Как це инсталирва тва чудовище?
-
Как це инсталирва тва чудовище?
немога да го инстална тоя патч.все тази грешка ми дава и то след като инсталирам патча.в фифа08.ехе е станала грешка и ще трябва да я затворите.......трябжали нещо да се трие нетрябвали?и трих папки и пак уямуянко....грешка и грешка
И само ЦСКА обичамеее !!!
Re: Как це инсталирва тва чудовище?
И аз така,не мога да го играя още.Инсталирах го,отваря ми фифата,и точно преди да вляза в менюто и ме изкарва от играта,като ми дава някаква грешка след инсталацията.Моля,помогнете.
-
Ре: Как це инсталирва тва чудовище?
на тебе ти трагва поне малко при мене несе отваря нищо...ти триеш ли нещо като инстал?
При мен всико е добре при инсталацията,като играя с чужд отбор(на чужд терен) срещу БГ отбор сичко е добре,но когато играя на БГ стадйон ме изхвърля точно преди да започне мача. Моля ви ПОМОГНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ето сега пак я преинсталирах и си варви нормало.сега ще исталирам бфл и край...
-
ибалническа история пак нетръгва...вече нямам нерви иб...о и патча лягамси...
Ами и на мен ми дава същия ерор,но отговор няма...Аз пък когато стартирам фифата минава интрото и ме изхвърля...
С приключването на тази инсталационна програма ще се отвори нов черен екрен,чрез който автоматично се инсталират файловте на BFL FIFA 08 във вашата FIFA 08.Изчакайте този прозорец да се затвори сам.Продлжителноста на инсталирането е в зависимост от ОС която притежавате - средно между 1 и 4 минути.Със автоматичното затваряне на прозореца вие успешно сте инсталирали BFL FIFA 08
За да няма проблеми след инсталацията , преди да иснталирате BFL FIFA 08 , инсталирай те си FIFA 08 на чисто и изтрийте папка FIFA 08 в My Documents.
За да няма проблеми след инсталацията , преди да иснталирате BFL FIFA 08 , инсталирай те си FIFA 08 на чисто и изтрийте папка FIFA 08 в My Documents.
Ок,Слава Богу всичко е перфектно Успях да се справя с проблема,изтеглих си наново фифата,наново патча,и най-важното изчаках да се затвори черния прозорец и всичко си тръгна перфектно,а така се бях спекал снощи
Можеше да реинсталнеш фифата и да изтриеш FIFA 08 в My Documents ама все пак си се оправилpaolo написа:Ок,Слава Богу всичко е перфектно Успях да се справя с проблема,изтеглих си наново фифата,наново патча,и най-важното изчаках да се затвори черния прозорец и всичко си тръгна перфектно,а така се бях спекал снощи
Така е,но снощи се бях побъркал-изтрих цялата фифа ,изтривах някви файлове ot Windowsa,теглих наново пача,най-важното е че всичко се оправиspiker написа:Можеше да реинсталнеш фифата и да изтриеш FIFA 08 в My Documents ама все пак си се оправилpaolo написа:Ок,Слава Богу всичко е перфектно Успях да се справя с проблема,изтеглих си наново фифата,наново патча,и най-важното изчаках да се затвори черния прозорец и всичко си тръгна перфектно,а така се бях спекал снощи