Кой сега е номер едно? Дунав русе е номер едно! Дунав! Дунав! Дунав!Galen написа:Мале бахти атмосферата на мача ми за сезона срещу Дунав.Бахти направи се чувствам на стадиона.Трябва да намеря песни на агитката на Волов и ако има версия 2.0 да ги вкарате
На нафтат има в раздела Помогни на БФЛklamer4o написа:Кой сега е номер едно? Дунав русе е номер едно! Дунав! Дунав! Дунав!Galen написа:Мале бахти атмосферата на мача ми за сезона срещу Дунав.Бахти направи се чувствам на стадиона.Трябва да намеря песни на агитката на Волов и ако има версия 2.0 да ги вкарате
![]()
Намерете псени и ще ги вкараме...
Още на 10 места постни този коментар!!!niki_19121 написа:Бфл моля ви да сложите поне още една две песни на Ботев аз ги имам на скаипа които иска да му ги пратя да каже и да го сложе благодаря![]()
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
И при мен се получи. Първо пробвай да изкараш топката в тъч или ъглов. Един път така ми се оправи. Ако не изключи фифата и я пусни наново. При мен така се оправят нешата поне.MdiegoR написа:Може да е ималко такъв проблем, но при мен се получи изведнъж.
Започнах кариера и на първия мач от сезона срещу Литекс като гост, след 55-тата минута играчите изчезнаха и остана само топката, която беше ритана от военно-командващите въздушни сили. Пробвах и други мачове - все същото. Има ли начин да се оправи ?
като не искаш не го играи веNeatoN написа:Недовършена работа. Като има такива нередности незнам защо се пуска такъв пач. Боримиров на 27 , няма ст. Герена абе мани.
Работата си е довършенаNeatoN написа:Недовършена работа. Като има такива нередности незнам защо се пуска такъв пач. Боримиров на 27 , няма ст. Герена абе мани.
така си е !Buff0n3r написа:Честно Казано.. Пача е ВЕЛИК! При мене има само един бъг ма се научих как да го направям... Чакането си струваше!![]()
![]()
Първия бъг не е от БФЛ ,а от ЕА и го има много отдавна.polimero написа:абе добре е само дето е пълно с бъгове
веднъж как си играя и на некъв тъч и из4езнаха всички футболисти
некак си успех да я изчистя пак в тъч и се появиха
друг път играя срещу видима раковски и макар че техните екипи и 2та са БЕЛИ
а моя е зелен и двата отбора излизат с сини екипи
кви са тия ташаци са?
Не до колкото знам...Galen написа:Първия бъг не е от БФЛ ,а от ЕА и го има много отдавна.polimero написа:абе добре е само дето е пълно с бъгове
веднъж как си играя и на некъв тъч и из4езнаха всички футболисти
некак си успех да я изчистя пак в тъч и се появиха
друг път играя срещу видима раковски и макар че техните екипи и 2та са БЕЛИ
а моя е зелен и двата отбора излизат с сини екипи
кви са тия ташаци са?![]()
ПП.Може ли в Manager Mode да си ореждам приятелски мачове в средата на първенството например?
Още колко пъти ще го напишеш? Отговориха ти вече, не виждаш ли?polimero написа:пълна е с бъгове
при един тъч ми изчезнаха всички играчи
тоест стават невидими ако успеех да изкараш пак в тъч се оправят
при дузпа вратара става невидим
тва как и дее ама като играя с видима раковски и независимо какви екипи давам и двата отбора са със сини екипи
кви са тия ташаци?