Съзтезание за китмейкъри - KIT MAKING CONTEST
-
- BFL Team™
Съзтезание за китмейкъри - KIT MAKING CONTEST
Та идеята ми е следната. Понеже напоследък желаещите да се занимават с екипи станаха повече, нека да направим нещо като конкурс за китмейкъри. Правилата са:
1. Екипите които ще се правят в съзтезанието се дават от организатора (сега аз), поставя се краен срок на който готовите екипи трябва да са пратени на лично съобщение на организатора.
2. Забранява се пускането на екипите на даден участник преди крайния срок /мярка за да няма кражби и ''поглеждане'' към чуждата работа/.
3. След като крайния срок е изтекъл, организатора пуска в отделна тема всичките творения на участниците в тема, без да се казва кой на кого е. Всеки екип ще има индивидуален номер ( 1,2,3,4,5,6...)
4. Гласуването няма да се извършва чрез анкета, защото 100% тя ще бъде оакана от келеши . Всеки желаещ да гласува ще има право да го направи чрез нов пост в който ще напише номера на своя фаворит. Пример :
"За мене екип номер 3 е най-добър. Гласувам!"
4.1. Единственото ограничение за гласуване е потребителя да има поне 20 поста или да не е регестриран съмнително скоро. Гласовете на хора регнали се и единствено гласували не се зачитат.
5. Право да бъде организатор има всеки, който докаже, че ще бъде честен, подреден и няма да се възползва от правото да вижда екипите на другите преди финалния срок.
6. Екипите за дадено съзтезание трябва да бъдат на по-скромни отбори за да се избегне кражба.
7. Организатора се задължава да предоставя достатъчно снимки за направата на зададения от него екип. Необходими са поне 6-7 големи снимки от различен ъгъл.
Мисля, че ще се получи интересно начинание.
Ето аз пускам първия екип:
Краен срок : Сряда, 13:00 часа!!!!
1. Екипите които ще се правят в съзтезанието се дават от организатора (сега аз), поставя се краен срок на който готовите екипи трябва да са пратени на лично съобщение на организатора.
2. Забранява се пускането на екипите на даден участник преди крайния срок /мярка за да няма кражби и ''поглеждане'' към чуждата работа/.
3. След като крайния срок е изтекъл, организатора пуска в отделна тема всичките творения на участниците в тема, без да се казва кой на кого е. Всеки екип ще има индивидуален номер ( 1,2,3,4,5,6...)
4. Гласуването няма да се извършва чрез анкета, защото 100% тя ще бъде оакана от келеши . Всеки желаещ да гласува ще има право да го направи чрез нов пост в който ще напише номера на своя фаворит. Пример :
"За мене екип номер 3 е най-добър. Гласувам!"
4.1. Единственото ограничение за гласуване е потребителя да има поне 20 поста или да не е регестриран съмнително скоро. Гласовете на хора регнали се и единствено гласували не се зачитат.
5. Право да бъде организатор има всеки, който докаже, че ще бъде честен, подреден и няма да се възползва от правото да вижда екипите на другите преди финалния срок.
6. Екипите за дадено съзтезание трябва да бъдат на по-скромни отбори за да се избегне кражба.
7. Организатора се задължава да предоставя достатъчно снимки за направата на зададения от него екип. Необходими са поне 6-7 големи снимки от различен ъгъл.
Мисля, че ще се получи интересно начинание.
Ето аз пускам първия екип:
Краен срок : Сряда, 13:00 часа!!!!
-
- BFL Team™
Re: Съзтезание за китмейкъри - KIT MAKING CONTEST
Някакъв интерес?
Аз ще се опитам да го направя.Само да попитам има ли някой някаква текстура която да се доближава поне малко до тези шарки на фланелката,че като гледам доста трудно ще се направят?ochko написа:Някакъв интерес?
-
- BFL Team™
Ами нали това е целта !!? Да видим кой какво може
-
- Обратна връзка:
Таквози никога не съм правил, но може да пробвам, само един въпрос - задължително ли е тоя черния pattern да е същия ?
много ясно ама аз ще се пробвам ама имам малко работа по пачKGMafia написа:Таквози никога не съм правил, но може да пробвам, само един въпрос - задължително ли е тоя черния pattern да е същия ?
мажеш ли да постнеш емблеми щото тея неги знам какви са
... очко е задал екип, който само той може да направи
-
- BFL Team™
Не се безпокой, аз правя ''петна'' ако не си спомняш. Мисля че на този екип всеки може да си покаже реално способностите. Ако се сложи някой който е за 10 мин работа няма да се получи голяма разлика.
Всеки може да участва.
Всеки може да участва.
-
- Обратна връзка:
айде крайния срок да бъде 14:00, защото едва сега имам достъп до фотошоп
-
- BFL Team™
Спокойно, никой не ми е пратил нищо...............
-
- Обратна връзка:
сега нямам време, желание и фотошоп по-голям от 7.0, пък и екипа е сложен, така че аз бях до тука...
ееееееее жалко момчета не бях в Пловдив иначе щях да го направа
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Сашо, има ли смисъл??? Всички са много добри като откраднат/погнеднат/''прерисуват'', но като стане въпрос за направата на истински екип, който не може да се направи само с използването на квадрати и правоъгълници всички ''изчезват'' /или повечето, но факт - никой не ми е пратил нищо, няма и да прати/...
просто аз имам да правя пач и нямам време се доказвам на такива ламета че мога да правя екипиochko написа:Сашо, има ли смисъл??? Всички са много добри като откраднат/погнеднат/''прерисуват'', но като стане въпрос за направата на истински екип, който не може да се направи само с използването на квадрати и правоъгълници всички ''изчезват'' /или повечето, но факт - никой не ми е пратил нищо, няма и да прати/...
-
- BFL Team™
Уаууу, искаш ли едно състезание само между нас? Да видим кой на кого трябва да доказва и кой е ламе... Пишлемар смотан.
-
- Обратна връзка:
Моля те направи го този екип, моля те!!!Ronaldinho10 написа:просто аз имам да правя пач и нямам време се доказвам на такива ламета че мога да правя екипиochko написа:Сашо, има ли смисъл??? Всички са много добри като откраднат/погнеднат/''прерисуват'', но като стане въпрос за направата на истински екип, който не може да се направи само с използването на квадрати и правоъгълници всички ''изчезват'' /или повечето, но факт - никой не ми е пратил нищо, няма и да прати/...
ае де ама като свърша пача и като гледам ти си пишлемеochko написа:Уаууу, искаш ли едно състезание само между нас? Да видим кой на кого трябва да доказва и кой е ламе... Пишлемар смотан.
Нарушена точка 2.5 от Правилата!
- spektarm
-
- BFL Team™
Еее щом чак като свършиш патча..... аз тогава жена и деца ще имам сигурно...