Ок спирам просто мн се радвам че излиза пача и сам под напрежение и щеkyynadd написа:Ай спрете бе

Ок спирам просто мн се радвам че излиза пача и сам под напрежение и щеkyynadd написа:Ай спрете бе
vancha написа:още 6 часа!
ЕЕЕЕ изтърпяхме 3 месеца и полувина не можеме да изтърпиме 5 часаvancha написа:още 6 часа!
Сеедно идва края на света дидиди ного се нервите шом от малки станахте толко нервни ау ау ау !tottenhamhotspur написа:ЕЕЕЕ изтърпяхме 3 месеца и полувина не можеме да изтърпиме 5 часаvancha написа:още 6 часа!![]()
.Когато е готов тогава
Остана се пише колега но ти гарантирам ще останеш предоволен очаквам един невероятен патчdakata написа:Браво,от 1 месец нямам фифа на пц-то само заради вашия пач ще си я истегля дано устана доволен![]()
Еми нормално да няма смислен пост всички са в очакване и като няма кво да правят и пишатkyynadd написа:Айде стига сте писали безмислен след безмислен пост де! Прочетете една страница назад и ми намерете смислен пост.
Добре казаноAsgrBoy написа:Еми нормално да няма смислен пост всички са в очакване и като няма кво да правят и пишатkyynadd написа:Айде стига сте писали безмислен след безмислен пост де! Прочетете една страница назад и ми намерете смислен пост.Ама аз сам против това да има хвалби преди да сме видели наистина за какво става дума.На теория всичко изглежда перфектно даже повече от перфектно,но нека изчакаме да пробваме пък тогава ще ви засипваме с похвали
ОФФ ТОПИКrap17ka7a написа:Остана се пише колега но ти гарантирам ще останеш предоволен очаквам един невероятен патчdakata написа:Браво,от 1 месец нямам фифа на пц-то само заради вашия пач ще си я истегля дано устана доволен![]()
Ако патча беше по 1лв можеше да спечелят няколко годинки в затвораspiker написа: Чудя се ако пача с диска беше по 1 лв. колко пари щяха да спечелите
Аз оставям математиката