И каде да го намера това нещо ''криеишън мастър''Buff0n3r написа:Редактор на фифата.. Може да едитваш почти всичко с него...
BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
-
Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!
-
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
хахаха ми в нета е пишеш creation master 08 ili CM08 и ще го намериш ама ако напишеш CM08 щи излизат доста раоти за championship manager 08
Играли са на Герена - ЛЕВСКИ ЛОКО ПД КОГАТО БЯХМЕ НАКАЗАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sv3nc3 написа:Левски тоя сезон да са играли на Герена и през август 2007-ма да са почвали с Бразилци ?PaCo написа:Искам само да попитам ст. Георги Аспарухов- Герена по принцип ли го няма или само при мен се губи нешто и нали уж бразилците щяха да са в Левски пък при мен ги няма. Ще съм благодарен ако ми отговорите.
-
ОК не са почвали бразилци през август ама аз незнам и Гъргоров да е почвал през август 2007 и поне като казвате че ги има свободни агенти кажете кое от 1000 им имена сте писали на surname щот за ze soares сте сложили filho или че изобщо не можах да намеря joazinho
Абе кат толкоз не ти харесва недей игра.. никой нищо не им дава ще си го направят както искат...И помни Машадо са го напрайли
-
за машадо знам ама не казвам че пача е лош или че не ми харесва напротив но тфа че се оправдават по тъп начин е ...
Как мога да си оправя графиката?
m1l3n40 написа:ОК не са почвали бразилци през август ама аз незнам и Гъргоров да е почвал през август 2007 и поне като казвате че ги има свободни агенти кажете кое от 1000 им имена сте писали на surname щот за ze soares сте сложили filho или че изобщо не можах да намеря joazinho
на 2% ми дава следното:
BFL_FIFA_08 has not been totally installed because of the following reason:
data\audio\S705.sng: This file contains invalid data. (error 11FD)
You will have to run this utilty again to completely install BFL_FIFA_08.
какво ще рече тоеа ?
какво ще рече тоеа ?
Някъв бъгав файл .. ама немога да ти помогна ...
-
Изтегли си пача наново от друг сървърcenko написа:на 2% ми дава следното:
какво ще рече тоеа ?
-
Фифата чиста ли ти е ? В смисъл слагал ли си други добавки по нея преди БФЛ ? Или си си играл с програмките там ? Защото и в това може да е проблема.
GLORY GLORY MAN UNITED !
:sweating
EDNO NE MOGA DA RAZBERA .......
ZASHTO KOGATO IGRAQ ZA UEFA I SLED 2_RIQ MA4 ME IZHVURLQ I TAKA POSTOQNNO
OT DRUGITE OPITI,I NE STAVA DA PRODULJA CARIERATA SI.....................
MOLQ NEKA BUDA IZVINEN CHE NE PISHA NA LATINICA........
MISLQ CHE SHTE IMA ADEKVATEN OTGOVOT.........
EDNO NE MOGA DA RAZBERA .......
ZASHTO KOGATO IGRAQ ZA UEFA I SLED 2_RIQ MA4 ME IZHVURLQ I TAKA POSTOQNNO
OT DRUGITE OPITI,I NE STAVA DA PRODULJA CARIERATA SI.....................
MOLQ NEKA BUDA IZVINEN CHE NE PISHA NA LATINICA........
MISLQ CHE SHTE IMA ADEKVATEN OTGOVOT.........
ЗАЩТО СТАВА ТАКА ЧЕ НЕ МОГА ДА ИГРАЯ ЗА УЕФА И МЕ ИЗХВЪРЛЯ СЛЕД ВТОРИЯ МАЧ./............
-
2 вариянта :
1. Проблем с файловете на ФИФАта
2. Проблем с файла,на който ти е сейва с кариерата - пробвай да направиш нова кариера и си я сейвай (не трий старата). Ако и там стане същото си премести папката със сейвовете (my documents/FIFA 08) другаде и си преинсталирай ФИФАта. Триеш ,инсталираш наново,слагаш БФЛ патча ,след което влизаш в играта правиш си профил и след това копираш старите файлове ,които си преместил в my documents/FIFA 08. Така ще си продължиш кариерата и няма да се налага да почваш нова (което е гадно ,особено ако си 2ри-3ти сезон или по-напред)
1. Проблем с файловете на ФИФАта
2. Проблем с файла,на който ти е сейва с кариерата - пробвай да направиш нова кариера и си я сейвай (не трий старата). Ако и там стане същото си премести папката със сейвовете (my documents/FIFA 08) другаде и си преинсталирай ФИФАта. Триеш ,инсталираш наново,слагаш БФЛ патча ,след което влизаш в играта правиш си профил и след това копираш старите файлове ,които си преместил в my documents/FIFA 08. Така ще си продължиш кариерата и няма да се налага да почваш нова (което е гадно ,особено ако си 2ри-3ти сезон или по-напред)
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- Обратна връзка:
Та ти пишеш на латиница... Може би искаше да кажеш на кирилица.SINKAVCHO написа:MOLQ NEKA BUDA IZVINEN CHE NE PISHA NA LATINICA........
Иначе използвай бутона "EDIT", за да промениш мнението си.
БЛАГОДАРЯ БФЛ.........
ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО......
А ЗА ПАЧА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО НЯМА ПРОБЛЕМИ.......
ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО......
А ЗА ПАЧА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО НЯМА ПРОБЛЕМИ.......
-
Моля Радвам се ,че съм успял да ти помогна
GLORY GLORY MAN UNITED !
ШЕ ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА НЕКАДЪРНА НА ВСИЧКИ ОТ ТОЯ НАСРАН ТИЙМ!!!!!!!!!ЗА ТОВА ЛИ ГО БАВИХТЕ ТОЛКОВА БЕ НЕКАДЪРНИ ПЕДАЛЧЕТА!!!!!!!НЯМА БЪГОВЕ АМА ДРУГ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!СЛЕД ВСЯКА СМЯНА,КОЯТО ПРАВЯ МИ ИЗЧЕЗВАТ ИГРАЧИТЕ!!!!!САМО МИ ПРЕЕБАХТЕ ФИФАТА ДА ВИ ГО НАЧУКАМ В ГРОЗНИТЕ ДУПЕНЦА ГАДНИ,МАЗНИ!!!!!ДАНО ТОВА НАИСТИНА Е ПОСЛЕДНИЯТ ВИ МИРИЗЛИВ ПАЧ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!