Scouting

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Buff0n3r

Scouting

Мнение от Buff0n3r »

Кажете каде се намират най-добрите футболисти в кои райони :wasntme: :wasntme: В Scouting-a ???? ;) ;) И даже ако може дайте имена ...
XaXo

Re: Scouting

Мнение от XaXo »

Buff0n3r написа:Кажете каде се намират най-добрите футболисти в кои райони :wasntme: :wasntme: В Scouting-a ???? ;) ;) И даже ако може дайте имена ...
Ами откривaл съм доста в Африка и rest of Europe :wasntme:
koSi0

Мнение от koSi0 »

Е колко добри, на 10 ниво скаут ми анмира некви дето стават до 70-73, средно върват до 65 нз защо ми е толкоз зле, ама често търся в Африка и Франция ;)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Ми по принцип трябва и Negotatior ли какво е там .. И то да ти е на макс, защото от него зависи колко добри ще са Scouting`s Player Ако мога така да ги нарека, а самият Scouting е за това да ти показва по-голяма информация за Grow-a на плейъра..
koSi0

Мнение от koSi0 »

Много си в грешка, неготиатора служи за по-лесно и евтино привличане на футболисти, подновяване на договори, а скаутинга, колкото е по-висок, толкова по-грамотни ти ги намира ;)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

koSi0 ... Английски знаеш ли ? Ако знаеш значи може да си преведеш кво пише в Staff Upgrades for Negotatior and Scouting.. Гений такъв ..
koSi0

Мнение от koSi0 »

Хах, айде виж пак и тогава пиши глупости, неготиаторът ми бил за да търси по добри играчи... ГЕНИЙ!
XaXo

Мнение от XaXo »

negotiator ги уговаря да ги привлечеш,a scout ги открива. ;)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Upgrading Negogatior will help you to bring better talent in the club for less... Аре преведи го и тогава ми говори... Отностно Scouting-a Better scout will provide you more information about player in other clubs... Тъй че и двете ви помагат.. :wasntme: :wasntme:
koSi0

Ре: Сцоутинг

Мнение от koSi0 »

Ти глупав ли си пише че по-добър неготиатор ще ти помогне да привлечеш някои играч за по-малко пари...
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Не случайно има доста раздели в нашия форум. Тук коментираме само и едиствено патчовете свързани с бълграското първенство. Местя темата.
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Sorry... Грешката е моя.. Няма да се повтори.. :whew: :whew:
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”