Помощ за лицата!!!

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Xaugyk

Помощ за лицата!!!

Мнение от Xaugyk »

Някой знаели каде се слагат трите файла който садържа едно лице?В смисъл в коя папка се поставят защото креатион мастера ми нещо се е-ава и неми дава да вкарвам ножи лица..преинсталирах го и пак същата работа.. :envy: :envy: :envy: досега несам имал такива проблеми ама какво му стана...
И само ЦСКА обичамеее !!!
Ronaldinho10

Re: Помощ за лицата!!!

Мнение от Ronaldinho10 »

пхаххаха като не разбираш с нищо не ти е виновен CM08 просто слагаш единия fsh фаъл за косата другия лицето и o. файла
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Охх РАЗБИРАЧО ами как ще ги сложиш тези файлове без КМ?там има импорт фсх и импорт имидж и експорт фсх и експорт имидж обаче импортите светят черно демек НЕРАБОТЯТ и немога да фкарам нищо!затова казвам че преди можеше сега са е-е КМ-тера и възможнолие по друг начин да се сложат тези файлове в някоя папка без да използвам КМ?
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

Недей гледа че отначало не показва косата на картинката на тва лице е така ето ти мой туториал http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=28694
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Човек май неме разбираш какво ти пиша....ако си забелязал по-нагоре съм писал че тези червените стрелкички които са за импорт НЕСВЕТЯТ!!!! Това означава че НЕМОЖЕШ ДА ГИ НАТИСНЕШ и да вкараш саответно фсх-то...Светят само зелените тоест можеш само да експортваш но не и да импортваш.Светва червено само когато дадения футболист има вече импортвано лице и можес да го смениш но на тези които имат лице от играта немога.(имам много лица които сам си слагал преди това) Ето ще се опитам да ти дам пример с 2 снимки с бербатож който вече има лице и атм свети червено и може да се смени и с арда туран на който искам да му сложа лице но несвети червената стелка..абе ибаси ибаната история немога да ги кача :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ надявам се че ме разбра и без снимките
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

Xaugyk написа:Човек май неме разбираш какво ти пиша....ако си забелязал по-нагоре съм писал че тези червените стрелкички които са за импорт НЕСВЕТЯТ!!!! Това означава че НЕМОЖЕШ ДА ГИ НАТИСНЕШ и да вкараш саответно фсх-то...Светят само зелените тоест можеш само да експортваш но не и да импортваш.Светва червено само когато дадения футболист има вече импортвано лице и можес да го смениш но на тези които имат лице от играта немога.(имам много лица които сам си слагал преди това) Ето ще се опитам да ти дам пример с 2 снимки с бербатож който вече има лице и атм свети червено и може да се смени и с арда туран на който искам да му сложа лице но несвети червената стелка..абе ибаси ибаната история немога да ги кача :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ надявам се че ме разбра и без снимките
не се ядосвай бе човек тва неможа да се оправи на направен от теб играч неможеш да сложиш лице така е на FIFA само на играчи от датабаза даните може да се слагат лица
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Охооо браво браво на менеее :nerd: :nerd: :nerd: вече разбрах как се сменя лицето на ненаправен от мен човек :clap: :clap: :clap: значи там кадето е снимката най-вляво само там ти свети червената стрелка за импорт.натискаш я и импортвас нещо каквото и дае с формат фсх.след това косата и лицето на играча изчезват и вече можес свободно да си сложиш каквото поискаш лалалалала :clap: ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Xaugyk написа:Охооо браво браво на менеее :nerd: :nerd: :nerd: вече разбрах как се сменя лицето на ненаправен от мен човек :clap: :clap: :clap: значи там кадето е снимката най-вляво само там ти свети червената стрелка за импорт.натискаш я и импортвас нещо каквото и дае с формат фсх.след това косата и лицето на играча изчезват и вече можес свободно да си сложиш каквото поискаш лалалалала :clap: ;)
О браво ти си нечовек :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ОМГ :^)
Заключено

Обратно към “FIFA Football 2008”