Една молба към БФЛ

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
ceckotoot

Една молба към БФЛ

Мнение от ceckotoot »

БФЛ, може да съм поредния идиот пишещ безмислена тема за Вас, но много добре ще бъде, ако някой от вас дава информация за тея бъгове,които откривате в пача и примерно как ги отстранявате.Мисля, че вече е безсмислено да се пишат некви коментари от сорта "БФЛ излагате се" или "Кога ще излезне пача"
Bg_Fen

Re: Една молба към БФЛ

Мнение от Bg_Fen »

>>> :lock:
Изображение
levski_ups

Мнение от levski_ups »

Самнявам се че ще получиш нормален одговор БФЛ имат страшно лошо отношение към нас
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Бъговете бяха- липса на 11 играчи от рилецо- оправихме го
липса на няколко екипа- намерихме ги
Когато играеш със ЛЕвски срещу ЦСКА (или обратното) играта крашва. Оправихме го
ЛЕВСКИ СОФИЯ
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

На някой от стадионите знамената се появяваха обърнати...
Изображение
Изображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

levski_ups написа:Самнявам се че ще получиш нормален одговор БФЛ имат страшно лошо отношение към нас
Това са пълни глупости. Естествено, че от време на време и ние се изнервяме, хабим свободното си време за патча, като в същото време 20 човека са ти се качили на главата и ти викат излагате се, ади бе, кога ще излиза и тн, а кои са те питам аз...? Длъжни ли сме да им правим патча и тн, не, но го правим...
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Нямаме лошо отношение към вас... ако мислите, че ни е прятно да трием тема след тема, да заключваме всичко, всеки от нас да обяснява по 10 страници, ЗАЩО не даваме дата, ЗАЩО се бави понякога патча, ЗАЩО е адски глупаво да ни питате всички отнези въпроси... лъжете се.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

wcwc написа:Нямаме лошо отношение към вас... ако мислите, че ни е прятно да трием тема след тема, да заключваме всичко, всеки от нас да обяснява по 10 страници, ЗАЩО не даваме дата, ЗАЩО се бави понякога патча, ЗАЩО е адски глупаво да ни питате всички отнези въпроси... лъжете се.
Чш какво лошо отношение бе... тяхното отношение към БФЛ Тийм е 3 пъти по-лошо... псуват пускат теми даже един беше тръгнал да организира хора да оспамят форума... това е българската простотия!Никога нема да се опрайме!Аз лично мойто дете никога няма да позволя да бъде такъв гад.
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”