BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Това е един много страхотен пач!!! Сега го играх 1 час и не открих нито един бъг Има двама футболиста в Волов на които номерата им не съответсват но това не е болка за умиране,а за екипите се разбрахме с klamer4o.Айде сега сядам да уча че да мога вечерта да я играя Дано тези дето толкова време напираха за пача да осъзнаят че ако беше излязъл до Нова Година нямаше да му се радва толкова колкото сега!
Galen а измислените отбори не те ли дразнят?
За какво ще ме дранят ! Мен ме има в тях обаче и да ме нямаше,изобщо нямаше да се дразня. Просто като не искате да играете с тях ги подминаватеkozloduy написа:Galen а измислените отбори не те ли дразнят?
-
Много се извинявам,че питам тука за един въпрос ама няма смисъл да отварям нова тема.Може ли по някъкъв начин да се направи така,че когато топката е в другия отбор и ме атакува не да си сменям играчите със Z,а със стандартното като на предишните фифи със S.Благодаря предварително.
В следващия пач ако може да има и Български коментатор...това ще е е върха на тортата.
Работи ли се по този въпрос ?
Мерси предварително
Мерси предварително
Първо играча не се сменя с Z а със Q Поиграй още 3 мача с Q и ще свикнешultrazzz_levski89 написа:Много се извинявам,че питам тука за един въпрос ама няма смисъл да отварям нова тема.Може ли по някъкъв начин да се направи така,че когато топката е в другия отбор и ме атакува не да си сменям играчите със Z,а със стандартното като на предишните фифи със S.Благодаря предварително.
-
има начин мисля. Не съм мн сигурен, но мисля, че ако се разровиш в директорията (или във самата игра, не знам) ще намериш конфигурация и там можеш да нагласиш дали да бъде класическа или модерна. А може и да е било за ПЕС
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
Аз си го направих със спейс, много по удобно е.
-
- Обратна връзка:
-
каква изненада
-
- Обратна връзка:
Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите
-
- BFL Team™
Вижте какво казват чужденците за пача:
musama91 is on a distinguished road
This patch is BRILLIANT. You can see how much effort has been put into it
Изводите са за вас...FC Vaslui will become famous soon enough
Great patch guys just amazing...i have a question what ID numbers does the new leagues have?
Пача наистина е невероятен ......Но ако може да ми отговорите на въпроса -
mario написа:В следващия пач ако може да има и Български коментатор...това ще е е върха на тортата.
Мерси предварително
аве пача е невероятно як на които не му харесфа да не играе
-
- Обратна връзка:
Не че се хвалим...
Great Patch!
за БГ коментара: ако ще го правим, ще е готово чак налято...Nice work
:shades:
-
намерих поне 10 бъга в па4а а 1 го намерих сега и той е 4е много футболисти отвун са с 4ерна коса а в едит плеар е с 4ервена ако искате и снимка
-
- BFL Team™
Имаше един патч на F4F ,който оправяше проблема ...това е проблем на ЕАchentri написа:намерих поне 10 бъга в па4а а 1 го намерих сега и той е 4е много футболисти отвун са с 4ерна коса а в едит плеар е с 4ервена ако искате и снимка
Мерси за отговора.Вие си решите дали да го правите че май е дълга и трудна работаklamer4o написа: за БГ коментара: ако ще го правим, ще е готово чак налято...
-
- BFL Team™