BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
qjhui

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от qjhui »

tottenhamhotspur написа:
qjhui написа:Абе я да видим сега колко от вас ще искат още лица в патча ?
Не си тоя който трябва да пита а някой от екипа.Аз искъм ама не е задължително пача е много добър и така евала на БФЛ че се трудеха 3 месеца да го направят!!!
Аз ги правя, що да не питам :D
SINKAVCHO

Мнение от SINKAVCHO »

PROBLEMAT E TAM 4E IGRAH V SHAMPIONSKA LIGA I V NA4ALOTO I DO KRAQ FITBOLISTITE MI IZ4EZNAHA,I KVO E TOVA KOGATO IZLIZAM S OTBORA DOSROSTOL SRE6TU CSKA ,DOROSTOL SA S EKIPITE NA CSKA OBA4E 4ERVENITE
(SORRY ZA TOVA CHE NE PI6A NA LATINICA)
j0k3ra

Мнение от j0k3ra »

Евала за пачът.Страхотен е :)
StrikeR

Мнение от StrikeR »

Здравейте :) първо искам да благодаря за страхотния пач! Имам една молба, искам някой да ми обясни, може би някой от екипа на BFL, има ли начин да си вкарам бразилците в Левски? Четох по темата някой беше казал, че са свободни агенти, но ги няма, търсих няколко пъти и на летния трансферен прозорец и на зимния, пак ги няма. Също така пробрах да си ги създам, но когато стигна да глася в кой отбор да отиде създадения играч, като избера Левски и ФИФАта забива :( Моля някой да каже, който е успял някак да си сложи бразилците в Левски, как го е направил? :S
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

Браво пачът е страхотен. До няколко дни ще си купя нова видео-карта и почвам да го играя :)
Dunav

Мнение от Dunav »

Изиграх един сезон с ЦСКА.Бъговете които забелязах са изключително дразнещите объркани номера ,нападатели играят с номер 1 , вратари с 2, 5 и др.Някой път по рядко се случваше след пускане на мача изчезваха всички футболисти , но това се оправяше поне при мен чрез рестарт на фифата.За сега само веднъж ми се случи като играех гостуване в Каварна , но бях с Дунав и двата отбора бяха с екипи на Калиакра. Но иначе пача си струва наистина е добре направен екипи ,стадиони е има си и бъгове но пълно щастие няма !!!

P.S VIdeo Gigabyte 8800 GT 512 mb
blagstar

Мнение от blagstar »

искам да пипитам как мога да се намеря песента на бат_пе6о-love u - ako nqkoi q ima qla da mi pishe na [email protected] molq vi veli pesen mersi
cancer1105

Мнение от cancer1105 »

Бъговете и аз сам ги виждал ,но са рядкост все пак и не е толкова дразнещо.Обаче ми изглежда доста нереално футболистите да имат такива високи качества,явно е преобладавала фенщината.Най-слабия отбор от "В'' група има средно оверал 50 ,а аз бих им сложил не повече от 30.На тея нещастници от А група не повече от 60 на най-добрите в най-добрите отбори!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

cancer1105 написа:Бъговете и аз сам ги виждал ,но са рядкост все пак и не е толкова дразнещо.Обаче ми изглежда доста нереално футболистите да имат такива високи качества,явно е преобладавала фенщината.Най-слабия отбор от "В'' група има средно оверал 50 ,а аз бих им сложил не повече от 30.На тея нещастници от А група не повече от 60 на най-добрите в най-добрите отбори!
Абе фенщина преобладавала...Ти сам се опровергаваш. Хем всички са с високи скилове, хем има фенщина. Ако имаше фенщина някои щяха да са с високи, други с ниски. Мислете малко.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

blagstar написа:искам да пипитам как мога да се намеря песента на бат_пе6о-love u - ako nqkoi q ima qla da mi pishe na [email protected] molq vi veli pesen mersi
Пиши ми на скайп vlado_rap17ka7a ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
bor_don

Мнение от bor_don »

и аз мисля, че са много високи качествата, макар че като гледам сезона на феновете, тия са направо като във ,,В" група. А за Б и В групите скиловете не са гледани, ами всички са направени около 50.
И само да ви кажа, че като играя и на всяка игра квито и екипи да цъкна не излизат едни и същи, ами просто ги разменят. Примерно като цъкна на Левски - синия и на Спартак Вн- белия, на Левски излиза синия и на Спартак синия или на Левски жълтия, а Спартак синия и ей такива. Просто то си избира домакинския или резервния екип да сложи
BaLkI

Мнение от BaLkI »

bor_don написа:и аз мисля, че са много високи качествата, макар че като гледам сезона на феновете, тия са направо като във ,,В" група. А за Б и В групите скиловете не са гледани, ами всички са направени около 50.
И само да ви кажа, че като играя и на всяка игра квито и екипи да цъкна не излизат едни и същи, ами просто ги разменят. Примерно като цъкна на Левски - синия и на Спартак Вн- белия, на Левски излиза синия и на Спартак синия или на Левски жълтия, а Спартак синия и ей такива. Просто то си избира домакинския или резервния екип да сложи
Тема за скиловете и това какви да са те имаше доста преди излизането на патча.Там аз самия изказах мнение,че скиловете трябва да са не повече от 60 за "А"РФГ(най-много 70 за най-силните играчи от БГ първенството).Според мен първенството ни е супер слабо и в никакъв случай не превъзхожда другите лиги включени във ФИФА-та,дори тези на Полша,Ейре или квито бяха там...Лично моето мнение,поне от това което чувам,защото нямам възможност да играя пача често,е ,че скиловете са твърде завишени.Това е и една от малкото ми критики към БФЛ тази година.
Искам да подчертая обаче,че не бива да упрекваме момчетата за най-малките бъгове и грешки в пача,защото в крайна сметка те го правиха само за нас при това напълно безплатно.Както се казва,"На харизан кон зъбите не се гледат".Мисля,че нападките към отбора са само от хора без морал и твърде ниско възпитание.Според мен такава неблагодарност не бива да бъде удостоявана с никанъв отговор,просто защото по-умният остъпва...
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Гледайте в близките седмици из форума, ще бъде организиран турнир по стара наша традиция...

Изображение
StrikeR

Мнение от StrikeR »

StrikeR написа:Здравейте :) първо искам да благодаря за страхотния пач! Имам една молба, искам някой да ми обясни, може би някой от екипа на BFL, има ли начин да си вкарам бразилците в Левски? Четох по темата някой беше казал, че са свободни агенти, но ги няма, търсих няколко пъти и на летния трансферен прозорец и на зимния, пак ги няма. Също така пробрах да си ги създам, но когато стигна да глася в кой отбор да отиде създадения играч, като избера Левски и ФИФАта забива :( Моля някой да каже, който е успял някак да си сложи бразилците в Левски, как го е направил? :S
:S :S :S :S :S :S Моля, някой ще може ли да помогне?
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

хора плс кажете как сте писали surname-a на joazinho за да го намеря с криеишън мастър :?:
PaCo

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от PaCo »

m1l3n40 написа:хора плс кажете как сте писали сурнаме-а на йоазинхо за да го намеря с криеишън мастър :?:
кво е представлява тва ''криеишън мастър'' :thinking:
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Редактор на фифата.. Може да едитваш почти всичко с него...
cska14

Мнение от cska14 »

Имам един проблем.Искам да започна кариера в Bundesliga-та,но който и да е отбор от Германия да си избера ме изхвърля от играта.Преинсталнах и я инсталнах на ново същото направих и с бфл пача,но пак ме изхвърля.Ако някой знае как се оправя този проблем да каже?
Second Chanse

Мнение от Second Chanse »

mario написа:Чакаме изненадата :wasntme: :wasntme: :wasntme: :wasntme:
и аз и аз аиде бфл поне ако няма да има кажете че няма да има
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”