Тогава плс разясни за кое? Заради това, че казах че на линка е пача може би? Ако е за това значи не ни съвпада чувството за хумор.klamer4o написа:банът ти не е заради това_GAGATA_ написа:Аз го пуснах в една тема и ме баннаха.

Тогава плс разясни за кое? Заради това, че казах че на линка е пача може би? Ако е за това значи не ни съвпада чувството за хумор.klamer4o написа:банът ти не е заради това_GAGATA_ написа:Аз го пуснах в една тема и ме баннаха.
kyynadd написа:Спокойно...
млъкни да не почна да псувам вече тъпа ванчаvancha написа:niki_19121 на 29 Дек 2007 17:11
да ве бати преебавката аиде по скоро да доиде тва след нова година да цакамеи ваобще кога излизе плс кажете ми
само ботев и бфл теам завинаги
====================================
оо МРЪНЛЬО,където се прави на Ботевист,преди два дена ми викаше смотаняк![]()
![]()
![]()
ЗА СЪЩОТО КОЕТО ПИШЕШ СЕГА!![]()
дришльо
Нещо повече - не стига че играем (ние феновете) самата игра безплатно, ами и някои от нас недоволстватLille написа:не стига че е безплатен но пак недоволствате
Оф боже какво толкова ви кафи да изпозлвате тия английски думи. Пиши си момчета. Много по-добре от менове. То кат камиона "Ман". То не са френдове, менове, 10х, 8w, tnx, btw...m0za4k0 написа:Менове, и на мен мн ми се играе...
kyynadd написа:Оф боже какво толкова ви кафи да изпозлвате тия английски думи. Пиши си момчета. Много по-добре от менове. То кат камиона "Ман". То не са френдове, менове, 10х, 8w, tnx, btw...m0za4k0 написа:Менове, и на мен мн ми се играе...
Да живее България.