Пача е супер само е това с Герена не ми харесва ама ко кат не са играли мачове нали тва си е техния стадион мн кофти тъи на васил левски някак си не ми е тръпка да играя на васил левски ама са надявам на жерсия 2.0 да го слойитеsv3nc3 написа:Левски тоя сезон да са играли на Герена и през август 2007-ма да са почвали с БразилциPaCo написа:Искам само да попитам ст. Георги Аспарухов- Герена по принцип ли го няма или само при мен се губи нешто и нали уж бразилците щяха да са в Левски пък при мен ги няма. Ще съм благодарен ако ми отговорите.![]()
?
Естествено, мене за Черно Море не ме ебе......andyto написа:Ае бе вий ташак си направихтеПри положение, че съм дал информация за състава на Черно море, че и снимки голям размер съм дал и вий се подигравате с нас - феновете на Черно море. Къф е тоз шибания състав дето има 5-6 човека от истинския отбор. Лицата ги оставете не ме интересуват те, ама да сте толкова големи смешници ебахти, вий сте се занимавали само с "ГОЛЕМИТЕ" отбори
Слагал си може би други патчове преди това.Най-добре си преинсталирай играта и всичкоlampard40 написа:Aз пък имам проблема със невидимите играчи неще и неше да се оправи![]()
![]()