Нормално е момчетата от БФЛ да се изнервят,не че ги защитавам,но и аз да бях на тяхно място-нямаше да сдържа нервите си.Нещо което го правят за нас,на собствена воля,отделяйки от свободното си време,без заплащане,и накрая да не признават труда ти,да те плюят постоянно-даже са много търпеливи.Малко са хората,които ги защитават,наистина хубаво е да има "градивна критика",но когато ти се изсипе една "кофа с помия" трудно можеш да удържиш наплива на тези малчугани(ставаики вече банални и смешни).Като излезе патча ще се густят,нали?Мисля че дори патча да е перфектен,пак ще се намерят някои неоснователни критики.
Когато ти обяснят че има бъгове,много ясно че ще е по хубаво да бъдат отстранени,отколкото да си блъскаш главата с бъгове до следващия патч.Мислите ли че е лесно да се симилират 15 сезони с толкова много отбори!?Аз лично съм симулирал 2-3 сезона с даден отбор,като това ми е отнемало толкова часове.А представям си как се симулират 15 сезона
Така че ОСТАВЕТЕ ги намира,ОСТАВЕТЕ ги да оправят бъговете,ОСТАВЕТЕ ги да довършат започнатото-мисля че поне с това можем да им се отблагодарим за хвърления труд.