bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
_GAGATA_

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от _GAGATA_ »

__SaNd1__ написа:
_GAGATA_ написа:Една мисъл ме гложди(Не е кога ще излиза спокойно).То е ясно ще се пусна с Пирин ще бия един 2 сезона и ще дойдат мачове в Европа.Стадионът на Пирин няма как да получи лиценз.В тоя ред на мисли мачове от Шампионската лига на Христо Ботев ли ще играя или на Васил Левски.По-реалистично е на Васил Левски.Макар че каквото такова здраве да е!
Напротив така е по добре всеки отбор да си играе мачовете на собствения стадион и кво лошо има да играеш пред собствена публика в евротурнирите супер ще си е така ;)
Полу-финал в ШЛ Пирин - Челси :D Пирин е домакин на Христо Ботев в Благоевград дето от едната страна няма никаква трибуна и стадиона е с капацитет 7000 зрители.Тревата е трагична.Тъй като БФЛ са сложили песните няма как да се избегне да не ги пеят в евротунирите.И представи си играем полу-финал и агитката реве "Яж ми К*уро Симитли".Уникално.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
aideee

Мнение от aideee »

ch more vn защо сте ги писали така пишете го само cherno more също и левски само без sf
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

aideee написа:ch more vn защо сте ги писали така пишете го само cherno more също и левски само без sf
vn - Варна sf - София .Къв е проблема ?
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Gaga тва за песента в по предният ти комента за "яж ми .... и т.н." Напрао Ще кърти :rofl: Как Искам да го видя само :D .Амин!
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

GoGo_SPoRt написа:Gaga тва за песента в по предният ти комента за "яж ми .... и т.н." Напрао Ще кърти :rofl: Как Искам да го видя само :D .Амин!
Бербатовия ако отиде в Челси , ще им превежда :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

GoGo_SPoRt написа:Gaga тва за песента в по предният ти комента за "яж ми .... и т.н." Напрао Ще кърти :rofl: Как Искам да го видя само :D .Амин!
Очаквам пача да е изключителен и максимално да ни доближи до реалността.Спрях да пиша Амин и коментарите от моя стил, защото ми се скараха че спамя. :X
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

_GAGATA_ написа:
__SaNd1__ написа:
_GAGATA_ написа:Една мисъл ме гложди(Не е кога ще излиза спокойно).То е ясно ще се пусна с Пирин ще бия един 2 сезона и ще дойдат мачове в Европа.Стадионът на Пирин няма как да получи лиценз.В тоя ред на мисли мачове от Шампионската лига на Христо Ботев ли ще играя или на Васил Левски.По-реалистично е на Васил Левски.Макар че каквото такова здраве да е!
Напротив така е по добре всеки отбор да си играе мачовете на собствения стадион и кво лошо има да играеш пред собствена публика в евротурнирите супер ще си е така ;)
Полу-финал в ШЛ Пирин - Челси :D Пирин е домакин на Христо Ботев в Благоевград дето от едната страна няма никаква трибуна и стадиона е с капацитет 7000 зрители.Тревата е трагична.Тъй като БФЛ са сложили песните няма как да се избегне да не ги пеят в евротунирите.И представи си играем полу-финал и агитката реве "Яж ми К*уро Симитли".Уникално.
:D :D :D
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Ох повече нема да пишем в тая тема ! Следващата тема в която ше пишем ще е BFL FIFA 08 RELEASED !
ИзображениеИзображение
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

RiLeCo написа:Ох повече нема да пишем в тая тема ! Следващата тема в която ше пишем ще е BFL FIFA 08 RELEASED !
А дано :)
Изображение
peterx

Мнение от peterx »

АБе наистина може ли да се направи нещо с това странно класиране? Идва дербито с ЦСКА, аз съм на първо място с Левски и трябва да играя с отбор на 13 място (ЦСКА) - пълна скука, каква мотивация да имам освен да разпусна заради загубата миналия сезон???
Или пък да се боря с Беласица за парво място?!?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

peterx написа:АБе наистина може ли да се направи нещо с това странно класиране? Идва дербито с ЦСКА, аз съм на първо място с Левски и трябва да играя с отбор на 13 място (ЦСКА) - пълна скука, каква мотивация да имам освен да разпусна заради загубата миналия сезон???
Или пък да се боря с Беласица за парво място?!?
Споко Пепка.Това е при тестването, а и на всеки класирането ще му е различно. Няма как.
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

GoGo_t Наборее няма ли скоро да на зарадвате е :P или поне Много ли скоро или само скоро :D ? :)
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Хаха, аз не разбира БУгарски..
Do you speak english ? :D
Не съм по пускането, а по правенето... питай Levski_forever :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
chentri

Мнение от chentri »

песни само на кои отбори 6те има а псувни ако има 6те е яко :D :D :D
AlexSS

Мнение от AlexSS »

Значи имали лица на менъджерите там на мениджър моуд :) примерно с Вили Вуцов Стойчо Младенов да можеш да си избираш ? И ако може шотче :) И това някакво ново видео няма ли от геймплея на пача :) Ако се направи ще е интересно :) А да и да питам кои парчета от фенските песни на ЦСКА ще ги има ще имали КОИ СЕГА Е НОМЕР 1 ...:? :) Или някои други песнички ? И Ще има ли химните на отборите както на пача през 2005 ги имаше примерно като излиза ЦСКА на Армията се пуска Сърца Червени и тн... :blush:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

а на ботев кои песни ще има :happy:
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

айде 4естита нова година и здраве на си4ки пак другото ше си дойде какво става със па4ът готов ли е :happy: :happy: :P
ASOTO

Мнение от ASOTO »

ЕЕЕЕ и ако Пирин не си играе на стадиона в ШЛ то ше е пълна тъпня :D ПИРИН ШАМПИОН!!!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Levski_forever написа:Предпускови шотове: :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Страхотни са, но нали каза, че резервният екип на Левски е оправен (малко по-оранжев)? Защо тук е такъв жълтурски?
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

бфл зна4и на 10 януари ли ше го пуснете :|
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”