най-добре си свали FLT версията или тази на Reloadedpetioantov написа:БФЛ , супер сте!!! Искам и да ви попитам http://zamunda.net/details.php?id=103194
Аз като съм с тази ФИФА и е само на .ЕХЕ , ще може ли на нея да си инсталирам пача при положение , че не е минавала през Даемон Тоолс ? Благодаря предварително!!!
Ще ми каже ли някой???
Новини относно пач-а
-
- BFL Team™
Re: КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОЗИ ПАЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
-
може да е тъп вапроса но ще има ли лица
П.С БФЛ РУЛZZZZZ !!!!
П.С БФЛ РУЛZZZZZ !!!!
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
Естествено!ivoto написа:може да е тъп вапроса но ще има ли лица
П.С БФЛ РУЛZZZZZ !!!!
-
- Обратна връзка:
БФЛ а дали ще може пача да се качи в Zamunda.net, защото оттам свалям по-бързо
Леле...ше се качи насекъде бе!maserati19927 написа:БФЛ а дали ще може пача да се качи в Zamunda.net, защото оттам свалям по-бързо
-
- Обратна връзка:
Само не ми се карай!Просто питам.Не можеш ли човешки да отговориш.Толкова ли е трудно.ASOTO написа:Леле...ше се качи насекъде бе!maserati19927 написа:БФЛ а дали ще може пача да се качи в Zamunda.net, защото оттам свалям по-бързо
Еми да беше прочел и другите теми първо.Там пише.maserati19927 написа:Само не ми се карай!Просто питам.Не можеш ли човешки да отговориш.Толкова ли е трудно.ASOTO написа:Леле...ше се качи насекъде бе!maserati19927 написа:БФЛ а дали ще може пача да се качи в Zamunda.net, защото оттам свалям по-бързо
да насякаде ще го има спокоиноmaserati19927 написа:Само не ми се карай!Просто питам.Не можеш ли човешки да отговориш.Толкова ли е трудно.ASOTO написа:Леле...ше се качи насекъде бе!maserati19927 написа:БФЛ а дали ще може пача да се качи в Zamunda.net, защото оттам свалям по-бързо
Абе нещо не схванах .Значи днес в 00:00 или на 22 в 00:00,зивинете ме ама неразбрах
не бе пич пача ще излезе днес по рано от 00 мисляtottenhamhotspur написа:Абе нещо не схванах .Значи днес в 00:00 или на 22 в 00:00,зивинете ме ама неразбрах
Ре: КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОЗИ ПАЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
маиче днес ? така аз поне разбрах
И аз тва се чудех ама видях че беше написано че до довечера ще излезеtottenhamhotspur написа:Абе нещо не схванах .Значи днес в 00:00 или на 22 в 00:00,зивинете ме ама неразбрах
Отговора е до 00:00 часа на 22-ри!!!levski_ups написа:И аз тва се чудех ама видях че беше написано че до довечера ще излезеtottenhamhotspur написа:Абе нещо не схванах .Значи днес в 00:00 или на 22 в 00:00,зивинете ме ама неразбрах
В първият пост още са го написали! И дано да не чакат нощта до 23:55, че като знам после пък какво се почва... "как да го инсталирам;що не ми тръгва;в коя папка е това..." и 3 дни така...
Прави сиeemmkkoo написа:Отговора е до 00:00 часа на 22-ри!!!levski_ups написа:И аз тва се чудех ама видях че беше написано че до довечера ще излезеtottenhamhotspur написа:Абе нещо не схванах .Значи днес в 00:00 или на 22 в 00:00,зивинете ме ама неразбрах
В първият пост още са го написали! И дано да не чакат нощта до 23:55, че като знам после пък какво се почва... "как да го инсталирам;що не ми тръгва;в коя папка е това..." и 3 дни така...
Като знам сигорно всички малаумници на по 10г ще изпишат 10 страници в продължение на 1 месец да питат кво и как става сигорен съм в това 100%
Така си е а има и още нещо лошо.Ако го пуснат вечерта кажете ми как ше си легнеме аз лично поне 2 часа ше цъкам
И АЗlevski_ups написа:Така си е а има и още нещо лошо.Ако го пуснат вечерта кажете ми как ше си легнеме аз лично поне 2 часа ше цъкам
@tottenhamhotspur не трябва да си сигорен , а сигурен ...
А по пача , какво може да кажа ... шапка ви свалям пичове !
... и САМО ЛЕВСКИ
А по пача , какво може да кажа ... шапка ви свалям пичове !
... и САМО ЛЕВСКИ
-
Патча мисля че ще излезе 22 с/у 23, а не днес 21 с/у 22. Мисля че е така
До колкото знам,още тази вечер трябва да бъде качен...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Абе до колкото видях инсталацията на бетата всичко беше направено като за малоумницитака че даже и аз успях да я инсталирам от първия път. Браво на колегите за добре свършената работа