Аз ги правя, що да не питамtottenhamhotspur написа:Не си тоя който трябва да пита а някой от екипа.Аз искъм ама не е задължително пача е много добър и така евала на БФЛ че се трудеха 3 месеца да го направят!!!qjhui написа:Абе я да видим сега колко от вас ще искат още лица в патча ?
BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
PROBLEMAT E TAM 4E IGRAH V SHAMPIONSKA LIGA I V NA4ALOTO I DO KRAQ FITBOLISTITE MI IZ4EZNAHA,I KVO E TOVA KOGATO IZLIZAM S OTBORA DOSROSTOL SRE6TU CSKA ,DOROSTOL SA S EKIPITE NA CSKA OBA4E 4ERVENITE
(SORRY ZA TOVA CHE NE PI6A NA LATINICA)
(SORRY ZA TOVA CHE NE PI6A NA LATINICA)
Здравейте първо искам да благодаря за страхотния пач! Имам една молба, искам някой да ми обясни, може би някой от екипа на BFL, има ли начин да си вкарам бразилците в Левски? Четох по темата някой беше казал, че са свободни агенти, но ги няма, търсих няколко пъти и на летния трансферен прозорец и на зимния, пак ги няма. Също така пробрах да си ги създам, но когато стигна да глася в кой отбор да отиде създадения играч, като избера Левски и ФИФАта забива Моля някой да каже, който е успял някак да си сложи бразилците в Левски, как го е направил?
-
Браво пачът е страхотен. До няколко дни ще си купя нова видео-карта и почвам да го играя
Изиграх един сезон с ЦСКА.Бъговете които забелязах са изключително дразнещите объркани номера ,нападатели играят с номер 1 , вратари с 2, 5 и др.Някой път по рядко се случваше след пускане на мача изчезваха всички футболисти , но това се оправяше поне при мен чрез рестарт на фифата.За сега само веднъж ми се случи като играех гостуване в Каварна , но бях с Дунав и двата отбора бяха с екипи на Калиакра. Но иначе пача си струва наистина е добре направен екипи ,стадиони е има си и бъгове но пълно щастие няма !!!
P.S VIdeo Gigabyte 8800 GT 512 mb
P.S VIdeo Gigabyte 8800 GT 512 mb
искам да пипитам как мога да се намеря песента на бат_пе6о-love u - ako nqkoi q ima qla da mi pishe na [email protected] molq vi veli pesen mersi
Бъговете и аз сам ги виждал ,но са рядкост все пак и не е толкова дразнещо.Обаче ми изглежда доста нереално футболистите да имат такива високи качества,явно е преобладавала фенщината.Най-слабия отбор от "В'' група има средно оверал 50 ,а аз бих им сложил не повече от 30.На тея нещастници от А група не повече от 60 на най-добрите в най-добрите отбори!
-
- BFL Team™
Абе фенщина преобладавала...Ти сам се опровергаваш. Хем всички са с високи скилове, хем има фенщина. Ако имаше фенщина някои щяха да са с високи, други с ниски. Мислете малко.cancer1105 написа:Бъговете и аз сам ги виждал ,но са рядкост все пак и не е толкова дразнещо.Обаче ми изглежда доста нереално футболистите да имат такива високи качества,явно е преобладавала фенщината.Най-слабия отбор от "В'' група има средно оверал 50 ,а аз бих им сложил не повече от 30.На тея нещастници от А група не повече от 60 на най-добрите в най-добрите отбори!
-
- Обратна връзка:
Пиши ми на скайп vlado_rap17ka7ablagstar написа:искам да пипитам как мога да се намеря песента на бат_пе6о-love u - ako nqkoi q ima qla da mi pishe na [email protected] molq vi veli pesen mersi
-
и аз мисля, че са много високи качествата, макар че като гледам сезона на феновете, тия са направо като във ,,В" група. А за Б и В групите скиловете не са гледани, ами всички са направени около 50.
И само да ви кажа, че като играя и на всяка игра квито и екипи да цъкна не излизат едни и същи, ами просто ги разменят. Примерно като цъкна на Левски - синия и на Спартак Вн- белия, на Левски излиза синия и на Спартак синия или на Левски жълтия, а Спартак синия и ей такива. Просто то си избира домакинския или резервния екип да сложи
И само да ви кажа, че като играя и на всяка игра квито и екипи да цъкна не излизат едни и същи, ами просто ги разменят. Примерно като цъкна на Левски - синия и на Спартак Вн- белия, на Левски излиза синия и на Спартак синия или на Левски жълтия, а Спартак синия и ей такива. Просто то си избира домакинския или резервния екип да сложи
Тема за скиловете и това какви да са те имаше доста преди излизането на патча.Там аз самия изказах мнение,че скиловете трябва да са не повече от 60 за "А"РФГ(най-много 70 за най-силните играчи от БГ първенството).Според мен първенството ни е супер слабо и в никакъв случай не превъзхожда другите лиги включени във ФИФА-та,дори тези на Полша,Ейре или квито бяха там...Лично моето мнение,поне от това което чувам,защото нямам възможност да играя пача често,е ,че скиловете са твърде завишени.Това е и една от малкото ми критики към БФЛ тази година.bor_don написа:и аз мисля, че са много високи качествата, макар че като гледам сезона на феновете, тия са направо като във ,,В" група. А за Б и В групите скиловете не са гледани, ами всички са направени около 50.
Искам да подчертая обаче,че не бива да упрекваме момчетата за най-малките бъгове и грешки в пача,защото в крайна сметка те го правиха само за нас при това напълно безплатно.Както се казва,"На харизан кон зъбите не се гледат".Мисля,че нападките към отбора са само от хора без морал и твърде ниско възпитание.Според мен такава неблагодарност не бива да бъде удостоявана с никанъв отговор,просто защото по-умният остъпва...
-
- BFL Team™
Гледайте в близките седмици из форума, ще бъде организиран турнир по стара наша традиция...
Моля, някой ще може ли да помогне?StrikeR написа:Здравейте първо искам да благодаря за страхотния пач! Имам една молба, искам някой да ми обясни, може би някой от екипа на BFL, има ли начин да си вкарам бразилците в Левски? Четох по темата някой беше казал, че са свободни агенти, но ги няма, търсих няколко пъти и на летния трансферен прозорец и на зимния, пак ги няма. Също така пробрах да си ги създам, но когато стигна да глася в кой отбор да отиде създадения играч, като избера Левски и ФИФАта забива Моля някой да каже, който е успял някак да си сложи бразилците в Левски, как го е направил?
-
хора плс кажете как сте писали surname-a на joazinho за да го намеря с криеишън мастър
-
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
кво е представлява тва ''криеишън мастър''m1l3n40 написа:хора плс кажете как сте писали сурнаме-а на йоазинхо за да го намеря с криеишън мастър
Редактор на фифата.. Може да едитваш почти всичко с него...
-
Имам един проблем.Искам да започна кариера в Bundesliga-та,но който и да е отбор от Германия да си избера ме изхвърля от играта.Преинсталнах и я инсталнах на ново същото направих и с бфл пача,но пак ме изхвърля.Ако някой знае как се оправя този проблем да каже?
и аз и аз аиде бфл поне ако няма да има кажете че няма да имаmario написа:Чакаме изненадата