Трансфери
-
Re: Трансфери
Ами като гледам всички други теми са заключени и затова пуснах темата иначе не бих го направил . Извинявам се ама вместо да спамиш можеше просто да ми отговориш и да заключиш темата ако желаеш разбира се . Не виждам какво толкова съм попитал , нито съм мрънкал за пача нито нищо просто се чудех дали ще бъдат обновени трансферите защота каква е ползата да пуснете неактуален пач с Топчо , Телкийски и т.н при рогачите и Бадема например да го няма в ЦСКА ?
-
- BFL Team™
Не няма да са отбелязани. Само в Левски ще са, защото без тия бразилци левски няма да има хора за мач дори.
-
Е с това сори ама много се изложи , ми да нямат бре сложете им някакви юноши там да си играят нас феновете на другите отбори какво ни интересува , че нямали играчи ? Да не са си ги продавали
-
- BFL Team™
Ебе ме че съм се изложил. Извинявай ама ми е втръснало от пача. Нека някойн друг се занимава да ти обяснява.
kyynadd написа:Не няма да са отбелязани. Само в Левски ще са, защото без тия бразилци левски няма да има хора за мач дори.
Е юноши като Лъчо Балтанов, Хичо, Огнянов, няма ли да са включени? Как толкова малко футболисти ще има
-
- BFL Team™
И те ще са включени...........................Не разбирате ли че изпозлвах сърказам.
-
kyynadd написа:Ебе ме че съм се изложил. Извинявай ама ми е втръснало от пача. Нека някойн друг се занимава да ти обяснява.
Да знам , не е лесна тая работа дето сте се захванали ама малко тъпо прозвуча тва дето го каза ако ме разбираш Аз не искам лица , мица и такива филми а просто трансферите да бъдат актуално което не е толкова сложно предполагам
Ники димитров може да го сложите направо в Арсенал
-
- BFL Team™
Да веднага го слагаме. Не е подписал, как искаш да го сложим...А сме казали ние няма да правим трансфети в този пач! Ако трбва да го правим, трябва тепърва да почваме да променяма всеки отбор.
ПС: Не съм изнервен от това което правя, а от това което става във форума.
-
- BFL Team™
Ахахахахаахах а пък гърбушко, тропчо и оня третия къде да ги слагаме? Стига сте се изхвърляли.
пич остави ги да праят пача на спокойствие и аз няам търпения , но чакам !!!
-
Като искаш актуален пач февруари месец EA си пускат такъв със трансферите дръпни си него !!!
-
Еми или в Апоел или никъде В крайна сметка на кого му пука ?ochko написа:Ахахахахаахах а пък гърбушко, тропчо и оня третия къде да ги слагаме? Стига сте се изхвърляли.
Тебе не виждам да съм те питал нещо за да ми отговаряш - живеем в свободна държава и всеки може да пита каквото си иска като спазва определена норма на поведение предполагамdangerous_virus написа:Като искаш актуален пач февруари месец EA си пускат такъв със трансферите дръпни си него !!!
Решението е просто - не четеш безмислените теми , не обръщаш внимание на тъпи коментари и си свиркаш , пиеш една ракия преди да седнеш пред компа и всичко ти се струва много забавноkyynadd написа:Да веднага го слагаме. Не е подписал, как искаш да го сложим...А сме казали ние няма да правим трансфети в този пач! Ако трбва да го правим, трябва тепърва да почваме да променяма всеки отбор.
-
Ok обесни им за трансферите сага им обясни на децата какво е СЪРКАЗЪМ хахахаkyynadd написа:И те ще са включени...........................Не разбирате ли че изпозлвах сърказам.
-
хах не може всички сме толко умни като тебе нали
Аз лично прекрасно знам какво е сарказъм просто долових странна нотка на вълнение в човека но се разбрахме какво се вижда
Спи спокойно
Аз лично прекрасно знам какво е сарказъм просто долових странна нотка на вълнение в човека но се разбрахме какво се вижда
Спи спокойно
-
- BFL Team™
На мен ми е ясно, че 100% ще има хора, които да мрънкат и пискат за всичко, но тъй като си пуснал тема в правилния раздел ( !!!) на кирилица (!!!!) без псувни и въпроси за дати (?!) ще ти отговоря.
Бразилците в Левски ще са включени, защото те напрактика не са от Зимния трансферен прозорец. Докато играчите, като Бадема, Копи, Емил Ангелов и др сега сменят отборите си. И какво ще стане? Да предположим че пускаме патча след 5 дни, и дотогава попълним всички трансфери - и след тези 5 дни ще дойдат още 20 трансфера и така работата става полувинчата. А ние сме казали, че такива неща не пускаме. Разбираш ли сега?
Бразилците в Левски ще са включени, защото те напрактика не са от Зимния трансферен прозорец. Докато играчите, като Бадема, Копи, Емил Ангелов и др сега сменят отборите си. И какво ще стане? Да предположим че пускаме патча след 5 дни, и дотогава попълним всички трансфери - и след тези 5 дни ще дойдат още 20 трансфера и така работата става полувинчата. А ние сме казали, че такива неща не пускаме. Разбираш ли сега?
-
Ей manowar , чорбар смотан ! Много си отворен бе , ко ме интересувало за Левски Ти видя ли , че питаш за цуцурка , а пък само за Левски ти отговарят прасе гадно ! !
П.П. Вий знайте как се изтърват 7 точки преднина , за другите 3 на Кочин-Парк ние ще се погрижим
П.П. Вий знайте как се изтърват 7 точки преднина , за другите 3 на Кочин-Парк ние ще се погрижим
Мисля,че всеки сам може да си прави трансферите като си ги прехвърля от един отбор на друг{говоря за нашите си отбори де]..Проблемът ще е единствено в това да се прехвърлят играчи в кипърското или израелското първенство.Затова ще е хубаво всеки български отбор в патча да има повечко играчи.
Еми да , прав си ... дано да не са махнали ( Топчо , Мечо и "Бижутера" ) , но и да ги няма ... това не е от голямо значение , защото и с тях и без тях винаги ще има Левски - отбора на народа ! Най-силно обичания отбор в България , но също така и най-мразения ! Защото НИЕ , феновете на Левски , винаги са показвали , че отбора колкото и да е слаб , винаги сме били до тях и никога не сме се отказвали от тях ( а ЦСКА като играят слабо - "ОСТАВКА" , "КУРВИ СТЕ" и т.н. )paolo написа:Мисля,че всеки сам може да си прави трансферите като си ги прехвърля от един отбор на друг{говоря за нашите си отбори де]..Проблемът ще е единствено в това да се прехвърлят играчи в кипърското или израелското първенство.Затова ще е хубаво всеки български отбор в патча да има повечко играчи.
П.П. Това е проблема на чорбарите , те не обичат ЦСКА , а мразят Левски ! Те само се радват Левски като се изцепи ( един пример - Тампере ) , но те непомнят Купата на УЕФА , където бяха 5ти от 5 отбора , а само да добавя факта , че тогавашния носител на купата на УЕФА - ЦСКА Москва беше в групата на Левски , и дори не успя да играе 1/16 финал .... сами си правете изводи .... и най-смешно ми става като цскарите почват да се хвалят с 2 та си 1/2 за ШЛ ( тогавашния КЕШ ) .... ама те горките с 3 мача са стигнали , а сега само за да влезеш в групите ти трябват поне 6 мача ( зависи какъв коеф имаш ) , а и още нещо - повечето комунистически отбори са печелили КЕШ - Цървена Звезда , Спарта Прага , Стяуа и т.н.
Извода какъв е .... ???