Румънска Футболна Лига
-
- BFL Team™
Румънска Футболна Лига
Ето и колегите Румънци какъв патч ще пускат,повтарям ще пускат(още не е излязъл)http://www.soccergaming.com/forums/show ... p?t=152302 .Понтатъшните коментари оставям за тези които не оцениха това което БФЛ им предостави.........
Re: Румънска Футболна Лига
Ко се занимаваш с неблагодарници То беше ясно още от началото че вие ще направите пача най-бързо и най-хубаво така че няма как да се спори.Другите тимове правят пач по 5 месеца а вие за 3 месеца вдигате шума!Неблагодарен народsv3nc3 написа:Ето и колегите Румънци какъв патч ще пускат,повтарям ще пускат(още не е излязъл)http://www.soccergaming.com/forums/show ... p?t=152302 .Понтатъшните коментари оставям за тези които не оцениха това което БФЛ им предостави.........
естестевно БФЛ ТИЙМ номер 1Galen написа:Ко се занимаваш с неблагодарници То беше ясно още от началото че вие ще направите пача най-бързо и най-хубаво така че няма как да се спори.Другите тимове правят пач по 5 месеца а вие за 3 месеца вдигате шума!Неблагодарен народsv3nc3 написа:Ето и колегите Румънци какъв патч ще пускат,повтарям ще пускат(още не е излязъл)http://www.soccergaming.com/forums/show ... p?t=152302 .Понтатъшните коментари оставям за тези които не оцениха това което БФЛ им предостави.........
-
я вижте колко лица има и дали има бъгове с еднакви екипи с изхварлянето или нещо др
http://www.fifaromania.net/index.php?zo ... =rlsp-2008
Не е ли тва патча... аз го играх преди НГ
Не е ли тва патча... аз го играх преди НГ
-
ся ще кажете нашия пач има повече работи да ама пак недомислени неща вижте как го правят няколко дни преди старта на 2я полусезон със трансферите а не да правят само 1-2 трансфера които им харесат и за другите да кажат ми този играч го нямаше август или нещо друго или да кажат ми чакаите фик-а ама то може и да няма фикс и такиа простии да хабаво е че искате да направите повече отбори ама доколкото знам не сте направили някои състави акуратно а това не е много лъскаещо за феновете...според мен е по добре по малко но по качествено смисал да няма такива простотии като сезон на феновете и само да са губи време с правенето им а да е свестен пач-а
да наистина извадохте пача по-бързо и наистина има много хубави неща,но проблема с крашването 3-тия сезон е ужасен и се надявам да се оправи!!!
-
Е хубо де на мен зако не ми крашва на 3-тия сезон,дане нещо от компютритее ви!!
-
- BFL Team™
Абе след фикса ще се оправи. Айде играйте си румънските, сръбските, косовските и руските първенства които нямат никакви бъгове и са най-добрите.
-
m1l3n40 написа:ся ще кажете нашия пач има повече работи да ама пак недомислени неща вижте как го правят няколко дни преди старта на 2я полусезон със трансферите а не да правят само 1-2 трансфера които им харесат и за другите да кажат ми този играч го нямаше август или нещо друго или да кажат ми чакаите фик-а ама то може и да няма фикс и такиа простии да хабаво е че искате да направите повече отбори ама доколкото знам не сте направили някои състави акуратно а това не е много лъскаещо за феновете...според мен е по добре по малко но по качествено смисал да няма такива простотии като сезон на феновете и само да са губи време с правенето им а да е свестен пач-а
Научи се да пишеш на правилен БЪЛГАРСКИ ! Да не си някоя румънска мамалига ,че толкова им се радваш на патча .. пък ина български неможеш да пишеш правилно .. та ме съмняваш !? И някой да те кара да играеш с БФЛ ? Щом е бъгав,пренатрупан,с 100 грешки и т.н повече НИКОГА не играй с БФЛ патч !! Цъкай си с румънския !!
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
първо нито съм румънец нито нищо и не видях повече от една правописна грешка в това което съм написал и не им се кефя на патч-а казвам с какво са го направили по-добър а аз не играя нито с бг патч(защото видях за какво иде реч) нито с румънски патч а с други патч-ове които са за лица за екипи за такива неща