някъв пач за Мх видеокарти
-
някъв пач за Мх видеокарти
1 приятел ми каза че би трябвало да излезе некъв пач и за МХ видеокарти дали има такова нещо
-
-
- Обратна връзка:
Re: някъв пач за Мх видеокарти
Бате незнам на какъв език вече да ви го казвам на всички МХ още 2007 фифата трябваше да не ги потдържа само че за да потдържа най-смотаната видеокарта графиката беше боза!!!Писна ми да ви повтарям забравете да играете с тази смешна видеокарта която от 2 години не е в употреба и за нищо не става!Как си си тормозил очите цяла година на фифа07 незнам!mnbbb написа:1 приятел ми каза че би трябвало да излезе некъв пач и за МХ видеокарти дали има такова нещо
-
- BFL Team™
Владо, виждам, че разбираш от тези работи. От време искам да си купя видео карта... аз играя една игра от както се помя и това е FIFA. Искам сега да си дам паричките само за нея. Какво видео да си взема? Давам до 200 лв.? Ще стигнат ли? Дай препоръки?
-
Значи по принцип това не е пач - това е ДРАЙВЪР, който се явявава като симулатор на по-добра карта и има такъв излязъл - ама нещо в момента не мога да намеря линк за него.
Още за NFS Most Wanted излезе и играта вървеше на МХ без никакъв проблем.
Поразрови се малко в Гугъл и ще го намериш, че аз сега съм мнгоо зает и само късно вечер имам време.
Ако намеря нещо ще помогна!
П.С. Предполагам сега ще излезе и някой друг подобен драйвър!
Поразрови се малко в Гугъл и ще го намериш, че аз сега съм мнгоо зает и само късно вечер имам време.
-
- Обратна връзка:
Не му я препоръчвам аз в момента съм с такава но чух от един приятел че вече DDR 3 e на мода и са доста по добри за тфа серията 8600 256 DDR 3 ще е много по-добър вариант!Ако имаш парите ще ти намеря точната видеокарта но за да е хубава трябва да ми кажеш какъв ти е слота ако е AGP направо си търси нова машинаNaycho_Naychev написа:Какъв слот имаш на дъното- AGP или PCI-Ewcwc написа:Владо, виждам, че разбираш от тези работи. От време искам да си купя видео карта... аз играя една игра от както се помя и това е FIFA. Искам сега да си дам паричките само за нея. Какво видео да си взема? Давам до 200 лв.? Ще стигнат ли? Дай препоръки?
Иначе за тия пари можеш да си земеш страхотна видеокарта
А ето една супер карта: GF EN8500GT, 512MB Asus EN8500GT Silent/HTD/512MB, DDR2 PCI Express TV Out
Струва около 200 лв от Jar Computers
даже ако вземеш 2 и ги пуснеш в SLi видеото на компа ти ще лети направо
-
- Обратна връзка:
Бате не става само с драйвари говорим за ново поколение... миналата игра пишеше че не може да потдържа МХ пък искараха драйвери и закърпиха но ако и сега го направят значи не са пипали фифата и си е като 07... на 99% съм сигурен че тази игра на МХ няма да тръгне с какфито и да е драйвери... много старо видео е това беше на мода преди 5 годиниzanio написа:Значи по принцип това не е пач - това е ДРАЙВЪР, който се явявава като симулатор на по-добра карта и има такъв излязъл - ама нещо в момента не мога да намеря линк за него.
-
- Обратна връзка:
Е смятам че вече го качи в космоса обаче ако на AGP ще си вземе... тамън нищо...Naycho_Naychev написа:
А ако имаш повече пари направо си взимаш нещо с 8800 GTS или направо с 8800 Ultra и ще си си подсигурил картата за няколко години напред
Примерно си вземи ASUS EN8800GTS с 320 мб за около 600 лв и забравяш за проблемите си
-
- BFL Team™
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, Момци, А на Български, а? Кое какво ми е ???
Аз съм с 1.67 процесро, G-force MX 440,64 МБ видео, 256 рам. Друго трудно ще ви кажа. Та моля почнете от начало, кое как Нищо не разбирам и по - така обяснете. ЩЕ ви черпя по една бира ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ако ми помогнете. Просто търся, човек който да ми обясни и да си взема от сф най - накрая. Питам по форуми ама и там почват с некви ебаси термините да ми говорят и се отказвам. Викам, да да да ок окк ок и стова си остава. ХЕЛП!!!
Аз съм с 1.67 процесро, G-force MX 440,64 МБ видео, 256 рам. Друго трудно ще ви кажа. Та моля почнете от начало, кое как Нищо не разбирам и по - така обяснете. ЩЕ ви черпя по една бира ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ако ми помогнете. Просто търся, човек който да ми обясни и да си взема от сф най - накрая. Питам по форуми ама и там почват с некви ебаси термините да ми говорят и се отказвам. Викам, да да да ок окк ок и стова си остава. ХЕЛП!!!
-
а ве я и на мене ми кажете къв ми е слота щот в близките 1-2 години сиг ше ми се налага да сменям видео(всичко зависи от ПЕС-а) :
http://i.data.bg/07/09/05/543746_orig.jpg
http://i.data.bg/07/09/05/543746_orig.jpg
-
-
- BFL Team™
Оки, но това ще стане понатам, просто сега ми е развален компаNaycho_Naychev написа:wcwc написа: ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, Момци, А на Български, а? Кое какво ми е ???
Изтегли си програмата еверест: http://www.data.bg/f.php?fid=9151293
и я инсталирай. Включи я и от лявото меню щракни на "Дънна Платка" и после от долното подменю пак на "Дънна Платка".
Направи скрийншот на прозореца и го качи
После щи ти кажа каква карта да сложиш
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Щом си с МХ няма как да си на друго освен AGP... което значи 2 варианта нов комп или 50лв за видео с което да подкараш фифатаwcwc написа:Оки, но това ще стане понатам, просто сега ми е развален компаNaycho_Naychev написа:wcwc написа: ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, Момци, А на Български, а? Кое какво ми е ???
Изтегли си програмата еверест: http://www.data.bg/f.php?fid=9151293
и я инсталирай. Включи я и от лявото меню щракни на "Дънна Платка" и после от долното подменю пак на "Дънна Платка".
Направи скрийншот на прозореца и го качи
После щи ти кажа каква карта да сложиш
-
- Обратна връзка:
казете ми за 80 лева каква видио карта мога да си зема мойта е NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X със най последния драйвер на NViDIA
-
- Обратна връзка:
Ми можеш да си вземеш такава че да подкараш фифата..Silvera написа:казете ми за 80 лева каква видио карта мога да си зема мойта е NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X със най последния драйвер на NViDIA
стават ли тези дривери за мойта карта http://zamunda.net/details.php?id=67265
ако стават да ги запиша че пише че подържа докато си сабера пари за нова видио :
ако стават да ги запиша че пише че подържа докато си сабера пари за нова видио :
ето един урок да да увеличите можноста на вашата видио карта това го правиш по своя преченка ако искаш правиш ако не седиш и сабираш пари http://uroci.net/%C4%F0%F3%E3%E8_%F3%F0 ... E8_NVIDIA/
-
- Обратна връзка:
http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=77
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?