Супер БФЛ
Супер БФЛ
Знам че им е тежко на БФЛ тийма да правят патча и да трият теми, глупави като тази, но не мога да не си изкажа радостта в една нова тема!
БФЛ страхотни сте!Кой ли не Ви псуваше, кой ли не Ви обиждаше, издържахте на проблемите с патча, но все пак направихте тази голяма изненада за нас, които ви псувахме и нагрубявахме.Евала на всички от екипа, евала на разработчиците, евала на целия БФЛ!
I LOVE BFL TEAM !!!
БФЛ страхотни сте!Кой ли не Ви псуваше, кой ли не Ви обиждаше, издържахте на проблемите с патча, но все пак направихте тази голяма изненада за нас, които ви псувахме и нагрубявахме.Евала на всички от екипа, евала на разработчиците, евала на целия БФЛ!
I LOVE BFL TEAM !!!
Re: Супер БФЛ
даHrischo написа:Знам че им е тежко на БФЛ тийма да правят патча и да трият теми, глупави като тази, но не мога да не си изкажа радостта в една нова тема!
I LOVE BFL TEAM !!!
-
-
Хаха ако не бяха дали дата на излизане и беха отворили тоя раздел щехте да викате... бфл ****
Верно сте си смешни
Верно сте си смешни
-
Ти пък стана от БФЛ и веднага се възгордя. Нищо личноНиКи написа:Преди псувахте, сега боготворите....смешни сте
-
- BFL Team™
Ре: Супер БФЛ
А преди някаде да беше псувал екипа? Не. Такива хора имат пражо да говорят така.
-
Никога не съм си позволил да псувам екипа !
Re: Ре: Супер БФЛ
Ако сте се хванали на хорото, за да си вирите носовете не ви прави чест.. аз не чувствам смешен.Пък и не помня да съм псувал тук някога.. не слагайте общ знаменателkyynadd написа:А преди някаде да беше псувал екипа? Не. Такива хора имат пражо да говорят така.
-
- BFL Team™
-
Не слагам всички под общ знаменател, просто една група хора, когато няма пач(няма и дата за пач) почва да псува и кво ли не, а сега, когато се обяви дата, почнаха да боготворят и какво ли не. Най малкото, не им прави чест. И поста ми целеше да иронизира точно тези хора, а не истинските фенове. На мене ми е пределно ясно, че БФЛ има истински фенове, и те не са малко.
Няма смисъл да се карате...Който не е нагрубявал БФЛ, знае, че този пост на Ники не се отнася за него
Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция
-
- Обратна връзка:
Смени си подписа, защото тук не толерираме обидите на клубно ниво!trepachaVG написа:Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция
-
- Обратна връзка:
Не виждам да обижда който и да е клуб!?klamer4o написа:Смени си подписа, защото тук не толерираме обидите на клубно ниво!trepachaVG написа:Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция
Сега го е махнал
Имаше едно:
И един голям *** за Левски (извинете,че го написах)
Имаше едно:
И един голям *** за Левски (извинете,че го написах)
извинявам се. просто ми беше написано и аз само го копнах без да съобразя. още веднъж извинете.
-
Аз не съм псувал.. ама ей тука изгарях от нетърпение да идват тия пачове за фифа и пес