патчовете

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
justinn2

патчовете

Мнение от justinn2 »

кои патч от бфл вие зарадвал наи много?
marto135

Re: патчовете

Мнение от marto135 »

Това мисля че не е за тука,а за архив!Се пак не решавам аз де.
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

justinn2 написа:кои патч от бфл вие зарадвал наи много?
Ти не яде ли бан ?
ИзображениеИзображение
Inc0ver

Мнение от Inc0ver »

Всеки са чуди ква нова простотия да измисли..И мнението ми да не е спам по шотовете които показват бфл 08.
justinn2

Мнение от justinn2 »

RiLeCo написа:
Ти не яде ли бан ?
ти не ми викаи ясно ли ти е педал с педала ти смотан
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

justinn2 написа:
RiLeCo написа:
Ти не яде ли бан ?
ти не ми викаи ясно ли ти е педал с педала ти смотан
Жълти зъбки и нерви лабави............
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
justinn2

Мнение от justinn2 »

офф ти подмазвач грозен хвани се гръмни бас хващам че или си супер грозен или устата ти смърди
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

justinn2 написа:офф ти подмазвач грозен хвани се гръмни бас хващам че или си супер грозен или устата ти смърди
Честито, ти спечели БАН :)
Спам, Псуване и по принцип си си баннат де, само дет си си направил нов акаунт :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

justinn2 написа:що не ме баннете по ип да видим дали утре пак няма да съм тука заради такива подмазвачи като гагата и rileco
Ахахахахахаха в коментара ми "Жълти зъбки и нерви лабави........." ти виждаш подмазване? Ахахахахахахахаха просто констатирам факта че си супер изнервен!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
justinn2

Мнение от justinn2 »

_GAGATA_ написа:
justinn2 написа:що не ме баннете по ип да видим дали утре пак няма да съм тука заради такива подмазвачи като гагата и rileco
Ахахахахахаха в коментара ми "Жълти зъбки и нерви лабави........." ти виждаш подмазване? Ахахахахахахахаха просто констатирам факта че си супер изнервен!
ти по прицнип си голям подмазвач аз не правя подмазващи теми bfl the best и някакви такива
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

justinn2 написа:
_GAGATA_ написа:
ти по прицнип си голям подмазвач аз не правя подмазващи теми bfl the best и някакви такива
Тема "bfl the best" не съм пускал нещо друго? И ако ще ти стане повече кеф аз як подмазвач на БФЛ натегач искам техния патчда го играя от сутрин до здрач.
paolo

Мнение от paolo »

Този от ФИФА 09 разбира се :D :D :D
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Тази тема е за "Коментари" или за "Новини". Иначе не знам кой точно досега, може би GFX, но определено този ще е най-добрият от всички! :happy: :clap:
motg

Мнение от motg »

Знам, че това не е подходящата тема за моя въпрос и се извинявам за което,но просто не виждам къде другаде мога да го задам.БФЛ-тийм Иван Иванов,Стоико Сакалиев и Александър Бранеков ще са ли футболисти на ЦСКА в пача,защото на практика те са си такива? :D
mercy :)
ULTRAS LOKO PD

Мнение от ULTRAS LOKO PD »

Трябва да са в Локо Пд и договорите им да изтичат в края на 1-вия сезон от кариерата
paolo

Мнение от paolo »

motg написа:Знам, че това не е подходящата тема за моя въпрос и се извинявам за което,но просто не виждам къде другаде мога да го задам.БФЛ-тийм Иван Иванов,Стоико Сакалиев и Александър Бранеков ще са ли футболисти на ЦСКА в пача,защото на практика те са си такива? :D
mercy :)
Доколкото знам те остават в Локото,даже вчера Бранеков тренира с отбора,Сакалиев тъкмо се завърна от проваления си трансфер в Ерцербриге АУЕ,а Иван Иванов претърпя катастрофа и засега не тренира.Така че те за мен си остават в Локо-Пд,няма смисъл от БФЛ да ги местят.Все пак ЦСКА си има достатъчно играчи :happy:
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Ае баннете го тоя боклук justin от такива бобулечки ми е писнало! Издрави ми се в учите така бе смелчаго мамичката ше ти Е***
ИзображениеИзображение
AlexSS

Мнение от AlexSS »

Неска няма да излезе пача Да умрете ако излезе днес!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

AlexSS написа:Неска няма да излезе пача Да умрете ако излезе днес!!!
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

nali na 10 6te6e da izleze :happy:
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”