BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
cesc_fabregas

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от cesc_fabregas »

Пача пречи ли по някакъв начин да играеш в Мултиплеър ? В смисъл с хора , които нямат пач :?:
EvIL_EYE

Мнение от EvIL_EYE »

Ми в предните версии да, предполагам и в тази. То няма логично обеснение да непречи, при положение, че са две различни версии на играта ;)
CSKA for ever

Мнение от CSKA for ever »

БФЛ отговорете ми ВЕДНАГА!Инсталирах го,тръгна и при менюто да дам Pres any cay и ме изхвърли.Това ли трябваше да очаквам.
bor_don

Мнение от bor_don »

бфл обичам ви :rofl: са ше го пробвам
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Офф леле ако не можете да го исталирате сте малумни. Тествано е над 100 пъти инсталирането.
Ст. Ивайло го няма защото не можа да се конвертира
Асеновец ги няма защото няма инфо за тях, бях се договорил с феновете им, но останах излъган
Черно море са правени по реални състав, незнам защо така е станало.
theghost

Мнение от theghost »

Моля ви за ПОМОЩ,значи всичко направи вярно (даже преди да инсталирам пача преинсталирах фифата) фифата тръгва,но когато се пусна на някой БГ стадион и ме изхвърля преди да е заредило,когато играя примерно с някои отбор които си е бил в фифата преди(домакин) с/у някой БГ отбор(гост) сичко си тръгва

МОЛЯ ВИ АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ГО ОПРАВЯ КАЖЕТЕ :sweating:
strange_man

Мнение от strange_man »

БРАВО НА BFL TEAM,СТРАХОТЕН ПАЧ!!!
Marteto

Мнение от Marteto »

Браво БФЛ пача е уникален не сам виждал по-добар.Аз играя с ЦСКА тоя пат сте ги напражили мн добри и футболистите много скапи и за това браво.Също ви поздравявам и с песните просто са прекрасни и най-различни.Само иманата на някои от бразилските футболисти сте им написали некви други имена а на фанелките си им пи6е имената нали (Неи,Удоджи и др) те сигорно така се казват ама аз не ги знам така.А инсталацията е елементарна просто се сагласяваш и готово не като миналия и за това браво.Хора теглете много е як. :P :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
spiker

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от spiker »

як як ама които го сваля 2 часа ;(
SlayHot

Мнение от SlayHot »

ае ти от вългария ли си ве как няма да си чувал песента Bate_pe60 & Tina - My friends
Изображение
bor_don

Мнение от bor_don »

1."А" ПФГ включваща:

-Всичките 16 отбора от групата
-Стадионите на всички 16 отбора

за стадионите не съм сигурен
Arekusanderu

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от Arekusanderu »

Xaugyk написа:Хе :S
пич на пц-тата пише NO INDIANS !! бахта чука си като неразбираш къде си тръгнал играи марио тои нее труден .. маико кви индивиди има а сигyрно се мислиш за голем хакер ..
FIFA-Games

Мнение от FIFA-Games »

Четох, четох и никъде не открих отговора на въпроса си.А именно -> Ако инсталирам пача, ще мога ли да си играя ONLINE със всички отбори(без проблем) или ще трябва да играя само с хора имащи също като мен пач-а(както беше на миналата фифа).

П.С. Браво за пача, нямате равни!
tottenhamhotspur

Мнение от tottenhamhotspur »

Браво БФЛ пача е върха няма равен.Вече отказвам ПЕС 2008 ]:) ]:)И минавам на ФИФА 08
evelinho

Мнение от evelinho »

Лицата на БГ треньорите що ги няма ??? ПАЧА Е ГОТИН МНОО МЕ КЕФАТ ЛИЦАТА НА НЯКОИ ИГРАЧИ :happy:
Nikolay

Мнение от Nikolay »

Страхотна работа на екипа както винаги.Благодаря ви за усилията и търпението което вложихте в правенето на пача.Поклон пред всички които са работили по пача ;) Горд съм,че сте БЪЛГАРИ! :flagbg: Айдее влизам да играя :party:
FENCHEto

Мнение от FENCHEto »

АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ :shake: А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА :^) СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
FIFA-Games

Мнение от FIFA-Games »

FIFA-Games написа:Четох, четох и никъде не открих отговора на въпроса си.А именно -> Ако инсталирам пача, ще мога ли да си играя ONLINE със всички отбори(без проблем) или ще трябва да играя само с хора имащи също като мен пач-а(както беше на миналата фифа).

П.С. Браво за пача, нямате равни!
FENCHEto

Мнение от FENCHEto »

FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ :shake: А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА :^) СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”