BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
ujasno sam razo4arovan ot taka nare4eniq "sezon na fenovete" kakvi sa tiq gluposti zna4i nqkav Georgiev ima OVR 90 , a edin velik igra4 kato R.Giggs ima 86 toa si e 4ista doza podigravka , i to tezi igra4i sa na po 13-14-15-16 godini .... i drugoto koeto me drazni ! 4e qvno ekipa na BFL ne e gledal nito 1 ma4 ot A grupa kak moje da napi6ite Chikoze li kak be6e i Claudinei , da ne izrejdam dr , koga ste vijdali na flanelkite na igra4ite tezi imena .... tova e neubesnimo za men . ae ako ima v2.0 dano da nqma takiva detski gafove !
-
ако си забелязъл само преди мача им пише така имената Chikoze и C.Aperastido така са им истинските имена а по време на мач си пише Udoji,Nei,Ze rui и другите !
АРЕ СТИГА МУЧАХТЕ ВЕ!!!!
в патч-а няма никви бъгове, ако ви бъгва то си е от вашата ФИФА и от вашия комп!
на тия хора никои не им е дал една стотинка за да направят тоя пач, кви притенции имате към тях ?
бахти мекеретата, повечето 12-13 годишни дето не могат да си инсталират пасианс...
в патч-а няма никви бъгове, ако ви бъгва то си е от вашата ФИФА и от вашия комп!
на тия хора никои не им е дал една стотинка за да направят тоя пач, кви притенции имате към тях ?
бахти мекеретата, повечето 12-13 годишни дето не могат да си инсталират пасианс...
-
- BFL Team™
Не знам кой звучи детски сега.BIG_PAPA написа:ujasno sam razo4arovan ot taka nare4eniq "sezon na fenovete" kakvi sa tiq gluposti zna4i nqkav Georgiev ima OVR 90 , a edin velik igra4 kato R.Giggs ima 86 toa si e 4ista doza podigravka , i to tezi igra4i sa na po 13-14-15-16 godini .... i drugoto koeto me drazni ! 4e qvno ekipa na BFL ne e gledal nito 1 ma4 ot A grupa kak moje da napi6ite Chikoze li kak be6e i Claudinei , da ne izrejdam dr , koga ste vijdali na flanelkite na igra4ite tezi imena .... tova e neubesnimo za men . ae ako ima v2.0 dano da nqma takiva detski gafove !
А може ли да ми кажеш как са имената на фланелките?
Пиши на кирилица. Нали си българин?
-
Много се извинявам за въпроса,ама защо постоянно във всеки мач вратаря ми излиза без да съм натиснал съответното копче за повикване на вратаря.Благодаря предварително.И мн се извинявам,че пак пускам поста.
-
Леле как се преебах.... мислех си, че това е за фифа мениджъра и го инсталирах и сега си прецаках фифа мениджъра.
-
- BFL Team™
той по принзип си излиза сам натискасх шифта и ще си остане на мястоultrazzz_levski89 написа:Много се извинявам за въпроса,ама защо постоянно във всеки мач вратаря ми излиза без да съм натиснал съответното копче за повикване на вратаря.Благодаря предварително.И мн се извинявам,че пак пускам поста.
Ко казват бфлто.има ли някав начин да се махнат тия отбори на феновете?
ZDRAVEITE PISHAVI OT SILISTRA,RADVAM SE MNOGO CHE OBURNAHTE VNIMANIE NA OTBORUT DOROSTOL,RADVAM SE 4E DORI ME IMA KATO FUTBOLIST,MISLQ CHE STE STRAHOTNI I TRQBVA DA NAPRAVITE TEZI PACHOVE PLATENI,NAPRIMER SMS S CENATA NA 2.40 ILI NE6TO TAKOVA.
EDIN PROFISIONALIZUM TRQBVA DA SE ZAPLASHTA,EA VADQT LUDI PARI OT TOVA,ZA6TO DA NE GO PRAVITE I VIE,MAICHE TRQBVA DA VI HVALQT NE ZA PACHA TOLKOVA,AMI ZA TOVA CHE TURPQHTE TOLKOVA MNOGO RUGATNI I PODOBNI IZCEPKI...
ZAPOMNETE CHE STE NAI-DOBRITE I NE SE DAVAITE DA VI OTNEMAT TOVA ZVANIE!
AKO ZNAETE PO KUKUV NACHIN SE OBRU6TAT KUM MEN SUOCHENICETE MI,NQMA TE SI NAPREDSTAVA KAK ME OVAJAVAT ZA TOVA KOETO NAPRAVIHTE VIE..........
BLAGODARQ VI!!!!!!!!!!!!!
EDIN PROFISIONALIZUM TRQBVA DA SE ZAPLASHTA,EA VADQT LUDI PARI OT TOVA,ZA6TO DA NE GO PRAVITE I VIE,MAICHE TRQBVA DA VI HVALQT NE ZA PACHA TOLKOVA,AMI ZA TOVA CHE TURPQHTE TOLKOVA MNOGO RUGATNI I PODOBNI IZCEPKI...
AKO ZNAETE PO KUKUV NACHIN SE OBRU6TAT KUM MEN SUOCHENICETE MI,NQMA TE SI NAPREDSTAVA KAK ME OVAJAVAT ZA TOVA KOETO NAPRAVIHTE VIE..........
-
наприх си футболист в вихрен и ве4е като влеза в креате плеар и ме изхвърля нали няма6е да има бъгове а ква е тааа трева дет сум дал снимка по горе
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
Браво пичове патча кърти мивки всичко е екстра само герена малко ми липсва, ама ще го преживея.
Браво патча е страхотен!!!Извинявам се че се отклонявам от темата,но бихте ли ми казали с кои копчета се правят финтовете освен с Shift i s C?Блгаодаря предварително!
-
ооооооооо леле били оправили бъговете с вратара като го виках да дое в наказатеалното за корнер като ти4а6е бе6е с коса а после в наказателното поле бе6е гола глава
Чак сега видях че излезе пача.Днес ще го пробвам.
-
- BFL Team™
Явно му е паднала перуката дока то е тичал Да не говорип за Боби Михаиловchentri написа:ооооооооо леле били оправили бъговете с вратара като го виках да дое в наказатеалното за корнер като ти4а6е бе6е с коса а после в наказателното поле бе6е гола глава
-
- BFL Team™
Благодарим за хубавите думи ..... и да пиши на кирилица !!SINKAVCHO написа:ZDRAVEITE PISHAVI OT SILISTRA,RADVAM SE MNOGO CHE OBURNAHTE VNIMANIE NA OTBORUT DOROSTOL,RADVAM SE 4E DORI ME IMA KATO FUTBOLIST,MISLQ CHE STE STRAHOTNI I TRQBVA DA NAPRAVITE TEZI PACHOVE PLATENI,NAPRIMER SMS S CENATA NA 2.40 ILI NE6TO TAKOVA.
AntrAcsA Гледам си от бфл и си на линия.кажи могат ли да се махнат някак тия отбори на феновете?