bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
То хубавото си е хубаво.Е това е класика,салама имам в предвид.Абе хубавото си е хубаво-две мнения няма по въпроса.Иначе сериозно със сигурност пачът ще е добър.Ако искате кажете имената на стадионите,които ще включите и Ви свалям шапка.
-
- Обратна връзка:
А що не земете да поспрете със спамаНиКи написа:ъъъ, изречението е:fifa_gamer написа:С "Че" започва изречението, за това не е сложил запетайка.Избягвайте да започвате изреченията с "че", "но", "а" ... нищо лично.gagata_ написа:Не си сложил запетайка пред "че".Надявам се,че не ти пречи моята поправка.Спирам с правописните глупости.На всеки се случва!
Нещо пречи ли ти че поправих тази очевидна грешка!?
Май че е в средата, или аз траа слагам очила или може би ти
Преди да пишеш гледай!
П.П. Що не земе някой да разчисти
-
- BFL Team™
Кажете ми къде да сложа запетайката
"Знаете ли ЧЕ спамът се наказва"
"Знаете ли ЧЕ спамът се наказва"
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Обратна връзка:
ако всичко е наред - средата на февруариchentri написа:кога некаде 6те излезер па4а
klamer4o написа:ако всичко е наред - средата на февруариchentri написа:кога некаде 6те излезер па4а
Нема проблеми и по-късно да е.И без това повечето ще си играеме ФИФА 08 по простата причина, че няма да ни тръгне ФИФА 09
-
- BFL Team™
Сашо не давай такива дати, защото като нищо някой да ти повярва.
-
- Обратна връзка:
Според мен е по-добре да излезе дори и Април месец, но да е качествен, а не да е някакъв боклук! Лично аз ще ми е удобно по всяко време, понеже и без това лятото ще си го цъкам...
-
- BFL Team™
Е не всеки мисли така, даже много малко хора. Ще се опитаме да излезе в срокове, до момента се движим по план.vili4kata написа:Според мен е по-добре да излезе дори и Април месец, но да е качествен, а не да е някакъв боклук! Лично аз ще ми е удобно по всяко време, понеже и без това лятото ще си го цъкам...
-
- BFL Team™
Айде спрете се всички с простотиите, Сашо и ти спри да пишеш глупости! Темата е за шотове и видео!
-
Аз немое да ви разберем как търпите тия двамата klamer4o и vili4ka тва БФЛ да нее детска градина!!!!!
-
- BFL Team™
Баткото айде да не обиждаш Сашо. Нямаш си и представа колко точен човек е. А колко е направил за пача си нямаш и представа. Просто като не го познавашне говори.RiLeCo написа:Аз немое да ви разберем как търпите тия двамата klamer4o и vili4ka тва БФЛ да нее детска градина!!!!!
Живко какво да правим? Не виждаш ли че в тая тема има всякакви въпроси. Да мълчим като темеруди ли? И после да ни мрънкат че нищо не казваме. То угодия няма.
-
бфл да питам сега ше сложите ли предварителни кръгове като за уефа е шампионската лига сега истеглих сръбското първенсво и има редварителни кръгове ше може ли и във бг първенството да го направите
-
- BFL Team™
-
Гората и планината са чудесни.Стадионите са прекрасни. Скоро някой друго лице ще може ли да покажете ?
-
- BFL Team™
-
Браво за стадионите изглеждат супер реално! В началото на темата бяхте пуснали 1 клипче, включващо стадиона на Берое. Ако е възможно ще пуснете ли шотове и от него?
-
- BFL Team™
http://fifa08.bfl-team.com/index.php/?page_id=36ULTRAS LOKO PD написа:Браво за стадионите изглеждат супер реално! В началото на темата бяхте пуснали 1 клипче, включващо стадиона на Берое. Ако е възможно ще пуснете ли шотове и от него?
Тука има 3 шота от стадиона под Аязмото.
-
браво за стадионите пачът ще е великолепен без съмнение , но ще бъдат ли оправени нелицензираните отбори на Холандия, отделни футболисти като Муту и така нататък
-
- BFL Team™
Не.__SaNd1__ написа:браво за стадионите пачът ще е великолепен без съмнение , но ще бъдат ли оправени нелицензираните отбори на Холандия, отделни футболисти като Муту и така нататък
-
Какви срокове?kyynadd написа:Е не всеки мисли така, даже много малко хора. Ще се опитаме да излезе в срокове, до момента се движим по план.vili4kata написа:Според мен е по-добре да излезе дори и Април месец, но да е качествен, а не да е някакъв боклук! Лично аз ще ми е удобно по всяко време, понеже и без това лятото ще си го цъкам...
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!