Една молба към БФЛ
-
Една молба към БФЛ
БФЛ, може да съм поредния идиот пишещ безмислена тема за Вас, но много добре ще бъде, ако някой от вас дава информация за тея бъгове,които откривате в пача и примерно как ги отстранявате.Мисля, че вече е безсмислено да се пишат некви коментари от сорта "БФЛ излагате се" или "Кога ще излезне пача"
-
Re: Една молба към БФЛ
Самнявам се че ще получиш нормален одговор БФЛ имат страшно лошо отношение към нас
-
- BFL Team™
Бъговете бяха- липса на 11 играчи от рилецо- оправихме го
липса на няколко екипа- намерихме ги
Когато играеш със ЛЕвски срещу ЦСКА (или обратното) играта крашва. Оправихме го
липса на няколко екипа- намерихме ги
Когато играеш със ЛЕвски срещу ЦСКА (или обратното) играта крашва. Оправихме го
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Това са пълни глупости. Естествено, че от време на време и ние се изнервяме, хабим свободното си време за патча, като в същото време 20 човека са ти се качили на главата и ти викат излагате се, ади бе, кога ще излиза и тн, а кои са те питам аз...? Длъжни ли сме да им правим патча и тн, не, но го правим...levski_ups написа:Самнявам се че ще получиш нормален одговор БФЛ имат страшно лошо отношение към нас
-
- BFL Team™
Нямаме лошо отношение към вас... ако мислите, че ни е прятно да трием тема след тема, да заключваме всичко, всеки от нас да обяснява по 10 страници, ЗАЩО не даваме дата, ЗАЩО се бави понякога патча, ЗАЩО е адски глупаво да ни питате всички отнези въпроси... лъжете се.
-
- Обратна връзка:
Чш какво лошо отношение бе... тяхното отношение към БФЛ Тийм е 3 пъти по-лошо... псуват пускат теми даже един беше тръгнал да организира хора да оспамят форума... това е българската простотия!Никога нема да се опрайме!Аз лично мойто дете никога няма да позволя да бъде такъв гад.wcwc написа:Нямаме лошо отношение към вас... ако мислите, че ни е прятно да трием тема след тема, да заключваме всичко, всеки от нас да обяснява по 10 страници, ЗАЩО не даваме дата, ЗАЩО се бави понякога патча, ЗАЩО е адски глупаво да ни питате всички отнези въпроси... лъжете се.