1. Браво за пача - стра'отна работа!
2. Бразилците ги няма, а дори и да ги има като свободни агенти - Левски има вече 30 футболисти - накъде повече? И защо да ги вземам като мога да си купя по-добри играчи?! Все пак обяснете най-накрая наистина как може да се сложат в отбора, дори и без да почваш кариера. А който много ги иска може да си ги направи сам в режим Create Player!
3. Защо наистина няма лица на български треньори?
4. Не ми хареса много радара - можеше да е по-изчистен.
5. Не ми пречи, че има измислени футболисти в режим на кариера, който иска максимален реализъм да стане коментатор в английската висша лига! /ако може
6. Графиката е разбиваща, просто "БРАВО"!
7. Който не му харесва състава на любимия отбор - за какво ЕА са сложили опцията Edit Player?!? Аз така правя. Винаги стават грешки, така че не се сърдете, а се радвайте че има пач!
8. Преди инсталация махаш всички стари пачове, деинсталираш фифата, трийш папката FIFA 08 в My Documents, както и директорията, в която е била инсталирана играта и тогава НА ЧИСТО се инсталират играта и пача (ако има крак - сложете го преди инсталацията на пача!!!) - следвайте инстриукциите! Ако въпреки всичко не тръгне - пробвайте нови видео драйвери, последен релиз на DirectX и в краен случай - преинсталиране на Windows. И все пак проблемът може да е във вашия компютър. Надявам се да съм помогнал на някого.
9. Чакаме версия 2.0, след като си починете разбира се. Няколко месеца има какво да си играе и мисля че си заслужаваше чакането!
10. Отново поздравления за пача! Като играя повече може да споделя още впечатления.
11. Не се връзвайте на тези, които само ви обиждат! Пачът го правите за нас, които играем
с и
за УДОВОЛСТИЕ!!!
12. Извинете за дългия пост.
Viva BFL!!!