Ок спирам просто мн се радвам че излиза пача и сам под напрежение и ще за тва говоря глупости извинявайkyynadd написа:Ай спрете бе
Новини относно пач-а
Re: Ре: КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОЗИ ПАЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
-
Re: КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОЗИ ПАЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Аз пък искам да спре спама.
-
не няма да е в 12 сигурно по раноvancha написа:още 6 часа!
ЕЕЕЕ изтърпяхме 3 месеца и полувина не можеме да изтърпиме 5 часа .Когато е готов тогаваvancha написа:още 6 часа!
-
Сеедно идва края на света дидиди ного се нервите шом от малки станахте толко нервни ау ау ау !tottenhamhotspur написа:ЕЕЕЕ изтърпяхме 3 месеца и полувина не можеме да изтърпиме 5 часа .Когато е готов тогаваvancha написа:още 6 часа!
-
- BFL Team™
Айде стига сте писали безмислен след безмислен пост де! Прочетете една страница назад и ми намерете смислен пост.
Браво,от 1 месец нямам фифа на пц-то само заради вашия пач ще си я истегля дано устана доволен
-
- Обратна връзка:
Остана се пише колега но ти гарантирам ще останеш предоволен очаквам един невероятен патчdakata написа:Браво,от 1 месец нямам фифа на пц-то само заради вашия пач ще си я истегля дано устана доволен
Еми нормално да няма смислен пост всички са в очакване и като няма кво да правят и пишат Ама аз сам против това да има хвалби преди да сме видели наистина за какво става дума.На теория всичко изглежда перфектно даже повече от перфектно,но нека изчакаме да пробваме пък тогава ще ви засипваме с похвалиkyynadd написа:Айде стига сте писали безмислен след безмислен пост де! Прочетете една страница назад и ми намерете смислен пост.
Добре казаноAsgrBoy написа:Еми нормално да няма смислен пост всички са в очакване и като няма кво да правят и пишат Ама аз сам против това да има хвалби преди да сме видели наистина за какво става дума.На теория всичко изглежда перфектно даже повече от перфектно,но нека изчакаме да пробваме пък тогава ще ви засипваме с похвалиkyynadd написа:Айде стига сте писали безмислен след безмислен пост де! Прочетете една страница назад и ми намерете смислен пост.
ОФФ ТОПИКrap17ka7a написа:Остана се пише колега но ти гарантирам ще останеш предоволен очаквам един невероятен патчdakata написа:Браво,от 1 месец нямам фифа на пц-то само заради вашия пач ще си я истегля дано устана доволен
Много рядко правя правописни грешки,извинявам се и дано устана предоволен
-
Стига със спама де, като поствате толко няма да излезе по бързо
Сега за наказание - ще излезне утре сутринта
Ем хората не искат да чакат, а вие по - какво работите, тествте за бъгове
Чудя се ако пача с диска беше по 1 лв. колко пари щяха да спечелите
Аз оставям математиката
Ем хората не искат да чакат, а вие по - какво работите, тествте за бъгове
Чудя се ако пача с диска беше по 1 лв. колко пари щяха да спечелите
Аз оставям математиката
dano da izleze dnes tozi pach chakam go s neturpenie
Ако патча беше по 1лв можеше да спечелят няколко годинки в затвораspiker написа: Чудя се ако пача с диска беше по 1 лв. колко пари щяха да спечелите
Аз оставям математиката
Ре: КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОЗИ ПАЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
абе кво сами пискате бе .. де седите мирни и чекаите дечели наступва края на света да само зеите .. туууууу
-
- Обратна връзка:
Ахаха, тука вече и гробари и делии се навъдиха....
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"