Иначе за бетата ами не е лошо,но пак ще има недоволни

Коя е истинската?Квадратната или "лопатата" както я нарича levski_forever ?ancho написа:Мисля,че трябва да е с ИСТИНСКАТА![]()
Това да не се случи си има начини.Там където има Press any key to continue пишете с едни ГОЛЕМИ букви Бета ...като се играе мач вместо логото на БТВ или там квото е още един надпис Бета.А по време на инсталацията да пише пак с огромни букви ,че това е Бета(придрожено с едно обяснение какво е бета и че файнъл версията ще е друга) и линк къде може да се отбелязват бъговете.Не мислите ли ,че така ще ви се олесни работата...все пак EA работят в/у фифа и им плащат солидно и има бъгове,а вие доброволно и хората искат вие да откриете всички и да ги поправяте(все пак е 1 да се отделя равно време за програмиране и игра в търсене на бъгове и е съвсем различно ,ако това време е 80% работа и 20% игра за потвърждаване на вече откритите бъгове)...недоволни винаги има и така ще си остане това ,все пак всеки има различно мнение по всеки въпросochko написа:В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...
Eми мисля че за БФЛ ФИФА 08 версия 1 е кьсно тьи като са на финална фаза, но за други версии може(за версия 1 не е нужно да пускате БЕТА понеже ще ви изядат с парцалите ...darkmanx написа:Това да не се случи си има начини.Там където има Press any key to continue пишете с едни ГОЛЕМИ букви Бета ...като се играе мач вместо логото на БТВ или там квото е още един надпис Бета.А по време на инсталацията да пише пак с огромни букви ,че това е Бета(придрожено с едно обяснение какво е бета и че файнъл версията ще е друга) и линк къде може да се отбелязват бъговете.Не мислите ли ,че така ще ви се олесни работата...все пак EA работят в/у фифа и им плащат солидно и има бъгове,а вие доброволно и хората искат вие да откриете всички и да ги поправяте(все пак е 1 да се отделя равно време за програмиране и игра в търсене на бъгове и е съвсем различно ,ако това време е 80% работа и 20% игра за потвърждаване на вече откритите бъгове)...недоволни винаги има и така ще си остане това ,все пак всеки има различно мнение по всеки въпросochko написа:В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...![]()
Може да е късно за този пач но за другите...
А мнението ми за елитната група тестващи е отрицателно ,защото голяма група и още повече непознати се контролира трудно.Изтече ли информация тогава наистина ще погнат тийма...
Eгати нахалните лапета.Направи си го сам по-бързоPacha_House написа:Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач
1. По-голям съм от теб, така че замълчи!Galen написа:Eгати нахалните лапета.Направи си го сам по-бързоPacha_House написа:Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач
1. ДобреPacha_House написа:1. По-голям съм от теб, така че замълчи!Galen написа:Eгати нахалните лапета.Направи си го сам по-бързоPacha_House написа:Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач
2. Не мога да си го направя и затова влизам във форума!
3. Дразня се, че BFL започнаха да се мислят за голямата работа и постоянно реват, че някой ги псува. Като не искат да ги псуват, да не правят форуми и сайтове, а да си правят пача и като е готов да го пуснат. Тогава никой няма дрънка глупости и простотии, а в момента 99% от информацията в този форум е излишна.