Супер Купата на България :)

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
klamer4o
Обратна връзка:

Re: Супер Купата на България :)

Мнение от klamer4o »

Second Chanse написа:
klamer4o написа:
qjhui написа: Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
не :thinking:
нали обещахте :( :( ;( ;(
искам да кажа че фикса няма да го пускаме само за да махнем лицата на някой хора... :hi:
Изображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Това означава ли че ще има ?
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Дивака ще ни съди. :D
qjhui

Мнение от qjhui »

kyynadd написа:Дивака ще ни съди. :D
Да съм казал подобно нещо ? Пъпка, само не ми преиначавай думите, защото ми разказаха какъв дрипляк си ! Ясно ли ти е ? Най-мразя някой да лъже курвенската като теб ! Не мога да ви съдя, защото повечето сте на по 16 години макс, а и правите нещо безплатно . Друг е въпроса за моралната гледна точка, където ако имате морал, след забраната ми ще направите фикс без мойте файлове . Амин, ваш'та ...
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

това може да са оправи с криеишън мастер-а като направиш финала за супер купата да се играе между победителя в TBI A групи и загубилия финала на купата на българия малко тапо но ... ;)
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

qjhui написа:
Да съм казал подобно нещо ? Пъпка, само не ми преиначавай думите, защото ми разказаха какъв дрипляк си ! Ясно ли ти е ? Най-мразя някой да лъже курвенската като теб ! Не мога да ви съдя, защото повечето сте на по 16 години макс, а и правите нещо безплатно . Друг е въпроса за моралната гледна точка, където ако имате морал, след забраната ми ще направите фикс без мойте файлове . Амин, ваш'та ...
Пъпка ли бе, братле???? :rofl: Спокойно и ти ще влезеш след някоя друга година в този период. Малчо. :D Казах ти, отърви света от мъките си! За мойте екипи мога да ти гарантирам, че по качество са в пъти по-добри от твойте зомбирани лица ;). Помияр недоклатен. И за какъв морал говориш бе, лешпер? Първо псуваш и кълнеш екипа, после стана мазен кът хуй на 12 годишен чикиджия само и само да си видиш името в BFL. За къв морал говориш, путка заспала? Толкова си низък... Повръща ми се от такива шматки като тебе...

П.П.
Извинявам се на другите потребители, че трябва да четат такива глупости.
qjhui

Мнение от qjhui »

ochko написа:
qjhui написа:
Пъпка ли бе, братле???? :rofl: Спокойно и ти ще влезеш след някоя друга година в този период. Малчо. :D Казах ти, отърви света от мъките си! За мойте екипи мога да ти гарантирам, че по качество са в пъти по-добри от твойте зомбирани лица ;). Помияр недоклатен. И за какъв морал говориш бе, лешпер? Първо псуваш и кълнеш екипа, после стана мазен кът хуй на 12 годишен чикиджия само и само да си видиш името в BFL. За къв морал говориш, путка заспала? Толкова си низък... Повръща ми се от такива шматки като тебе...

П.П.
Извинявам се на другите потребители, че трябва да четат такива глупости.
Тва с пъпките е минало и заминало, съжалявам, че трябваше да засягам моментните ти проблеми . Преди ви псувах, защото защитавах боп ... тва е ясно, въпроса е, че след това видях, че съм ги защитавал без покритие . За съжаление обаче, в мъките си да се защитиш използваш някаква своя интерпретация на случилото се . Все едно кламера последния ден преди да го вземете не ви псуваше, манчо се кълнеше, че няма да идва при вас псувайки ви и т.н. Просто си жалък, че се опитваш да ме закопаеш с доводи, които повече вредят на теб . Изкарай нещо истинско, белким намериш !
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Точно пък се опитвам да те закопая... Ахаххахахахах... И ще спечеля някакъв интернет-престиж ли? Айде скривай се. Фактите са си факти. Сега псуваш и хората, които наричаше свой екип, както и нещото на което викаш БОП дето го възхваляваше... факт! Айде точка на спора, но за жалост не на жалката ти простотията.
qjhui

Мнение от qjhui »

ochko написа:Точно пък се опитвам да те закопая... Ахаххахахахах... И ще спечеля някакъв интернет-престиж ли? Айде скривай се. Фактите са си факти. Сега псуваш и хората, които наричаше свой екип, както и нещото на което викаш БОП дето го възхваляваше... факт! Айде точка на спора, но за жалост не на жалката ти простотията.
Говориш празни приказки и стреляш напосоки . Пак не можа да си доизложиш преиначаванията . С Боп се разделихме с доста голяма караница, те си знаят за какво става въпрос . Тогава пред не-знам-си-кой съжалих за глупостите с боп . Интернет-престижа го градиш ти, щом не ми писа в скайп, а се правиш тука на гъзар

ЕДИТ: Аз спирам тук, едва ли е нужно потребителите да ДОразбират какви глупости бълваш
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Забавен си чесно. :rofl: А аз може и ан 2 години да съм ама мисля че се държа доспа по зряло от теб.
qjhui

Мнение от qjhui »

kyynadd написа:Забавен си чесно. :rofl: А аз може и ан 2 години да съм ама мисля че се държа доспа по зряло от теб.
И пишеш по-зряло, като гледам :D
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Поне не си меня мнението през месец. Казах че не искам да влезеш, колкот и добри лица да правиш и си го отстоявам досега. А ти първо ни псуваше, после искаште да влезеш, сега си с друга тактика - спокойна.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

a na mene, ako do 3 4asa ne mi iztriete nika,i tva 4e sum ot tozi ekip v tozi mu vid 6e pusna ne6ta koito nqma da sa priqtni za nikoi,pomolih vi s dobro-ne 6tete,6e probvam s lo6o
qjhui

Мнение от qjhui »

sv3nc3 написа:a na mene, ako do 3 4asa ne mi iztriete nika,i tva 4e sum ot tozi ekip v tozi mu vid 6e pusna ne6ta koito nqma da sa priqtni za nikoi,pomolih vi s dobro-ne 6tete,6e probvam s lo6o
Светлю, ти едва ли имаш вина, че някой се опитва да се отклонява от стадото !
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

qjhui написа:
sv3nc3 написа:a na mene, ako do 3 4asa ne mi iztriete nika,i tva 4e sum ot tozi ekip v tozi mu vid 6e pusna ne6ta koito nqma da sa priqtni za nikoi,pomolih vi s dobro-ne 6tete,6e probvam s lo6o
Светлю, ти едва ли имаш вина, че някой се опитва да се отклонява от стадото !
ае тихо бе, философ! БАН за обиди на членове на тима. ако имаш претенций ще се разберем в скайп!
Изображение
Изображение
levski_ups

Мнение от levski_ups »

Забелязвам че част от БФЛ са идиоти!!!Тва са някви злобари дет си избиват комплексите във форума тцтцтц
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Браво. И кога го проумя това?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”