Супер БФЛ

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Hrischo

Супер БФЛ

Мнение от Hrischo »

Знам че им е тежко на БФЛ тийма да правят патча и да трият теми, глупави като тази, но не мога да не си изкажа радостта в една нова тема!

БФЛ страхотни сте!Кой ли не Ви псуваше, кой ли не Ви обиждаше, издържахте на проблемите с патча, но все пак направихте тази голяма изненада за нас, които ви псувахме и нагрубявахме.Евала на всички от екипа, евала на разработчиците, евала на целия БФЛ!
I LOVE BFL TEAM !!! :clap: :clap: :clap:
niki_19121

Re: Супер БФЛ

Мнение от niki_19121 »

Hrischo написа:Знам че им е тежко на БФЛ тийма да правят патча и да трият теми, глупави като тази, но не мога да не си изкажа радостта в една нова тема!

БФЛ страхотни сте!Кой ли не Ви псуваше, кой ли не Ви обиждаше, издържахте на проблемите с патча, но все пак направихте тази голяма изненада за нас, които ви псувахме и нагрубявахме.Евала на всички от екипа, евала на разработчиците, евала на целия БФЛ!
I LOVE BFL TEAM !!! :clap: :clap: :clap:
да :clap: :party: :party:
НиКи

Мнение от НиКи »

Преди псувахте, сега боготворите....смешни сте
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Хаха ако не бяха дали дата на излизане и беха отворили тоя раздел щехте да викате... бфл ****
Верно сте си смешни
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

НиКи написа:Преди псувахте, сега боготворите....смешни сте
Ти пък стана от БФЛ и веднага се възгордя. Нищо лично ;)
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Ре: Супер БФЛ

Мнение от kyynadd »

А преди някаде да беше псувал екипа? Не. Такива хора имат пражо да говорят така.
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Никога не съм си позволил да псувам екипа !
Изображение
Sm1rfa

Re: Ре: Супер БФЛ

Мнение от Sm1rfa »

kyynadd написа:А преди някаде да беше псувал екипа? Не. Такива хора имат пражо да говорят така.
Ако сте се хванали на хорото, за да си вирите носовете не ви прави чест.. аз не чувствам смешен.Пък и не помня да съм псувал тук някога.. не слагайте общ знаменател :@
kyynadd
BFL Team™

Ре: Супер БФЛ

Мнение от kyynadd »

Някъде пак някой да е казвал нещо за теб?
НиКи

Мнение от НиКи »

Не слагам всички под общ знаменател, просто една група хора, когато няма пач(няма и дата за пач) почва да псува и кво ли не, а сега, когато се обяви дата, почнаха да боготворят и какво ли не. Най малкото, не им прави чест. И поста ми целеше да иронизира точно тези хора, а не истинските фенове. На мене ми е пределно ясно, че БФЛ има истински фенове, и те не са малко.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

това е дума на място :clap:
Hrischo

Мнение от Hrischo »

Няма смисъл да се карате...Който не е нагрубявал БФЛ, знае, че този пост на Ники не се отнася за него :)
trepachaVG

Мнение от trepachaVG »

Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция :bounce:
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

trepachaVG написа:Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция :bounce:
Смени си подписа, защото тук не толерираме обидите на клубно ниво!
Изображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

klamer4o написа:
trepachaVG написа:Здр на всички казвам се Илия на 17 от Пловдив искам да благодаря на БФЛ за това което са се мъчили да напряват. До сега не се регистрирах във форума защото ме беше страх да не си излея нервите но сега съм на емоция :bounce:
Смени си подписа, защото тук не толерираме обидите на клубно ниво!
Не виждам да обижда който и да е клуб!? :o
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
dakata

Мнение от dakata »

Сега го е махнал
Имаше едно:
И един голям *** за Левски (извинете,че го написах)
trepachaVG

Мнение от trepachaVG »

извинявам се. просто ми беше написано и аз само го копнах без да съобразя. още веднъж извинете.
mitko_10

Мнение от mitko_10 »

Аз не съм псувал.. ама ей тука изгарях от нетърпение да идват тия пачове за фифа и пес :wasntme: :)
Alex

Мнение от Alex »

Айде 58 Миунити остават!!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”