Моята тема за мойте екипи.
Моята тема за мойте екипи.
Здравейте всички, в тази тема ще пускам мойте екипи, които правя за FIFA 08. Надявам се да се харесат, започваме с Челси Резервен:
-
- Обратна връзка:
Re: Моята тема за мойте екипи.
Изцяло мой е, ако искаш на някой друг отбор да направя със същия модел кажи. Така ще ти докажа. Иначе някакви забележки?
-
Искам да видя на Ливърпуул белия, който е същия модел
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Аз искам да ми направиш екипа на Локомотив София домакинския или на Марек домакинския?Лични Документи написа:Изцяло мой е, ако искаш на някой друг отбор да направя със същия модел кажи. Така ще ти докажа. Иначе някакви забележки?
Ок, малко по нататъка, сега правя моделите на Adidas за 2007-2008 сезон. Ама и БФЛ са ги правили, така че не виждам за какво са ти, но ще ги има.
защо логото на ЧЕЛСИ е тъмноЛични Документи написа:Здравейте всички, в тази тема ще пускам мойте екипи, които правя за FIFA 08. Надявам се да се харесат, започваме с Челси Резервен:
-
Аз искам да видя екип на БГ отбор, кеф ти Славия, кеф ти Локо Пд, който си избереш. Просто не съм склонен да вярвам че е твой, ако не е БГ(не се обиждай, просто мн лъжци се навъдиха напоследък)
-
- Обратна връзка:
ОСвен тва този модел на адидас съм го пиждал като ПСД някъде във сокъргейминг и май май само си го променил щото екипа на очко на пуул е 1:1 с тоя.... Дай да не се надлъгваме. Ианче то тва да оцветиш псд-то пак си е няква раота, ама...
Кажете на някой отбор от А група, ще го направя. Не знам кой е очко, не знам дали е лъгал, ама аз в soccergaming не влизам, не знам нищо за там и какви PSD-та има.
БОТЕВ ПЛОВДИВ с жалти гащета ако можеш
-
Е, за какво му е да лъже?
-
Литекс, Локо ПдКажете на някой отбор от А група, ще го направя.
Снимки: http://inside.cska.bg/cska/multimedia/g ... 2007/a_pfg
Може да не лъже но както каза Ники не може да сме сигурни Иначе може да го открадне за да се покаже на добър китмейкърkoSi0 написа:Е, за какво му е да лъже?
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Тоя не съм аз. Странно, но IP-тата ни се засичат... т.е. той носи мойто IP. Не знам какъв ташак става тука, дано някой не се ебава, ама не съм аз. Някой по-знаещ да обясни възможно ли е такова нещо...
Иначе на екипа е много добър за мене, макар, че наподобява моя...дано не е копвал тук-таме...
Иначе на екипа е много добър за мене, макар, че наподобява моя...дано не е копвал тук-таме...
Edin put kat igraehme s edin multi i mu vikam dai si IP-to i mi dava i az mu vikam ma tva e moito IPochko написа:Тоя не съм аз. Странно, но IP-тата ни се засичат... т.е. той носи мойто IP. Не знам какъв ташак става тука, дано някой не се ебава, ама не съм аз. Някой по-знаещ да обясни възможно ли е такова нещо...
-
Възможно е това. Но по принцип когато съвпаднат 2 ип адреса веднага се появява един ерор в уиндоуса... Други подробности не знам...
Армейци Добрич Фен Клуб
-
До колкото знам от мойта скромна компютърна грамотност ако две айпита не са реални може да съвпадат.