BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Пача пречи ли по някакъв начин да играеш в Мултиплеър ? В смисъл с хора , които нямат пач
Ми в предните версии да, предполагам и в тази. То няма логично обеснение да непречи, при положение, че са две различни версии на играта
БФЛ отговорете ми ВЕДНАГА!Инсталирах го,тръгна и при менюто да дам Pres any cay и ме изхвърли.Това ли трябваше да очаквам.
-
бфл обичам ви са ше го пробвам
-
- BFL Team™
Офф леле ако не можете да го исталирате сте малумни. Тествано е над 100 пъти инсталирането.
Ст. Ивайло го няма защото не можа да се конвертира
Асеновец ги няма защото няма инфо за тях, бях се договорил с феновете им, но останах излъган
Черно море са правени по реални състав, незнам защо така е станало.
Ст. Ивайло го няма защото не можа да се конвертира
Асеновец ги няма защото няма инфо за тях, бях се договорил с феновете им, но останах излъган
Черно море са правени по реални състав, незнам защо така е станало.
Моля ви за ПОМОЩ,значи всичко направи вярно (даже преди да инсталирам пача преинсталирах фифата) фифата тръгва,но когато се пусна на някой БГ стадион и ме изхвърля преди да е заредило,когато играя примерно с някои отбор които си е бил в фифата преди(домакин) с/у някой БГ отбор(гост) сичко си тръгва
МОЛЯ ВИ АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ГО ОПРАВЯ КАЖЕТЕ
МОЛЯ ВИ АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ГО ОПРАВЯ КАЖЕТЕ
БРАВО НА BFL TEAM,СТРАХОТЕН ПАЧ!!!
Браво БФЛ пача е уникален не сам виждал по-добар.Аз играя с ЦСКА тоя пат сте ги напражили мн добри и футболистите много скапи и за това браво.Също ви поздравявам и с песните просто са прекрасни и най-различни.Само иманата на някои от бразилските футболисти сте им написали некви други имена а на фанелките си им пи6е имената нали (Неи,Удоджи и др) те сигорно така се казват ама аз не ги знам така.А инсталацията е елементарна просто се сагласяваш и готово не като миналия и за това браво.Хора теглете много е як.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
як як ама които го сваля 2 часа
-
ае ти от вългария ли си ве как няма да си чувал песента Bate_pe60 & Tina - My friends
-
- BFL Team™
-
1."А" ПФГ включваща:
-Всичките 16 отбора от групата
-Стадионите на всички 16 отбора
за стадионите не съм сигурен
-Всичките 16 отбора от групата
-Стадионите на всички 16 отбора
за стадионите не съм сигурен
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
пич на пц-тата пише NO INDIANS !! бахта чука си като неразбираш къде си тръгнал играи марио тои нее труден .. маико кви индивиди има а сигyрно се мислиш за голем хакер ..Xaugyk написа:Хе
Четох, четох и никъде не открих отговора на въпроса си.А именно -> Ако инсталирам пача, ще мога ли да си играя ONLINE със всички отбори(без проблем) или ще трябва да играя само с хора имащи също като мен пач-а(както беше на миналата фифа).
П.С. Браво за пача, нямате равни!
Браво БФЛ пача е върха няма равен.Вече отказвам ПЕС 2008 И минавам на ФИФА 08
-
Лицата на БГ треньорите що ги няма ??? ПАЧА Е ГОТИН МНОО МЕ КЕФАТ ЛИЦАТА НА НЯКОИ ИГРАЧИ
-
Страхотна работа на екипа както винаги.Благодаря ви за усилията и търпението което вложихте в правенето на пача.Поклон пред всички които са работили по пача Горд съм,че сте БЪЛГАРИ! Айдее влизам да играя
АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
FIFA-Games написа:Четох, четох и никъде не открих отговора на въпроса си.А именно -> Ако инсталирам пача, ще мога ли да си играя ONLINE със всички отбори(без проблем) или ще трябва да играя само с хора имащи също като мен пач-а(както беше на миналата фифа).
FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА СТРАННО ЗАЩО!