или отхвърлим вашата идеи или предложение. Но, ако има някакъв проблем и ни бъде съобщено от ваша страна, ние ще се опитаме да го оправим по най-бързия начин.
1.9 При незадоволство от правилата, задълженията, условията за ползване и съдържанието в сайта, всеки ПОТРЕБИТЕЛ може да напусне сайта . Ние ще уважим неговото мнение и ще го подкрепим, ако повече не иска да използва функциите на сайта.

Всички продукти, които се намират в сайта са само с промоционален характер т.е. определено лице е дало линк към определен продукт. ПРОДУКТИТЕ, които свалите и разгледате от сайта, трябва да бъдат ИЗТРИТИ от компютъра Ви ДО 24 ЧАСА! Ако не спазите това условие, Вие сами отгововаряте за незаконните файлове, които се намират на компютьра Ви. Екипът на сайта Ви е предупредил и е против пиратството! За сега сървърите, от които взимаме съответно линкове са: DATA.bg , 4Storing.com , MediaFire.com , RapidShare.com и BGShare.com !

Ние си запазваме правото да променяме тези Правила по всяко време!
АМИ с тоя пример за PC WORLD :D доказвате за пореден път колко сте тъпички.. по тази логика всички freeware програми трябва да съдят списанието заради слагането им в диска :D вземи се скрий и не ми викай на мене смешник ,че по-проста путка от тебе няма :happy: ;)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”