Пачове за Ботев и ЦСКА!!!
-
Re: Пачове за Ботев и ЦСКА!!!
тва за трансферите да не ви тревожи и ние може да си ги преместим нищо че примерно арис ги няма в играта ше го преместите в някой друг отбор
Хахах Божее колко заблудени по тоя свят.
То БФЛ патча излиза след няколко дни, тоя направил пач "ама не съвсем" както имаше една реплика от близкото минало
То БФЛ патча излиза след няколко дни, тоя направил пач "ама не съвсем" както имаше една реплика от близкото минало
Нека са си в Левски що (имам впредвид Йовов и другите там)mnbbb написа:тва за трансферите да не ви тревожи и ние може да си ги преместим нищо че примерно арис ги няма в играта ше го преместите в някой друг отбор
-
- Обратна връзка:
Чета ви тука коментарите и се чудя...
Добре, ясно е че нашият патч ще бъде 100 пъти по-добър от този. Какво ви пречи обаче този човек, който се е постарал да направи нещо, а другите само го обиждат и подценяват бвз дори да са му видели работата. Как искате да се развиваме вобще като народ ако всеки обижда нещо на другия, без самия той да може да го направи. Не ми е ясно... Темата не е за тук, ще я преместя във фифа 2008... Знам кво е да искаш да направиш нещо, а другите само да ти се смеят и отрано да те отписват... Бил съм на мястото на пича (знаете за нещото, създадено мин. година)... Та да си дойда на думата: Призовавам тези, които имат желание, да почнат да се учат да правят екипи, флагове, рекламни пана... Хем това може да ви отвори пътя към бфл ако имаме нужда от още хора... Гледам Гален вече прави екипи, някой беше направил много добри знамена също... Взимайте пример
ЕДИТ: не говоря за формации като боп, *** и те такива, които нямат бъдеще, а все от вас да си се развие в една област...
Добре, ясно е че нашият патч ще бъде 100 пъти по-добър от този. Какво ви пречи обаче този човек, който се е постарал да направи нещо, а другите само го обиждат и подценяват бвз дори да са му видели работата. Как искате да се развиваме вобще като народ ако всеки обижда нещо на другия, без самия той да може да го направи. Не ми е ясно... Темата не е за тук, ще я преместя във фифа 2008... Знам кво е да искаш да направиш нещо, а другите само да ти се смеят и отрано да те отписват... Бил съм на мястото на пича (знаете за нещото, създадено мин. година)... Та да си дойда на думата: Призовавам тези, които имат желание, да почнат да се учат да правят екипи, флагове, рекламни пана... Хем това може да ви отвори пътя към бфл ако имаме нужда от още хора... Гледам Гален вече прави екипи, някой беше направил много добри знамена също... Взимайте пример
ЕДИТ: не говоря за формации като боп, *** и те такива, които нямат бъдеще, а все от вас да си се развие в една област...
Постарал се човека- ОК. Ама поне като прави нещо да си го довършва и тогава да пуска.klamer4o написа:Чета ви тука коментарите и се чудя...
И аз преди известно време правих опит за превод на ФИФА 08, ама преди да го довърша и да стане хубав не бих го пуснал.
-
- Обратна връзка:
Добре, защо точно Ботев? Да беше направил ЦСКА и Левски, а не ЦСКА и Ботев...
-
Братле нищо лично ама стига си пускал такива коментари.През 5 минути пишешче като гледаш няма да излезе днес.Като не излиза здраве да е.metodi_Cska написа:гледам още пачът го нема май и така ше си остане без пач поне за днес
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
ще помоля някой който има па4а за цска и ботев да ми го прати на [email protected] плс
ХОРА НЕ ВИ ЛЪЖА БЕ ДЕЙБА МАМКАМУ!!!
ПРОСТО БФЛ-ТИЙМ НЕ ДАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ РЕКЛАМИ! ДЕЙБА
И ЗАТОВА СА ГО МАХНАЛИ ПАЧА МИ!!!!!!!!!
СКАЙПА МИ Е : vancha3015
ПИШЕТЕ МИ И ЩЕ ВИ ГО КАЧА ДЕЙБА!
ПРОСТО БФЛ-ТИЙМ НЕ ДАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ РЕКЛАМИ! ДЕЙБА
И ЗАТОВА СА ГО МАХНАЛИ ПАЧА МИ!!!!!!!!!
СКАЙПА МИ Е : vancha3015
ПИШЕТЕ МИ И ЩЕ ВИ ГО КАЧА ДЕЙБА!
vili4kata на 04 Яну 2008 10:21
Никой няма да ти изтегли пача, защото нито има лица, нито има нещо повече, пък и тия дни излиза БФЛ-то. ииии ако се пробваш от ФИФА-та да си направиш играч в тези отбори играта ще ти крашне.
========================================================================
ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ОТ CREATION MASTER-a БРЕ
Никой няма да ти изтегли пача, защото нито има лица, нито има нещо повече, пък и тия дни излиза БФЛ-то. ииии ако се пробваш от ФИФА-та да си направиш играч в тези отбори играта ще ти крашне.
========================================================================
ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ОТ CREATION MASTER-a БРЕ
ЕЕЕЕ ЛИЦА НЕ СЪМ ПРАВИЛ ЗАЩОТО СЪС CREATION MASTER-a неможе,
но затовеПЪК ИМА МНОГО ЯКИ БАНЕРИ ! СЕГА НАПРАВИХ И ЛЕВСКИ!
но затовеПЪК ИМА МНОГО ЯКИ БАНЕРИ ! СЕГА НАПРАВИХ И ЛЕВСКИ!
klamer4o на 04 Яну 2008 12:48
Аз не виждам защо да му махаме линковете на човека. Трябва да покажем че българинът МОЖЕ Едва ли патчовете са добри ,н осигурно като за начало стават. Имам една идея. МОже да се реализира скоро... Според мен ако някой иска да прави неща за фифа тук, в Бг и в този форум, ние не трябва да го спираме...
=======================================================================
мерси за подкрепата,
Пачовете ща са мн по зле,естествено от вашите,аз дори незнаех преди че е имало КРИЕШЪН МАСТЕР
Няма лица,екипите са горе долу истински,има вивател и мтел както и ухлспорт на екипите на цска и левски който направих!НО НАЙ МНОГО МИ ХАРЕСА КАК СТАВАТ ЗНАМЕНАТА И БАНЕРИТЕ НА АГИТКАТА!
Хора,вече си имам представа колко трудно се правят някой неща!
Бих искал да ви помагам,но живея в Русия и ако това не пречи ще ви помагам,макар че едва ли имате нужда!
Аз не виждам защо да му махаме линковете на човека. Трябва да покажем че българинът МОЖЕ Едва ли патчовете са добри ,н осигурно като за начало стават. Имам една идея. МОже да се реализира скоро... Според мен ако някой иска да прави неща за фифа тук, в Бг и в този форум, ние не трябва да го спираме...
=======================================================================
мерси за подкрепата,
Пачовете ща са мн по зле,естествено от вашите,аз дори незнаех преди че е имало КРИЕШЪН МАСТЕР
Няма лица,екипите са горе долу истински,има вивател и мтел както и ухлспорт на екипите на цска и левски който направих!НО НАЙ МНОГО МИ ХАРЕСА КАК СТАВАТ ЗНАМЕНАТА И БАНЕРИТЕ НА АГИТКАТА!
Хора,вече си имам представа колко трудно се правят някой неща!
Бих искал да ви помагам,но живея в Русия и ако това не пречи ще ви помагам,макар че едва ли имате нужда!
vili4kata на 04 Яну 2008 16:11
Добре, защо точно Ботев? Да беше направил ЦСКА и Левски, а не ЦСКА и Ботев..
=========================================================================
направих и ЛЕВСКИ
направих и ЛЕВСКИ
-
А каде мога да ги намеря тези пачове?vancha написа:vili4kata на 04 Яну 2008 16:11
направих и ЛЕВСКИ
-
видело се е че па4ъти днеска нема да излизи
-
- Обратна връзка:
Видяло се е, че може и утре да не излезе. Ае стига си писал такива коментари всеки ден, защото вече дразниш.metodi_Cska написа:видело се е че па4ъти днеска нема да излизи
Абе ти олигофрен ли си,бе!!?Престани да пишеш едно и също всеки ден!metodi_Cska написа:видело се е че па4ъти днеска нема да излизи
-
Бива ли да си толко прост, бе, де престани да пишеш глупости, незнам тия момчета как те изтърпяват да гледат твоите и на още 20 човека простотиите...metodi_Cska написа:видело се е че па4ъти днеска нема да излизи