Екипи
Екипи
Може ли някой китмейкър от форума да ми разясни коя част на екипа на кой елемент от екип съвпада?
Ако може да напишете частите на екипа ще ви бъда благодарен!
Ако може да напишете частите на екипа ще ви бъда благодарен!
-
- Обратна връзка:
Re: Екипи
Благодаря ти, klamer4o.Малко се бърках кое какво е но сега вече мисля че ще ги оправям.Мерси още веднъж
-
- Обратна връзка:
1. заврял си логото на славия там, където е гЪзЪ.vili4kata написа:Ето първият ми екип, който няма нищо общо с реалното, защото не мога да направя шарките и линиите...
2. Всички емблеми трябва да се спелскат и малко да се намалят. По принцип както виждаш и темплийта е спелскан
Продължавай
казва се asicsНиКи написа:Освен това че няма никакви линии, емблемата на славия и на dasics траа да са с гънки.
-
- Обратна връзка:
Няма значение... Иначе аз се сетих как трябва да стане, но не знам как да направя линиите и шарките...Ronaldinho10 написа:казва се asicsНиКи написа:Освен това че няма никакви линии, емблемата на славия и на dasics траа да са с гънки.
Нещо въобще не обяснявате като хората..То може да е елементарно ама как са работи с pen tool то ми прави една линия и нищо не става.
И аз се опитах нещо да направя и нищо не стана...това е първият ми ако мога да го нарека екип(не направих шарките по него) :
-
- Обратна връзка:
Много са ти големи емблемите и спонсора и емблемата на гащетата трябва да е отдясно или отляво на цепката (зависи как е на картинката на реалния екип). Също така цветът на екипа трябва да бъде по-светъл.[S&M]^Sa®Or^[S&M]™ написа:И аз се опитах нещо да направя и нищо не стана...това е първият ми ако мога да го нарека екип(не направих шарките по него) :
Имай търпение и всичко ще се получи.
това е за PES[S&M]^Sa®Or^[S&M]™ написа:Опитах още веднъж:
Това е снимката на екипа:
Ами то се вижда! Първия екип не си го направил хич добре.Големи емблеми на малко екипи. Цвета не си докарал както трябва.А втория екип не стига че е за ПЕС но е и направен от профисионалисти всичко едно към едно.Просто ти да бъдеш и вундеркинт това не можеш го направиш като втория екип. Просто се мъчете да направите нещо а не да го вземате на готово.И аз не мога да правя но до сега съм се опитвал да правя много екипи обаче най голевия ми проблем е шарките