bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Galen

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от Galen »

Запазвам си думите за себе си!!! ;)
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

pfcce И ти си официално предупреден. Още един такъв пост и ще си починеш една две седмици...

И тази тема ли трябва да заключим ?! Целия форум и сайта може би? Хора това са няколко дни, просто престанете да пишете глупости. Или поне го правете грамотно. Защото аз да пишете Януари с О ... просто ставате наистина за смях.

Galen@, под името ти пише BFL Research, което значи, че малко или много си част от този екип и аз и Иван сме ти се доверли, че ще си вършиш работата съвестно (което и направи). Но тази титла си има и свойта тежест за това си мери приказките.

Весели празници и изчакайте още няколко дни. Последен доборнамерен съвет. Ако това продължи днес и утре... наистина ще стане лошо.
pfcce

Мнение от pfcce »

кажи го тфа и на най-големият смешник тука бе не само на мен !
pfcce

Мнение от pfcce »

Пич изобщо не съм искал да те обиждам сам видя че съм махнал обидите отправени към тебе.Просто се бях ядосал много защото почти цял ден съм в форума и чета само едни и същи коментари които ми вкарват напрежение и ме изнервят.Нека да забравим станалото. :)
ок тогава преди да напишеш нещо си помисли бе дейба закакво треа да те псуваме ?!? :?: :?:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

аве стига ве хора престанете ве :@ не са караите кат излезе пача тогава :@ еее спрете се вече
НиКи

Мнение от НиКи »

Тая тема плаче за почистване.

Един съвет към момчетата от екипа - най добре заключете до края на деня раздел фифа 08, да се поохладят страстите и да се научат някои хора да не пишат постоянно кога ше излезе и т.н.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

нИКи според мен заради 2 3 не си струва да я заключат така мисля :)
andyto

Мнение от andyto »

Офф стига офф-топик бе пичове. Направих подобрение на знаменцата. Ако ще ги ползвате в пача, пишете по скайп (andyto_bsfc) да ви ги пратя едно по едно като файлове, защото според мен си е по-добре да са реални флаговете. Ако ли не аз ще се опитам да си ги импортна сам .
Galen

Мнение от Galen »

andyto написа:Офф стига офф-топик бе пичове. Направих подобрение на знаменцата. Ако ще ги ползвате в пача, пишете по скайп (andyto_bsfc) да ви ги пратя едно по едно като файлове, защото според мен си е по-добре да са реални флаговете. Ако ли не аз ще се опитам да си ги импортна сам .
Според мен няма да ги сложат в пача защото той ще излезе съвсем скоро, но ги пусни тука да видим какво си направил :)
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Може би тая вечер ще тестваме целия патч- дали вс е ок...
патча кога ще излезе само времето ще покаже, но няма да е догодина :)

ТЕМАТА СЕ ЗАКЛЮЧВА
ЛЕВСКИ СОФИЯ
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Липсващото звено (бяхте се притеснили че не бяхте видели стадиона на Пирин) и на Воловъ.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Лицата на играчите са едни и сащи неможахте ли малко разнообразие да дадете?
ИзображениеИзображение
Vanio_G

Мнение от Vanio_G »

На тия снимки тревата пипана ли е,че няма много подобрение,а казахте в съдържанието,че ще има и подобрение за тревната настилкал....
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

Абе сега от екипа пак ше ме смъмрят ,че си изпускам нервите излишно ма просто немога! Абе ВИЕ НЯКОГА ЩЕ ОСТАНЕТЕ ЛИ ДОВОЛНИ БЕ МААМУ ДА ТАКОАМ ?! Какво повече да направим незнам 1000 отбора ли искате ?! дееба начи екип от около 10 човека че даже и по-малко сме бее-...нито плащате за тоя проект и тия изгубени часове пред комПО нито нищо-деба начи и неблагодарната работа :@...
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Баго, спокс ;) Част от потребителите ни са гадни малки лайна, които си нямат друга работа и прекарават цялото си време в този форум. На Бъдни вечер и Коледа не спряха да говорят глупости и да мрънкат. Те са просто нищожества не им обръщай внимание. Има хора, ( 90%) които оценяват това което правим и когато видят стадиона на Шумен няма да си кажат "аре ве нема ли разнообразие"... така че не обръщай внимание на тези паляци, те винаги ще са си тук, нека си говорят детинските тъпотии ;)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

wcwc написа:Баго, спокс ;) Част от потребителите ни са гадни малки лайна, които си нямат друга работа и прекарават цялото си време в този форум. На Бъдни вечер и Коледа не спряха да говорят глупости и да мрънкат. Те са просто нищожества не им обръщай внимание. Има хора, ( 90%) които оценяват това което правим и когато видят стадиона на Шумен няма да си кажат "аре ве нема ли разнообразие"... така че не обръщай внимание на тези паляци, те винаги ще са си тук, нека си говорят детинските тъпотии ;)
Е да Иво ама неможе така. Аз наистина вече се замислям има ли смисъл да правя всичко това. Ей такива индивиди като адаша дет писа 3 поста по-горе само критикуват. Сега сигурно ще си каже "тия искат само да ги хвалят". Ами за това което сме направили тая година чесно да ви кажа аз само това искам да слушам. Обиждайте ме, псувайте ме, убивайте ме ама над 60 отбора, над 120 екипа, над 1000 играча, над 15 стадиона, над 500 знамена и то от екип от под 10 човека. Живко е направил около 500 знамена, Свелтьо над 10 стадиона, Сашо над 60 екипа, аз над 1000 играча, иво е дал инфо за над 60 отбора. А миналата година имаше А група, 6-7 стадиона и сборна Б и то без всички екипи. А тогава бяхме само с 1 човек по-малко. Айде извинявайте...
ПС: ЛИЦАТА НА ВОЛОВ СА ОПРАВЕНИ!!!
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

kyynadd, след като пуснете патча, можете хем да си отпочинете, хем да покажете на някои ''добронамериени'' потребители защо не трябва да бъдете обиждани.
Щото ти казваш така, все едно сте пуснали вече патча. Само го пуснете (когато го довършите) и тогава вече можете с чиста съвест и силно сърце да искате да бъдете хвалени. ;)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Vanio_G

Мнение от Vanio_G »

Не съм искал да обидя никой от екипа но БФЛ но просто се учудих на тревата....

Аз в момента съм стакава http://i.data.bg/07/12/28/729268_orig.jpg
И по ми прилича на реална от колкото тази вашите....

Пак казвам извинявам се,ако сам засегнал екипа!!!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ние може и да не сме го пуснали ама аз съм направил над 1000 отбора, направил съм към 10 екипа, дал съм инфо за В група дет за А не може да се намери. Демек изгубил съм си времето за нещо което дори няма да мога и да играя, защото на моя кашон фифа не тръгва.
Същото е за Баго изгубил е време да направи около 30-40 миниекипа (и още много), за сашо да направи 30-40 екипа (и още много), за цецо, за светльо, за иво, за живко за здравко за гого..... Ние работата сме си я свършили остава да дооформим великия пач.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

RiLeCo написа:Лицата на играчите са едни и сащи неможахте ли малко разнообразие да дадете?
Тоа па са па лицата му били еднакви.Ми близнета са бе бате.За тва е така.Самоче Бай Х_Й Петров му е по къс Левия мустак и чак ся го забелязах :@ .Ще го оправя.Сори ;(
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”